Şimdi Ara

Yetkili Bayiden 2. el araç almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam cidden 2.elde yetkili bayiler 0 faiz kampanyası yapıyorlarmı? Varsa bildiginiz marka-bayi yararlanmak isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dod'un da premium selection'un da boyalı aracı hatasız diye sattığını yazdılar bu forumda, sıfır araç bile boyalı çıkabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Sağolun hocam içimi rahatlatınız peki bu araçlar 2014 15 modeller daha yeni yani filolara kiraladıkları araçlar mı yoksa kendi personellerine verilen araçlar mı?

Hocam şöyle diyim hem kiralamadan gelen flo araçları hemde kendi müdürlerinin kullandıkları personel araçları oluyor. Genelde kiralamadan gelen araçlar olur. Personel araçlarıda oluyor ama çoğunluğu kiralama flo araçları ve kiraya verdiklerinde en az 2 haftalık felan veriyorlar genelde aylık kiraya giden araçlar oluyor ama bu araçlar geliyor tüm bakımı eksiklikleri gideriliyor ve öyle satışa sunuyorlar zaten sorduğunuzda herşeyini diyorlar.

Edit: Bu yorumu abim gilin yetkili servisini göz önünde alarak yazdım.Onların işleyişi bu şekilde ama diğer yetkili bayilerin %85-90' da aynı şekilde işliyor.

• Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz yeterince tatmin oldum cevaplarınızdan. Eğer varsa eklemek istediğiniz ve dikkat etmek gereken bir husus varsa söylerseniz çok makbule geçer onun dışında sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam cidden 2.elde yetkili bayiler 0 faiz kampanyası yapıyorlarmı? Varsa bildiginiz marka-bayi yararlanmak isterim

Aracımı takasa verdim. 2 ay ilanda kaldı satamadım siz nasıl satacaksınız dedim, cevaben aldığım fiyatın (piyasa fiyatının 8000 lira altına verdim) 2000 lira üstyüne satacağım ve 36 ay faizsiz kredi avantajı sunar satarım dedi.
  • Geçen sene 2. El araç bakıyordum. Gerçekten de arkadaşların dedikleri gibi gerçek piyasa değeri neyse o fiyattan satıyorlar. Şahıs ilanlarına göre 2000 - 4000 arası ucuz oluyor ve ekstra donanım da eklemiş oluyorlar. Ankara'da bir bayide çok uyguna 2.el bir araç gördüm. Tel aradım İşimi ayarlayamadığım için gidemedim bir kaç gün ve araç hemen satıldı. Sonrasında şikayet var sitesinde aynı tarihlerde, aynı bayiden aynı renk araçla ilgili bir yazı gördüm. 2 gün önce şu bayiden 2.el aldığım araçta 2 parça lokal boya söylenmesine rağmen ve expertiz raporu da olmasına rağmen 5 parça boyalı çıktı gibi bir ifade gördüm ve direkt benim almak istediğim araç olduğuna kanaat getirdim. Sonrasında zaten sıfıra yöneldim. Ama bu bayi sıfır satarken yada servis hizmetlerinden de zaman zaman şikayet almış bir bayi. Yani anlayacağınız güvenilirliğinden, memnuniyetlerden emin olunan bir bayiden almak daha mantıklıdır. Ama alacağınız bayiyi önce araştırın öncesinde şüpheli durumlar yaşanmış mı.

• Arkadaşlara katılıyorum yetkili bayi herzaman daha iyidir. Şöyle düşünün yetkili bayiler fabrika satış mağazaları galeriler is tüccarlar. Yetkili bayiye gelen sıkıntılı araçlar( çarpık,ezik elektriksel,vb arızalar) orjinal şekilde yapılıyor ve çoğunda kayıt altına alınıyor. Aracın seceresini görebiliyorsunuz. Ama galeriye gelen arabalarda sıkıntılar sanayi ustaları doğrultmacılar yan sanayi yada çıkma parçalarla onarılıp satışa sunulabiliyor. Ve bunların hiçbir kaydı da olmaya biliyor.

Takasta sizin aracınızı biraz ucuza alıyor 3-4 bin kadar . Satacakları araçları tam olması gerektiği fiyata satıyorlar. bin lira masraf edip 2-3 bin karla veriyorlar. Olan bu.
  • Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar bugün gidip aldık aracı ama biraz dikkatli olmak lazım alacağım modelin ilk başta 5000 tllik hasar kaydı olanı gösterdiler sorduğumda 300 500 arası falan deyip lafı geçiştirdiler sorgulayınca kıvırmaya başladılar vs sonra aynı modelde donanimda diğer araca baktık o temiz çıktı benim anladığım ilk önce ellerinde ki sorunlu aracı çıkarmak istiyorlar! Onun dışında araçta bir parça yarım boya vardı malum sitedekinden en az 2500 tl ucuza aldık! Garantisi devam ediyor km düşük motoru %88 ama iç döşemelerin bakıma ihtiyacı var! Araçta ki eksikleri orada tamamlıyorlar! Sonra kendi servislerine baktırdık üstüne özel expertize götürdük ve en sonunda ufak pazarlıkla aldık aracı! Allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzTürk23 -- 23 Aralık 2016; 18:49:47 >
  • Size tavsiyem yetkili bayiden alacak olsanız da dışarıda güvendiğiniz bir yerde expertiz yaptırmadan almamak.
    Ankaradaki Toyota yetkili bayilerinin birinden (TOYAN) geçen ay bir araç aldık. Araç orjinaldir, hatasızdır diye toyota bayisi kaşeli imzalı expertiz raporu verdi. Aracı aldıktan kısa süre sonra bir yatırım için aracı satalım dedik. Almaya niyetli bir arkadaş aracımızın şase numarasını isteyip aracı başka bir toyota bayinden sorguladı ve araçta bize belirtilmeyen 3 parçada boya olduğunu söyledi. Biz de Ankaradaki diğer Toyota bayine giderek sorgulattığımızda hasarların doğru olduğunu gördük. Araçtaki boyalı parçaları expertiz raporunda orjinal diye vermişler. Bunun üzerine aracı aldığımız Toyota bayisine iade ettik.
    Araçtaki boyalı parçaları ve geçmişini arabayı satmaya kalkmasak öğrenemeyecektik.
    Siz siz olun Yetkili servis bile olsa kimseye güvenmeyin. Expertize sokmadan araç almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti verdikleri için galerilerden tabiki daha iyidir ancak sonuçta onlar da al-sat yaparak para kazanıyor. her zaman her problemi açıkça bildirmeyebilirler...
  • Karsinda kurumsal bir muhatap olması guzel. Bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Zaten araclari piyasa fiyatının altına aldıkları icin yazarlar herşeyi bence.
  • hyundai akbaktan arkadaş palio almıştı yıllar önce çekmediği kalmadı en son yeni araç alma karşılığında aracı geri aldılar.tabi harcadıkları gitti
  • ben aldım 4,5yıldır kullanıyorum.
    memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.