Şimdi Ara

Yevhen Konoplyanka Totem (KOP GEL BEYAZ ADAM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ kanat Konoplyanka sol kanat Yarmolenko

Gelseler negüzel olur
  • Beyler ayıp olmazsa upluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

gelmez boşuna ümitlenmeyin bruma gibi boş beleş adamlar gelir anca genç olarak

Bruma boş beleş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Bruma boş beleş ?

ya ney dolu mu geldiğinden beri ne kattı diyeceksiniz ki genç daha, scoutlar genç oyuncu bulacaksa en fazla 1 milyon euro ya kadar bulurlar 12 milyon euro bayılmazlar bizim gibi, yurtdışına kiralık gitsin bu ülkede gelişemez

• Konoplyanka birde yarmolekno ikisi kanatlarda olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrteren

quote:

Yok artık be.bir kez de suçu kendinizde arayın.manu ve chelseanin ilgilendiği hatta manu nun bizden daha çok para verdiği bruma boş beleşmiş.insanda biraz utanma olur.

Mavi ekran verdim kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

quote:

Yok artık be.bir kez de suçu kendinizde arayın.manu ve chelseanin ilgilendiği hatta manu nun bizden daha çok para verdiği bruma boş beleşmiş.insanda biraz utanma olur.

http://www.express.co.uk/sport/football/426911/Sporting-Lisbon-take-6-5m-hit-on-wonderkid-Bruma-rather-than-sell-to-Manchester-United

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

quote:

http://www.express.co.uk/sport/football/426911/Sporting-Lisbon-take-6-5m-hit-on-wonderkid-Bruma-rather-than-sell-to-Manchester-United

Express'in fotomaç, fanatikten farkı yok biliyor musun ?

• gelmeye gelsin de krasiç gibi patlamasın
  • Bu adami alalim ya bi tutarsa kimsenin gostermedigi etkiyi gosterir. Teknigi hizi sutlari oyun zekasi paslari herseyi mukemmel biraz gucsuz duruyor eksi denebilecek tek ozelligi o. Su cocuk arjantinli olsa 70milyon derler. Ne olacak clde oynuyoruz takimda anlasabilecegi gelisimine katkida bulunacak sneijder gibi adam var. Millet ne veriyo yarim m 1m fazlasini verelim

• Hayatımda gördüğüm en balon futbolculardan herkes istiyo ama çözemedim yani bal yapmayan arı deyiminin isim bulmuş hali umarım gelmez

• Valla en son brumanın videolarını izlemiştim gelmeden dedim tmm işte keitamız geldi ondan önce de Hayroviç in izlmiştim dedim aha efsane yeminle artık videolara guvenmiyeceğim bu arada bu transfer muhabbeti nereden çıktı yoksa biri kuyuya taş mı attı
  • Gelmez muhtemelen ama gelse harika olur 28-29da adi bir kez daha bizle anilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam bu kadar yetenekli de neden bu yaşına kadar ukrayna'da kalmış
    Avrupa'nın büyük takımları şimdiye çoktan kadrosuna katmış olması gerekmezmiydi.

• mabovski kullanıcısına yanıt
    Avrupa'nın büyük takımlarından kastın bayern, real madrid, barça v.s. mi? Bu adam cr7, robben, ribery hatta shaqiri bile değil öyle bir iddiamız yok ki bu takımlar alsın. Arda Turan büyük yetenek, Avrupa'ya 24 yaşında gitti. Herkes 18 yaşında keşfedilecek diye bir şey yok.
  • adamdır
  • Bizimkiler yıllık 2 ye 4 sene anlaşma onermis

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Bizimkiler yıllık 2 ye 4 sene anlaşma onermis

Hocam 4 sene için yıllık 2 m imza parası her sene için +2 senede yıllık garanti para vermişler Yani 4 m A geliyor 3,5 a inerse gelsin vicdansız

• UP

Drogba totem konusu 2011'de açılmış, Drogba 2013'te geldi.
    Bu konu 2015'te açıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 1 Temmuz 2017; 12:24:36 >
  • 3 sene önce UEFA'da çok efsane oynuyordu namıssız, ağzım açık izliyordum. Gelirse formasını alırım çok yetenekli bir oyuncu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.