Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zombi_80

Şifreyi banada PM ile yollayabilirmisin Hocam

bende ebyadan çin malı bi ürün aldım tc.exe ile wince ye ulaştım ancak ben bu cihaza masa üstü gelicek şekilde bir program kurmak istiyorum , windows mobile işletyim sistemine sahip cihaz kullandığım için bu işlere az çok aşikarım ancak burdaki yazılanlardan cihazım YF mi MTK mı çözemedim

cihazımda bu :

cihazın özellikleri :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300439825127&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

,cihaz mesada mstar da olabilir..rom versyonu nu bilmeden bişey söylenemez..çünkü aynı kasalarda farklı board olabiliyor..

• Arkadaşlar benimde çin malı olduğunu düşündüğüm ve açılış logosunda kalan bir cihazım var yardımcı olabilirmisiniz
    rom bulamadım

cartel cnp 4300

sistem bilgisi:
    model : cnp4300
    versiyon : 0G-6U-59-10-0B
  • ebaydan almak için bluetoothlu 5" gps arıyorum. daha önce alıpta memnun olanlar cihazlarını benimle paylaşırlarsa memnun olacağım. çünkü bi sürü model var hangisi iyidir bilemiyorum.
  • merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkteki cihazı satın aldım fm radyoda çok fazla cızırtı yapıyor sanırım daha önce bu sorunu çözen arkadaşlar var arabam fiorini 2010 model arabanın radyosunda bi ayar bulamadım galiba versiyon güncellemem gerekecek ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. cihazın 4gb dahili hafızası var ve satıcı buluetotth özelliğinin olduğunu söylüyor menüde bulamadım. ona sordum program yüklersen bluetooth çalışır dedi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/navigasyon-alacaksniz-bu-cihazi-alin-emsallerine_W0QQidZZ29313415

• ilk once yardım ettıgınız ıcın tesekkurler. gps actıgımda (not found valid application path) hatası verıyor bır turlu ıcıne gıremıyorum bana bır yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent41

ilk once yardım ettıgınız ıcın tesekkurler. gps actıgımda (not found valid application path) hatası verıyor bır turlu ıcıne gıremıyorum bana bır yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler

gps inizin modelini, rom versyonunu ve software versyonunu bilmiyorsanız. yapacanız herhangi bir müdahale hatalı olur ve cihazın tamamen susmasına neden olursunuz..eğer biliyorsanız buraya yazın yardımcı olmaya calışırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

bende ebyadan çin malı bi ürün aldım tc.exe ile wince ye ulaştım ancak ben bu cihaza masa üstü gelicek şekilde bir program kurmak istiyorum , windows mobile işletyim sistemine sahip cihaz kullandığım için bu işlere az çok aşikarım ancak burdaki yazılanlardan cihazım YF mi MTK mı çözemedim

cihazımda bu :

cihazın özellikleri :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300439825127&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

,cihaz mesada mstar da olabilir..rom versyonu nu bilmeden bişey söylenemez..çünkü aynı kasalarda farklı board olabiliyor..

Selmlar öncelikle ilginiz için teşekkürler, Rom versiyonunu nasıl nerden öğrenebilirim ?

• IdontKnoW Üstadım ,

Deniz haritaları yükleyebilceğim ( G....n blue gibi) yükleyebileceğim open source cihaz almak istiyorum ( Ebay den ) . Tavsiye edebieceğin bir cihaz varmıdır.
  • benim cihazın üstünde sim card girişi var ne işe yarar? sim kartımı takınca telefon araması yapabilirmiyim?
  • selamlar.. babamda cindeyken 1adet bu cin mali gpslerden almis 5inchlik. bilgilerinde

rom version: 82F.YFBARI.1706.1FM7584H
    software version: V3.6.C142.12.11
    OEm INfo: YFATLAS 4

Yaziyor sistemin icine girince. ama sizin dediginiz gibi logo vs degistirme bulamadm. napiym nereden girerim o dediginiz yerlere ve nereden cihazi turkcelestirip harita yukleyebilirim?

Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

selamlar.. babamda cindeyken 1adet bu cin mali gpslerden almis 5inchlik. bilgilerinde

Yaziyor sistemin icine girince. ama sizin dediginiz gibi logo vs degistirme bulamadm. napiym nereden girerim o dediginiz yerlere ve nereden cihazi turkcelestirip harita yukleyebilirim?

Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler.

arkadaşım bendede aynı cihazdan var.
    settings ten dil seçeneklerinin içinde türkçesi mevcut.
    uygun boyutlarda bir resmi logo82f.bmp olarak sd karta atarak açılış resmini değiştirebilirsin.

Bu arada başarsoftun 2010.Q1 haritası yaında.
  • quote:

quote:

cihazımda bu :

buldum arkadaşım :

Mesada

Semiconduktor EVB 5.0

Windows CE 5.0.1400

50.6 MB Ram

ARM9 MSB 2501 (266MHz)

480 x 272 pixels, 65536 colors

• quote:

Orijinalden alıntı: spyoncu

benim cihazın üstünde sim card girişi var ne işe yarar? sim kartımı takınca telefon araması yapabilirmiyim?

konu hakkında bilgisi olan yok mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DuyguSeli

IdontKnoWw ve diğer arkadaşlar turuncu renk menülü cihaza sahip arkadaşlar bu romu kullanabilir FAKAThttp://www.zshare.net/download/762511583ce37863/ bu linkteki romda BLUETOOTH desteği YOKTUR. lütfen dikkat edin.benim için problem olmadı fazla ben cihazın çalıştığına dua ettim ama bazıları için bu problem olabilir belirtmek istedim

aslında romda bluetooth desteği var, ama bazı cihazlarda kurulum esnasında pasif görünebiliyor..elle etkinleştirmek gerek eğer istersen o konudada yardımcı olabilirim..ayrıca verdiğim linklerin ikiside turuncu renkte ki rom sadece dosya yapıları farklı ,senin cihazında çalışan rom yeni tip cihazlara uygun diğeri yani yaygın olarak kullanılan ilk verdiğim linkteki dosyadır..
    cihazı wince ye düşürmeyi daha önceki mesajlarda anlatmıştım yfgo2ce.bld dosyası hazırlayarak eğer olmassa dosya yöneticisi kullanarak wince ye geçiş yapıyorsun eğer başarırsan bluetoothu nasıl etkinleştireceğini anlatırım..

selam su bluetooh nasıl etkinleştirildiğini yazarsan sevinirim
    cihaz mesada bu arada

• IdontKnoWw hocam bir meseleyle ilgili görüşmek istiyorum sizle. huzurum41@hotmail.com adresim bir zahmet yazarsanız meseleyi açayım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: myurtsever

uygun boyutlarda bir resmi logo82f.bmp olarak sd karta atarak açılış resmini değiştirebilirsin.

selamlar malesef benimkisinde turkce mevcut degil. bu cihaza guncel rom ve haritayi nereden bulabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

Orijinalden alıntı: myurtsever

selamlar malesef benimkisinde turkce mevcut degil. bu cihaza guncel rom ve haritayi nereden bulabilirim acaba?

yasal olarak harita bulamazsınız çünki çin'den getirilip satılan bu tür cihazların üzerindeki navigasyon yazılımları lisanslı olmuyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anladim en azindan Firmware yukleme konusunda yardima ihtiyacim var/ yabanci forumlari arastirdim biraz ve fromdx3.0.9.11.rar isimli bir rom buldm. SD kart icine atip cihaza hard reset yapin kendisi boot edicek diyor.SD karta attim reset attim ama hicbirsey boot etmedi ne mavi boot ekrani geldi ne bisi. elimdeki win ce 6.0 cince oldugundan aleti kullanmakta oldukca zorlaniyorm

simdilik ogrenebildigim ozellikleri 800x480 ekrani oldugu
    4gb dahili hafizasi var
    atlas 4 yaziyor
    64mb hafizasi var
    bluetooth varmi bilmiyorum. wince ekranindan baktigimda bluetooth iconu var kontrol panelde(herhalde kontrol panel orasi hicbisi anlasilmiyor =)) ama icona girince hicbisi olmadi anlamadm varmi bluetooth yokmu
    device informationda da yukarida dedigim gibi bunlar yazmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 1 Eylül 2010; 10:58:33 >
  • @spyoncu Sim kart girişi 3G üzerinden internete girebilmek için konulmuştur, ayrıca telefon görüşmesi yapmanızıda sağlar.. ama genellikle o sim kart girişlerinin içi boş oluyor dikkat edin sim kar içeri düşmesin:)
    @pSyCo 82f rom malesef elimde yok ayrıca eğer cihazınızda sorun yoksa rom yüklemenizi tavsiye etmem..
  • arkadaşlar bu bölümde illagal istekler fazla olmakta bu forum kuralları madde 2 de yasaklanmıştır... amacımız kimseyi cezalandırmak degil burada illagal istek paylaşılan mesajlar silinecektir ve yazan lar uyarı alacaktır duyarlılığınız için teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.