Şimdi Ara

Yevhen Konoplyanka Totem (KOP GEL BEYAZ ADAM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Keita gitti gideli yüreklerde bir özlem, bir sızı
    Olcan ilaç bize dedik, çıktı o da at hırsızı
    Nurettin Amrabat desen, boşver o faydasızı
    O kanadımız hep aksak, sanki Bilica yapmış kazı
    Premier Lig'i boşver, lazım bize senin gibi bir tazı
    Leyla gören Mecnun misali, bayram et bize bu yazı
    Yemek zorunda bile değilsin akşam yemeklerinde pazı
    Adına besteler yazacağız, alacağız elimize şimdi sazı
    Nando'yla kanka olursunuz, takılırsınız bazı bazı
    Kanattan giderken sen, saksafoncular bile bırakacak cazı
    Allah aşkına koşarak gel, beraber kutlayalım 4 yıldızı

Eh işte
    Bu adam gelmez.
    http://hereisthecity.com/en-gb/2015/05/28/tottenham-and-stoke-fans-react-on-twitter-to-konoplyanka-perform/

Geleceek

/>

• quote:

quote:

quote:

Keita gitti gideli yüreklerde bir özlem, bir sızı
    Olcan ilaç bize dedik, çıktı o da at hırsızı
    Nurettin Amrabat desen, boşver o faydasızı
    O kanadımız hep aksak, sanki Bilica yapmış kazı
    Premier Lig'i boşver, lazım bize senin gibi bir tazı
    Leyla gören Mecnun misali, bayram et bize bu yazı
    Yemek zorunda bile değilsin akşam yemeklerinde pazı
    Adına besteler yazacağız, alacağız elimize şimdi sazı
    Nando'yla kanka olursunuz, takılırsınız bazı bazı
    Kanattan giderken sen, saksafoncular bile bırakacak cazı
    Allah aşkına koşarak gel, beraber kutlayalım 4 yıldızı

Eh işte
    Bu adam gelmez.
    http://hereisthecity.com/en-gb/2015/05/28/tottenham-and-stoke-fans-react-on-twitter-to-konoplyanka-perform/

Geleceek

/>

Yapma gözünü seveyim ağzım sulanıyorrrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GELMEZZZZZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muslera

Pereira-Vlaar-Chedjou-Telles

Melo-Alex Song

Konoplyanka<3<3<3-Sneijder-Podolski

Gignac

Yedekler: Kaleci(*)-Sabri-Hakan Balta-Bilal(**)-Bruma(***)-Yasin-Forvet(****)

*: Gökhan Değirmenci diyorlardı galiba, çok da mühim değil zaten.
    **: Selçuk yedek beklemez, o yüzden Avrupa'ya uğurlarız onu. Bilal güvenebileceğimiz bir yedek olarak bulunur kenarda. He, Selçuk "ben rotasyon oyuncusu olmayı sorun etmem" derse gerek yok tabii.
    ***: Porto istiyorsa gönderilsin, hem kendisi için iyi olur hem bizim için. Giderse Amrabat kalır. Sinan da kullanılabilir.
    ****: Burak için de aynı durum geçerli. Hatta Burak konusu daha büyük sıkıntı, yedek kalmayı kesinlikle istemeyecektir, ufak ufak Avrupa'ya yolcu edip para da kazanabiliriz biraz. Burak giderse yedek bulmak da sıkıntı, kelepir genç bir forvet getirilebilir.

Gönderilecekler: Semih (Avrupa'ya gidip kendisini de geliştirir) - Tarık - Yekta - Olcan - Aydın - Pandev - Umut (Eğer Burak giderse ve yedekte başkası kalmazsa, kalsın tabi) - Selçuk(?) - Burak(?) - Dzemaili (Kalsa da olur, gitse de. Ben iyi bir yedek olabileceğini düşünüyorum ama giderse de üzülmem)

Yabancı sınırı olayını tam anlamadım, umarım ihlal etmiyordur bu kadro

Abi cidden imkansız değil ya, hatta Podolski olmasa da olur, Yasin, Amrabat, gitmezse Bruma bir şekilde halledilir orası.

Neden bu kadar Türk düşmanısınız anlamıyorum.Burak,Selçuk,Yasin nerede ? Maalesef vefasızlık var bizim taraftarlarda.Burak'ı geçtim tamamda Yasin ve Selçuk performanslarını devam ettirirlerse kalmalılar.

• Daha önce de yazdım yönetim isterse bu iş olur diyorlar.
  • Dexter M. kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşayım; Mancini'yi, Prandelli'yi sabote etmiş adamı desteklemem. Önündeki arkadaşına pas at(a)mayan Selçuk efendi Prandelli gittikten sonraki ilk maçta yıldızlaşmıştı. Forma çıkarma olayına girmiyorum bile.
    Orta sahamız berbat, rakip kim olursa olsun yürüyerek geçiyorlar. Seneye Selçuk ilk 11'de oynamaya devam ederse CL'de tokat manyağı oluruz. İlk sezonki halinden eser yok, daha genç bir çift yönlü orta sahaya ihtiyacımız var.

• http://m.expres.ua/#!/n/136592 galatasaray iddalarindan bahsediyor.
    http://m.ajanshaber.com/5-avrupa-devi-istedi-yildiz-futbolcuyu-galatasaray-kapti-haberi/194684

• Zannetmiyorum geleceğini Tottenham ve Liverpool istiyor.
  • Dexter M. kullanıcısına yanıt
    Selçuk-Melo ikilisiyle çok fazla pozisyon veriyoruz. İleri 4'lü de Konoplyanka-Sneijder- Podolski ve Gignac'tan oluşursa defansif açıdan zaaf oluşur diye düşünerek Selçuk yerine daha defansif bir oyuncu olan Alex Song'u seçtim. Ayrıca Selçuk'un bu sene başındaki performansı çok düşündürüyor beni, çok kritik bir bölgede ve o iyi olmazsa hezimete uğruyoruz resmen.

Yasin yazdığım kadroda daha çok kenardan girip bir şeyleri değiştirebilecek oyuncu konumunda. Zaten sezon uzun, 3 kulvarda oynayacağız, Yasin gayet de şans bulabilir. Kendisiyle hiçbir sorunum yok, çok da severim

Burak eyvallah atıyor, eskisi kadar sert eleştirmiyorum çünkü sürekli kendisini geliştirmeye çalışıyor. Ama bize top tutabilen bir forvet lazım, top ileride durmayınca geri dönüp bize pozisyon oluyor çünkü. Burak'ı eskiden hiç sevmezdim, bu sezondan itibaren sıkıntım yok. Sadece kalıplı bir forvetin daha çok işimize yarayacağını ve Burak'ın da rotasyona girmeyi asla düşünmeyeceğini göz önünde bulundurarak gönderilmesini istedim.

Yani hocam, Türklerle ilgili bir sorunum yok. Hatta keşke bizim oyuncularımız daha kaliteli olsalar da onlarla başarılı olsak, ama ŞL seviyelerinde yerli oyuncularımız mental açıdan zayıf kalıyorlar özellikle.

Yabancı sınırının kalkmasının gazıyla abartmış da olabilirim, ama "hiç Türk oynatmayayım" diye bir niyetim yoktu, gerçekten bu oyuncuları istediğim için böyle bir kadro kurdum

• quote:

http://m.expres.ua/#!/n/136592 galatasaray iddalarindan bahsediyor.
    http://m.ajanshaber.com/5-avrupa-devi-istedi-yildiz-futbolcuyu-galatasaray-kapti-haberi/194684

hiç inanasım gelmiyor aklımda 3 isim var egemen, bilal, güray

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

gelmez boşuna ümitlenmeyin bruma gibi boş beleş adamlar gelir anca genç olarak

Yok artık be.bir kez de suçu kendinizde arayın.manu ve chelseanin ilgilendiği hatta manu nun bizden daha çok para verdiği bruma boş beleşmiş.insanda biraz utanma olur.

• quote:

Selçuk-Melo ikilisiyle çok fazla pozisyon veriyoruz. İleri 4'lü de Konoplyanka-Sneijder- Podolski ve Gignac'tan oluşursa defansif açıdan zaaf oluşur diye düşünerek Selçuk yerine daha defansif bir oyuncu olan Alex Song'u seçtim. Ayrıca Selçuk'un bu sene başındaki performansı çok düşündürüyor beni, çok kritik bir bölgede ve o iyi olmazsa hezimete uğruyoruz resmen.

Yasin yazdığım kadroda daha çok kenardan girip bir şeyleri değiştirebilecek oyuncu konumunda. Zaten sezon uzun, 3 kulvarda oynayacağız, Yasin gayet de şans bulabilir. Kendisiyle hiçbir sorunum yok, çok da severim

Burak eyvallah atıyor, eskisi kadar sert eleştirmiyorum çünkü sürekli kendisini geliştirmeye çalışıyor. Ama bize top tutabilen bir forvet lazım, top ileride durmayınca geri dönüp bize pozisyon oluyor çünkü. Burak'ı eskiden hiç sevmezdim, bu sezondan itibaren sıkıntım yok. Sadece kalıplı bir forvetin daha çok işimize yarayacağını ve Burak'ın da rotasyona girmeyi asla düşünmeyeceğini göz önünde bulundurarak gönderilmesini istedim.

Yani hocam, Türklerle ilgili bir sorunum yok. Hatta keşke bizim oyuncularımız daha kaliteli olsalar da onlarla başarılı olsak, ama ŞL seviyelerinde yerli oyuncularımız mental açıdan zayıf kalıyorlar özellikle.

Yabancı sınırının kalkmasının gazıyla abartmış da olabilirim, ama "hiç Türk oynatmayayım" diye bir niyetim yoktu, gerçekten bu oyuncuları istediğim için böyle bir kadro kurdum

Yanlış anlamayın ben sadece size değil genel düşünceye tepki verdim.Şampiyon yapıyorsun ,gol atıyorsun,iyi oynuyorsun yaranamıyorsun daha ne yapmak gerekir bilmiyorum.Bu arada Song iyi bir oyuncu fakat Melo ile ne kadar yaratıcı olabilirler bilmiyorum.Öyle bir orta saha olacaksa ileridekilerin çok yaratıcı olması gerekiyor,yaratıcı adam için de para gerekiyor maalesef.Bence bir forvet,defansif bir sağ bek ve uzun bir stoper alınmalı.Yasin ve Konoplynka da kanatlarda olmalı zor bir şey değil 10-15 m. a yapılacak şeyler.

• forvette llorente arkasında sino sol kanatta bu sag kanatta yarmolenko olan bi takım olsun isterdim valla bu yastan sonra playstation almak istedim. Hayali bile heycan verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Düşünsenize Galatasaraylılar ileri dörtlünüz;

Konoplyanka-Sneijder-Yasin
    İbrahimovic

campbell-diego-sow
    van persie

Ulan su kadrolarla derbiler ne zevkli olur be

• Yönetimin kesinlikle alması gerekir. Boş boş oyunculara (Tarığa 5m,Pandev 3.5m) vereceğine buna versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Yanlış anlamayın ben sadece size değil genel düşünceye tepki verdim.Şampiyon yapıyorsun ,gol atıyorsun,iyi oynuyorsun yaranamıyorsun daha ne yapmak gerekir bilmiyorum.Bu arada Song iyi bir oyuncu fakat Melo ile ne kadar yaratıcı olabilirler bilmiyorum.Öyle bir orta saha olacaksa ileridekilerin çok yaratıcı olması gerekiyor,yaratıcı adam için de para gerekiyor maalesef.Bence bir forvet,defansif bir sağ bek ve uzun bir stoper alınmalı.Yasin ve Konoplynka da kanatlarda olmalı zor bir şey değil 10-15 m. a yapılacak şeyler.

Sneijder şu an en büyük iki gol umudumuzdan biri olduğu için sürekli ileride. Yazdığım gibi bir kadro kurulursa Podolski-Gignac-Konoplyanka üçlüsüyle yaratıcılık ve gol sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum. Böyle bir sistemde Sneijder, şu ankinden biraz daha geride, markajdan uzak olacağı için daha etkili şekilde top dağıtımı yapabilir. Belki Sneijder'in gol sayısında azalma olacaktır ama takımın genel performansı ateşlenecektir bence.

Ben bu kadronun birbirini tamamlayıcı ve gerçekten kaliteli oyunculardan oluştuğunu düşünüyorum, eğer takım kimyası oturtulursa başarı gelecektir. Tabi şahsi fikrim tamamen, gayet sıradan bir futbol izleyicisiyim ve yanılma şansım da çok yüksek

• böyle genç adamın türkiye ye geleceğinimi düşünüyosunuz boşuna heveslenmeyin adam kariyerini 25 yaşında burda bitirmez
  • Geç kaldık beyler Rize istiyormuşFinali Yerinde İzledi

Yeni sezonda yarışmacı bir takım oluşturmanın gayreti içinde olan Çaykur Rizespor’da teknik adam Hikmet Karaman, transfer için startı verdi. Önceki gün Polonya’da Ukrayna temsilcisi Dnipro ile İspanya ekibi Sevilla arasında oynanan UEFA finalini tribünden izleyen teknik adam Hikmet Karaman not defterini doldurarak döndü. Ukrayna temsilcisi Dnipro’nun 27 yaşındaki kalecisi Denis Boyko başta olmak üzere 29 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Jaba Kankava ve Ukrayna futbolunun yıldızı olarak gösterilen Evgen Konoplyanka’yı listesine ekleyen Karaman, bu izlenimlerini yönetimle paylaşacak.

Ukrayna’nın Yıldızı Konoplyanka

Kaleci Denis Boyko’nun 2017 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Ukraynalı eldivenin bonservis fiyatının 4 milyon euro olduğu belirlendi. Gürcü orta saha oyuncusu Jaba Kankava’nın ise sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Tecrübeli oyuncunun da bonservis ücreti 2,5 milyon euro. Evgen Konoplyanka’nın ise sözleşmesi 30 Mayıs 2015 itibari ile sona eriyor. Dnipro Kulübü, yıldız oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalamadı. 25 yaşındaki oyuncu Konoplyanka’yı Liverpool, Tottenham, Borussia Dortmund, AS Roma ve Inter’in istediği öğrenildi. Konoplyanka’nın transfermarketteki bonservis bedeli ise 16 milyon euro.

Karaman’ın Gözdesi

Büyük bir sürpriz yaparak UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan Ukrayna temsilcisinde kaleci Denis Boyko, özellikle Napoli ile oynanan rövanş maçında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Müthiş kurtarışlar yapan Boyko, Dnipro takımını UEFA finaline taşıyan isimlerin başında gelmişti. Yeni sezon için kaliteli yabancı bir kaleci arayan Karaman, Denis Boyko’nun mutlaka alınması konusunda yönetime rapor sunacak. Gürcü oyuncu Jaba Kankava da Karaman’ın gözdelerinden biri. Ukrayna futbolunun yıldızı Evgen Konoplyanka’nın transferi bonservis ücreti olmamasına rağmen Çaykur Rizespor için çok zor gözüküyor. 25 yaşındaki oyuncunun İspanya veya İtalya’ya gitmek istediği öğrenildi.

• Adam gelmesine gelecek de destek yok toteme

• Hamza hocaya ulaşın haber verin biriniz baksın bi şu çocuğa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.