Cihaz sadece şarj soketinden işlem gördü. O da gözümün önünde itina ile yapıldı.
(Normal şartlarda yetkili servis harici cihaz yaptırmak prensiplerim arasında yok. Telefon beni farklı bir şehirde yarı yolda bırakınca yaptırmak zorunda kaldım.) Peki ben neden böyle bir ihtiyaç duydum? Çünkü cihazınızda korinik şarj soketi sorunu var. General Mobile’ın şarj soketi sorunu forumlarda meşhur olmuş durumda... İsterseniz inceleyin.
Cihazın size geldiğinde yalnızca yazılım çökme problemi vardı. (Brick) Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Yazılım yükleyip tarafıma yollasaydınız General Mobile’dan beni nefret ettirmeyecektiniz.
Asıl sorunuma gelince: Ben cihazı gönderdiğim halinde bilgisayara bağladığımda bataryası takılı olmasa bile aygıt yöneticisinden COM3 olarak cihaz beliriyordu. Fakat size gönderip teslim aldıktan sonra cihaz tamamen tepkisiz kaldı. Cihazı onarmayacaksanız bile en azından size gönderdiğim şekliyle bana geri gönderin. Cihazı onaracaksanız da müşteri memnuniyeti için benden ücret istemeyin ki ben tekrar General Mobile cihazı alabileyim. Aksinde bir müşterinizi kaybedeceksiniz. Durum bundan ibaret. Bunu okuyan parsonelin yetkisi yoksa lütfen insiyatif kullanabilecek biriyle paylaşsın.
İyi çalışmalar diliyorum.
Şikayetvar.com’a yazdığım yazı:
Kronik şarj soketi sorunu olan General Mobile Discovery 16 GB telefonum şarj almamak şartıyla beni yarı yolda bırakmıştı. Bende mecburen farklı şekilde yaptırmak zorunda kaldım. Bir mühlet sonra telefon müşterimin suratına kapanmak şartıyla kapandı. Cihazı bilgisayara bağladım ve com3 olarak belirdi. Cihaz durup dururken telefonla konuşur durumda ilen brick oldu. Cihazı yazılım atılır düşüncesiyle servise gönderdim fakat işlem yapmayıp anakartını kullanılmaz hale getirdiler ve ardından bana 300 TL ücret çıkardılar. Yani sağlam anakartı bozup "Yetkisiz İşlem Var" seçeneğinin arkasına sığındılar. Telefonumu bilgisayarın com3 olarak görebildiği gönderdiğim haliyle istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme