Şimdi Ara

Yetkili servisi mi yoksa sanayiyi mi tercih ediyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok şükür bu konuda şanslıyım, en ucuza işimi sanayide görebiliyorum, gerçi son bakım nisan ayında oldu 10.000km dolmadı ama artık nereden arıza çıkarırsa sanayiye giderim, ama ikisi arasından öpüleceksem yetkili servise giderim en azından kurumsal
  • Yetkili serviste çalışanlar eninde sonunda kendi dükkanını açıyor doğru düzgün para vermiyorlar adamlara, yetkili serviste dönen dümenleride ayrılan ustalardan dinleyin ondan sonra kararınızı verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamlardan sonra, ki yaklaşık %30 zamlandı yetkili servis, garanti maranti dinlemeden sanayiye götürdüm iki aracımı da.
  • Hala sanayiyi kullanıyorum ama adamına denk gelirseniz carpılma ihtimali yüksek. bin pişman ettirir... usta olmadan dükkan acan cok sanayide

Fakat boya konusunda başıma bir iş gelirse bir daha sanayiyi tercih edermiyim bilmiyorum son boya olaylarımda baya burnumu kanattı bir kac usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım yetkili servisin hizmetinden ve kalitesinden çok memnun olduğum için yetkili servisi tercih ediyorum.
  • Garanti ve uzatılmış garanti içinde yetkili servis, onun haricinde özel servis, tabi özel servis tanıdık ve işi bilen biri olmalı yoksa canınız yanar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.