Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acilen cevaba ihtiyacım var bu problemi düzeltebilirsem duacınız olacak. .

Problemi anlatayım hemen daha önceden de yazmıştım bluetooth simgesi çıkmıodu bunu düzeltmeye çalışıodum rom versionunu yükleyeyim dedim buldum ve format attım. Formatı attım açılış resmi geldi ve öle kaldı sonra sd kartı çıkartıp çalıştırayım dedim. . Açtım ekran gelmedi cihazın ufak mavi ışığı yanıyor ama ne açılıyor ne kapanıyor. . Reset tuşu power tuşu işlem görmüyor ölece kaldı. . Kafayı yicem araştırmaktan başım ağrıdı. . Geri dönüşü varmı acaba arkadaşlar nolur yardımınıza ihtiyacım var. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan3585

Arkadaşlar acilen cevaba ihtiyacım var bu problemi düzeltebilirsem duacınız olacak. .

Problemi anlatayım hemen daha önceden de yazmıştım bluetooth simgesi çıkmıodu bunu düzeltmeye çalışıodum rom versionunu yükleyeyim dedim buldum ve format attım. Formatı attım açılış resmi geldi ve öle kaldı sonra sd kartı çıkartıp çalıştırayım dedim. . Açtım ekran gelmedi cihazın ufak mavi ışığı yanıyor ama ne açılıyor ne kapanıyor. . Reset tuşu power tuşu işlem görmüyor ölece kaldı. . Kafayı yicem araştırmaktan başım ağrıdı. . Geri dönüşü varmı acaba arkadaşlar nolur yardımınıza ihtiyacım var. .

arkadaşım yanlış rom atmadığına eminmisin?
  • Ozan arkadaşım senin sorununun aynısı benimde başıma geldi....merhaba üstadlar 5" yf 82av6 romlu cihazımı güncelleme yaparken dondu kaldı. bende kapattım bu sefer sadece mavi ışığı yandı ekrana hiçbir şey gelmedi. şuanada hala mavi güç ışığı yanıyor başka bişe olmuyor. cihazı kapatamıyorumda reset te olmuyor öylece ışığı yanık kalıyor. usb kablosunu takınca şarj ışığı yanıyor. anlayacağanız göçtü.yaptıklarım: hafıza kartına YFGo2CE.bld ve yformat.fmt dosyalarını kopyalayıp attım tık yok. sadece yformat.fmt attım yine olmadı. güncelleme dosyalarını atıp denedim yine sonuç yok merak ettiğim bu 82AV6 romlu boardı fiziki olarak resetlemenin yolu yok mudur? yada çözüm önerileriniz nedir?
    cevaplarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 16 Haziran 2010; 13:07:16 >
  • FIRMWARE GÜNCELLEMESİ YAPICAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!
    Arkadaşlar cihazlarınıza firmware güncellemesi yapmak istediğinizde kesinlikle içinde BOOT kelimesi geçen yada .cfg uzantısında bir dosyayı hafıza kartına atmayın, hatta çok gerek olmadıkça format.fmt dosyasınıda atmayın dahada iyisi indirdiğiniz ROM un sizin cihazınıza %100 uygun olduğundan emin edilseniz, hafıza kartına sadece en yüksek botutlu iki dosyayı (8MB ve üstü değerdeki) kopyalayın. Bu dosyalardan biri işletim sistemini, diğeri menüyü günceller..Bunlar zaten cihanızı güncellemek için yeterlidir..Bu şekilde yanlış rom yükleseniz bile doğrusunu bulup cihazınızı kurtarabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 17 Haziran 2010; 4:16:50 >
  • benim cihz çn yolcusu...
  • ıdontknoww av - in çalışmıyor bana yardımcı olabilirsen çok iyi olur. hem de bu problemi yaşayan benim gibi arkadaşlarında işini görmüş oluruz.
  • idontknow selam sattığın cihazları incelerken fark ettim ki lüleburgazdanmışsın. bende 2 gün önce senin sahibinden com da sattığın cihazlardan birini aldım ve av girişinde problem yaşıyorum. 4 lü olması gerekiyormuş heralde jack ın bende burgazda bakılacak bi kaç yere bakmaya gidiyorum. seninle tanışmak ve bilgilerinden faydalanmak isterim msn m.ertan.selamet@hotmail.com ayrıca tahminimce sana çok yakında benim işyerim. murat hüdavendigar cd. (e-5) egem mağazasının karşısındayım. işyerime de beklerim..
  • Av-in girişi ile ilgili ilk önce doğru kabloyu kullandığınıza emin olun, NOKIA kulaklık girişi ile aynı olacak 4pinli 2.5mm ve ilk iki uç ses 3.uç video 4.uç şase şeklinde bağlantı yapacaksınız..
  • bende route 66 yüklü
    mobilenavigator.exe 0xC0000005 001368A8 hatası alıyorum ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: exzisus

bende route 66 yüklü
    mobilenavigator.exe 0xC0000005 001368A8 hatası alıyorum ne yapmam gerekir

Konuda lisanslı yazılımlar ile ilgili destek vermiyoruz..
  • merhaba aşağıdaki ilandaki gps cihazından aldım yanlız fm transmitter özelliğini çalıştıramadım.fm transmitter tıkladığımda frekans ayarlamam gereken bi sayfa açılıyo onun altında 2 secenekli bi ayar var bir türlü ayarlayamadım lütfen yardım edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-5-inc-navigasyon-kutusunda-0-bu-ozellikleri-bu-fiyata-bulamazsin-1/detay?source=promotion_topl&

• quote:

Orijinalden alıntı: ado74

merhaba aşağıdaki ilandaki gps cihazından aldım yanlız fm transmitter özelliğini çalıştıramadım.fm transmitter tıkladığımda frekans ayarlamam gereken bi sayfa açılıyo onun altında 2 secenekli bi ayar var bir türlü ayarlayamadım lütfen yardım edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-5-inc-navigasyon-kutusunda-0-bu-ozellikleri-bu-fiyata-bulamazsin-1/detay?source=promotion_topl&

kasa olarak benim cihazımla aynı ama yazılım faklı olabilir..eğer aynıysa frekasns ayarının altında on-off olması lazım, on yaptıktan sonra biraz beklediğinde frekans ayarını yapabilirsin..ayrıca bazı cihazlarda şarj aleti bağlı değilken FM çalışmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

merhaba aşağıdaki ilandaki gps cihazından aldım yanlız fm transmitter özelliğini çalıştıramadım.fm transmitter tıkladığımda frekans ayarlamam gereken bi sayfa açılıyo onun altında 2 secenekli bi ayar var bir türlü ayarlayamadım lütfen yardım edin.

kasa olarak benim cihazımla aynı ama yazılım faklı olabilir..eğer aynıysa frekasns ayarının altında on-off olması lazım, on yaptıktan sonra biraz beklediğinde frekans ayarını yapabilirsin..ayrıca bazı cihazlarda şarj aleti bağlı değilken FM çalışmıyor..

merhaba oraya kadar tamam zaten on yaptığımda frekans değiştirebiliyorum.onun altında hopörleri kapat falan yazıyor bundan sonra ne yapmalıyım detaylı anlatırsanız sevinirim

• hepsi okadar on yaptığında Fm trasmiter çaşıiıyor..radyonun frekans ını ayarlıyacaksın..eğer ses gelmiyorsa cihazda sorun var demektir..
  • müzik açık radyo açık nagivasyon cihazındaki ayarladığım frekansı açıyorum teypten tık yok bir sürü frekans değiştirdim yok yok ne yapmalıyım...
  • quote:

müzik açık radyo açık nagivasyon cihazındaki ayarladığım frekansı açıyorum teypten tık yok bir sürü frekans değiştirdim yok yok ne yapmalıyım...

yapıcak bişey yok gibi duruyor..rom versyonunu yazarmısın..
  • şu an işteyim akşam eve gidince yazarım romunu bu sırada ilginiz için teşekkür ederim....
  • cihazımın hakkında bölümünde yazan bilgileri aşağı yazıyorum.
    NBOOT : 80.33
    EBOOT : 80.26
    MEM:114.2M/(F)88.OM/(U)26.2M
    GUID: 0946.00.00.09330000

Başka yazaçağım bişi bulamadım varsa lütfen beni yönlendirin
  • Merhaba. elimde 2 adet arızalı cihaz mevcut. (anakartları çalışmıyor) anakart temin etmek mümkün müdür?
  • cın malı bır gps aldım bır sorunu yok tu ama son zamanlarda acma tusunu basıyorum acılmıyor. reset ledıgım zaman acılıyor acma kapama dugmesı calısıyor. ozaman normal calısıyor . kapatıyorum ondan sonra acamıyorum tekrar resetledıgım de calısıyor. bırde pc cıhazı gormuyor bunun bır caresı varmı acaba tesekkurler. bana bır yardım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.