Şimdi Ara

Yetkili Bayiden 2. el araç almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yetkili bayilerin 2 el satis yerlerinden araç alırken sıkıntı yaşayan var mı? Misal boya vs durumunda hile yaparlar mı? Kısacası nedir burada durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 tıklanma sifir cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzTürk23 -- 22 Aralık 2016; 0:46:19 >
  • Hile yapacaklarını düşünmüyorum olduğu gibi yazarlar
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Cevap icin sagol hocam peki expertiz raporu istesem imzalı kaşeli verirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Cevap icin sagol hocam peki expertiz raporu istesem imzalı kaşeli verirler mi?

Verirler herhalde

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Pek kesin konusmadiniz ama yinese cevabiniz icin sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Pek kesin konusmadiniz ama yinese cevabiniz icin sagolun

Alacağın yeri ara bi sor istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yetkili bayiden alınmasının espirisi 2. el araçlara garanti vermesi. hepsi veriyormu bilmiyorum. 0 da bile hile yapıyorlar boyanan araç satıyorlar siz nediyorsunuz hocam
  • abuzet A kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam bende o yüzden çekiniyorum ne lanet bir ülke olduk sahibinden araba alamıyoruz galeriden alamıyoru bayiden alamıyoru! Allah belamızı vermiş haberimiz yok!
  • aynı aracı aynı kilometrede sahibinden olarakda bulabilirsiniz. gerçi yetkili bayi o araçları alırken fiyatı muhtemelen çok düşük aldığı için sizede uygun verebilir. bence alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

yetkili bayiden alınmasının espirisi 2. el araçlara garanti vermesi. hepsi veriyormu bilmiyorum. 0 da bile hile yapıyorlar boyanan araç satıyorlar siz nediyorsunuz hocam

Garanti kapsamı ne oranda bilemeyeceğim ama bunlar asıl kazancı aracı alırken (galeriler gibi ölü fiyata) yapıyorlar. Starken de piyasa fiyatına veriyorlar ve size 0 faizli 36 ay kredi kullandırıyorlar. Bir çakallık yapacaklarını sanmıyorum ama genede kesin konuşamıyorum.
  • Benim arkadaş yakın zamanda fluence almıştı inanlardan. fiyat iyi olduğu sürece sıkıntı olmaz. galeri yerine yetkili bayii tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden almaktan çok daha iyidir ve yetkili bayi kesinlikle tercih edilebilir. Ben 06.10.2016 tarihinde 183.000 Km deki 2005 Model Ford Focus C-Max 1.6 TDCİ Ghia (Aytozu Gri) aracımı İzmir'deki yetkili bir Ford Bayine 31.000 TL'ye takasa vererek yine aynı bayiden 2. el olarak 56.000 TL ye 2012 model 46.750 Km de Ford Focus III 1.6 TDCİ Titanium+OP Lunar Sky (Kahverengi) Sedan araç aldım. Araçtan oldukça memnunum hiçbir sıkıntısı da çıkmadı şükür. 15 gün öncede yine çok yakın akrabama aynı yetkili bayiden 2014 Model Citroën C-Elysée 1.6 HDI Attraction+Tekno paket 66.000 Km de aracı 38.000 TL ye aldık. O araçta da bir sorun çıkmadı. Yetkili bayiden araç alırken bazı avantajları da oluyor. Örneğin her iki aracında ufak tefek eksikleri giderildi (Kırık sis lambası, yanmayan lamba/ampül, paspas takımı, kar zinciri ve biten eksoz-fenni muayeneler), içi dışı özenli bir biçimde temizlendi ve öyle teslim edildi. Ayrıca araçların expertsiz raporları olduğundan bu işle hiç uğraşmadık. Ek olarak kredi kullanacaksan anlaşmalı düşük faizli kredi sağlıyorlar. (Örneğin ben 0,98'den 2. el taşıt kullandım) Tabi birde seni notere götürüyorlar getiriyorlar. Pek bir işle uğraşmıyorsun kurumsal yetkili bayiden araç almak bence hem mantıklı hemde konforlu oluyor. Ayrıca en azından yerinde sabit her an bulabileceğin ve ulaşabileceğin bir muhattabın oluyor. Şahıstan araç almak hem daha riskli hemde sorunla karşılaştığında hiçbir muhattabın olmuyor.

• Arkadaşlar cevaplariniz icin sagolun peki pek anlamiyorum bu motor boya vs durumunu nasil ogrenecegiz?
  • Abim Kayseride bir yetkili bayide 2.el satış danışmanı imzalı kaşeli expertiz raporu veriyorlar. Her hangi bir sorun olduğunda geri alıyorlariyorlar. Kesinlikle güvenilir ve alınır sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Galeriden almaktansa yetkili bayiden 2. el almak daha mantıklı.
  • yetkiliden alinir onlarda alirken dikkatli bakiyorlar ve uyguna aliyor ufak eksikleri de gideriyorlar kendi gurubu aracsa motora bakimi falan yapilmiş eksik parcasi varsa orjinal parcasi ile yenilenmiş oluyor

istersen ustani getirip kendi experine sokabilirsin hocam sorun cikarmazlar zannetmiyorum

galeriden almaya oranla cok daha karli ve mantikli iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Aralık 2016; 13:14:36 >
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam içimi rahatlatınız peki bu araçlar 2014 15 modeller daha yeni yani filolara kiraladıkları araçlar mı yoksa kendi personellerine verilen araçlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

yetkiliden alinir onlarda alirken dikkatli bakiyorlar ve uyguna aliyor ufak eksikleri de gideriyorlar kendi gurubu aracsa motora bakimi falan yapilmiş eksik parcasi varsa orjinal parcasi ile yenilenmiş oluyor

istersen ustani getirip kendi experine sokabilirsin hocam sorun cikarmazlar zannetmiyorum

galeriden almaya oranla cok daha karli ve mantikli iş

Aynen hocam galerileri zaten biliyoruz. Aynı araçlar sahibinden bakıyorum adamlar sifir fiyatina veriyorlar! Yetkili bayilerde ise tam ederi fiyatini yaziyorlar o yuzden buradan almaya karar verdim.

• yetkili bayi sıfır araç satarken takas olarak piyasadan daha ucuza almış olabilir
    o yüzden de uyguna satıyo olabilir
    ama boyalı aracı sıfır diye itelemeye çalışan yetkili bayileri de hesap etmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

yetkili bayi sıfır araç satarken takas olarak piyasadan daha ucuza almış olabilir
    o yüzden de uyguna satıyo olabilir
    ama boyalı aracı sıfır diye itelemeye çalışan yetkili bayileri de hesap etmek gerek

Doğru hocam adamla konustum ayrı yeten expertize de götüre bilirim işimi sağlama almak için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.