Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • caddacan sorunum sudur.bendehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22067 cıhaz mevcut.2 adet.cıhazların ıkısıde kılıtlı suanda.sorun su.cıhazların fm transmıtterı calısmıyor dıye bır fırmware yukledım ve yukleme sırasında cıhaz mavı ekranda yukledı ve sonunda GPS yazısı cıkıp bır uydu resmı cıktı.bırını ben format atmaya calıstım.sanırsam attım.onda uydu resmı gıttı ama yenı yazılımı yukleyemıyorum.dolasıyla ıcıne gıremedıgımden cıhazlara versıyonunuda bılmıyorum.ıstegım su bana yardım edebılırmısın ne yapabılırım yada sen yapabılırmısın.eskısehırdde yasıyorum.telden ulasmak ıstersen telım 0505 240 1479 cok acıl lutfen bana ulasırsan sevınırım.maıl adresım muharremkose06@ttmail.com bana maıl yada telefonla mutlaka ulasırsan sevınırım.yada bu konuyu bılen arkadaslar.sakın yuklemeyı anlatmayın hepsını yaptım.orjınal sd karta yazılımlar yukledım ama hep foun OS fıle dıyor read yapıyor ama yıne aynı mavı ekran.lutfen yardımcı olun

• sonunda zar zor settigns system e gire bildim dokunmatik ayarsız çünkü
    cihazımın sytem bilgileri

ID: 4D80000-00001A6A-32B53C10-330E9515

VER: 700CA414-7000C1004062-1004080 :(((( bukadarını yazabildim cihazın jerjı bitti
    saatlerdir uğraşıyorum cihazım 4.8" sd kart girişi var ama bende sd card yok malesef bu cihaza göre
    elinizde rom varmıdır acaba yeni rom atarsam dokunmatikte düzelir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: klasikk

sonunda zar zor settigns system e gire bildim dokunmatik ayarsız çünkü

VER: 700CA414-7000C1004062-1004080 :(((( bukadarını yazabildim cihazın jerjı bitti
    saatlerdir uğraşıyorum cihazım 4.8" sd kart girişi var ama bende sd card yok malesef bu cihaza göre

o cihazlarda üstteki menü tuşuna basık tuttuğunda dokunmatik ayarına girmesi gerek , ayrıca hafızandaki dosyalar zaten 82c nin rom dosyaları ama senin cihazın 82c değil MESADA yazılım içeriyor ve bulunması zor..yinede dokunmatiği ayarlayamassan bakarız.. ayrıca hafızaya atman gerekne diğer doyaların linkini sana PM ile verdim.kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

sonunda zar zor settigns system e gire bildim dokunmatik ayarsız çünkü

o cihazlarda üstteki menü tuşuna basık tuttuğunda dokunmatik ayarına girmesi gerek , ayrıca hafızandaki dosyalar zaten 82c nin rom dosyaları ama senin cihazın 82c değil MESADA yazılım içeriyor ve bulunması zor..yinede dokunmatiği ayarlayamassan bakarız.. ayrıca hafızaya atman gerekne diğer doyaların linkini sana PM ile verdim.kolay gelsin..

tsklr IdontKnoWw
    şarj ettikten sonra 1 kere daha girebildim sisteme ve tam yazabildim aldım:

VER: 700CA414-7000C1004062-100408049P4M2
    000010033105

RAM: 33.44/64.00 MB FLASH: 1431.81/2048.00

Dokunmatik ayarına giremiyorum son çare nedir acaba sd kartım yok yalnız. birkaç gün sonra alacam ama hangi sd kartı almalıyım?

• cihazda hic bir işlem yapamıyorum dokunmatik 4 4,5 cm sağa doğru algılıyo hiç bir menüyede girememiyorum yokmudur bunun yolu

çözüm yok cihaz elimde patladı heralde :(
  • rum kanter içinde kaldım valla ama sonuçta zarzor dokunmatik ayar bölümüne girmeyi başardım ve şluan 10 numara olarak kullana biliyorum

IdontKnoWw arkadaşımada çok teşekkür ederim onun gönderdiği igoyuda hafızasına attım menüden yolunu gösterdim suan kullanmaktayım

bugun de sd kart alıp artık ilerde mio falan vs neyse onlarla uğraşırım artık tekrardan herkese tsklr...
  • quote:

rum kanter içinde kaldım valla ama sonuçta zarzor dokunmatik ayar bölümüne girmeyi başardım ve şluan 10 numara olarak kullana biliyorum

IdontKnoWw arkadaşımada çok teşekkür ederim onun gönderdiği igoyuda hafızasına attım menüden yolunu gösterdim suan kullanmaktayım

bugun de sd kart alıp artık ilerde mio falan vs neyse onlarla uğraşırım artık tekrardan herkese tsklr...

bence cihazı fazla kurcalama çünkü rom dosyasını bulman çok zor olur..
    kalibrasyon ayarının kolay bir yolu vardı ben başka birşeyle uğraşırken olmuşstu, menü tuşuna basık tutarak mı açıyorun cihazı menü ve power a aynı andamı basıyorsun o tarz bişey di..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 4 Haziran 2010; 21:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcis

IdontKnoWw arkadaşım tc . exe dostası herhalde dedğin bu dosyayı karta kopyaladım ve gps exe. yolu olarak bu dosyayı seçitim windowsa geçtim fakat explorer gözükmüyor direk my computer içine giriyor gibi geldi bana explorer kısa yolu gözükmüyor windows dosyasının içinde var onu tıkladıgımda çalışmıyor sağ alt köşedede klavya ikonuda gözükmüyor bu meseda dosyasına nasıl ulaşabilir .wince az da olsa girdik yardımların için çok sagol hayırlı günler dileğiyle....

iyi günler IdontKnoWw arkadaşım yukardaki sorumun cevabını nedir bir ara bilgisayarım çöktü bakamadım eğer verdiysen kusura bakma takip edemedim.birde siz yukarad meseda yazılım kullanıyor demiştiniz ben satıcıdan firmwareni istedim verdi. 7 inç meseda firmware için adres linki versem bakabilirmisiniz doğru firmware olup olmadığına 18 mbyte bir dosya hayırlı günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exorcis -- 4 Haziran 2010; 21:25:24 >

• quote:

quote:

IdontKnoWw arkadaşım tc . exe dostası herhalde dedğin bu dosyayı karta kopyaladım ve gps exe. yolu olarak bu dosyayı seçitim windowsa geçtim fakat explorer gözükmüyor direk my computer içine giriyor gibi geldi bana explorer kısa yolu gözükmüyor windows dosyasının içinde var onu tıkladıgımda çalışmıyor sağ alt köşedede klavya ikonuda gözükmüyor bu meseda dosyasına nasıl ulaşabilir .wince az da olsa girdik yardımların için çok sagol hayırlı günler dileğiyle....

iyi günler IdontKnoWw arkadaşım yukardaki sorumun cevabını nedir bir ara bilgisayarım çöktü bakamadım eğer verdiysen kusura bakma takip edemedim.birde siz yukarad meseda yazılım kullanıyor demiştiniz ben satıcıdan firmwareni istedim verdi. 7 inç meseda firmware için adres linki versem bakabilirmisiniz doğru firmware olup olmadığına 18 mbyte bir dosya hayırlı günler .

ibdirdiğin dosya içindeki dosya isimlerini söyle..
    http://www.zshare.net/download/76883424a8eb2052/
    bu linkten tc.exe nin yenisini indir çalıştırdıktan sonra tc klasörünün içinden keyb.exe ye tıkla klavye için sol üstte lüçük bir ikon oluşucak ona tıkla \mesada yaz gizli klasöre girersin..koolay gelsin..

• bende 5" yf den var asırı ısınma yapıyor neden olabılır acaba bır bılgınız varmıdır
  • Sorununun çözümü bence;
    1.Sen yazılım yani (os) u yukluyorsun ama ap(application) yüklemiyorsun.
    2. SD kartı formatla. fat 16 veya fat32 ile tek tek dene.
    3.SD karta ilk olarak yformat.fmt at. cihazı formatla.
    4.SD kartaki yformat.fmt yi sil. Uygun bir *.img dosyası yukle (uzantıya dikkat). YFAPP.wzp ve YFUpdate.exe dosyalarını sd karta atıp
    Tekrar dene.
    Açılırsa açılır. açılmaz ise bakarız...

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem2626

caddacan sorunum sudur.bendehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22067 cıhaz mevcut.2 adet.cıhazların ıkısıde kılıtlı suanda.sorun su.cıhazların fm transmıtterı calısmıyor dıye bır fırmware yukledım ve yukleme sırasında cıhaz mavı ekranda yukledı ve sonunda GPS yazısı cıkıp bır uydu resmı cıktı.bırını ben format atmaya calıstım.sanırsam attım.onda uydu resmı gıttı ama yenı yazılımı yukleyemıyorum.dolasıyla ıcıne gıremedıgımden cıhazlara versıyonunuda bılmıyorum.ıstegım su bana yardım edebılırmısın ne yapabılırım yada sen yapabılırmısın.eskısehırdde yasıyorum.telden ulasmak ıstersen telım 0505 240 1479 cok acıl lutfen bana ulasırsan sevınırım.maıl adresım muharremkose06@ttmail.com bana maıl yada telefonla mutlaka ulasırsan sevınırım.yada bu konuyu bılen arkadaslar.sakın yuklemeyı anlatmayın hepsını yaptım.orjınal sd karta yazılımlar yukledım ama hep foun OS fıle dıyor read yapıyor ama yıne aynı mavı ekran.lutfen yardımcı olun

• Herkeze selam bende yf 5'' bir cihaz aldım atlas 4 işlemcili 64 mb üzerinde mar 2009 igo yüklü acaba en güncel igo haritası bumu birde bir arkadaşada başka model bir yf cihaz aldık onda amigo haritası var benim navigasyonda wince 6.0 yüklü acaba arkadaşın haritayıda benim cihaza yükleyebilirmiyim nasıl?Anladığım kadarıyla iki haritayıda çalıştırıyor benim cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeek1978

Herkeze selam bende yf 5'' bir cihaz aldım atlas 4 işlemcili 64 mb üzerinde mar 2009 igo yüklü acaba en güncel igo haritası bumu birde bir arkadaşada başka model bir yf cihaz aldık onda amigo haritası var benim navigasyonda wince 6.0 yüklü acaba arkadaşın haritayıda benim cihaza yükleyebilirmiyim nasıl?Anladığım kadarıyla iki haritayıda çalıştırıyor benim cihaz.

www.naviextras.com 'da varsa cihazınız SATIN ALARAK günceleyin,kaçak,internetten yurtdışından alınma vb. cihazlara ait haritaları falan bu forumda sormayın ! Aldığınız cihaz 2. el olupta ithalatçısı varsa onlarla görüşün.Ülkemize giren YF markalı cihazların yasal olarak satılanları hariç tamamında korsan yazılım vardır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Herkeze selam bende yf 5'' bir cihaz aldım atlas 4 işlemcili 64 mb üzerinde mar 2009 igo yüklü acaba en güncel igo haritası bumu birde bir arkadaşada başka model bir yf cihaz aldık onda amigo haritası var benim navigasyonda wince 6.0 yüklü acaba arkadaşın haritayıda benim cihaza yükleyebilirmiyim nasıl?Anladığım kadarıyla iki haritayıda çalıştırıyor benim cihaz.

www.naviextras.com 'da varsa cihazınız SATIN ALARAK günceleyin,kaçak,internetten yurtdışından alınma vb. cihazlara ait haritaları falan bu forumda sormayın ! Aldığınız cihaz 2. el olupta ithalatçısı varsa onlarla görüşün.Ülkemize giren YF markalı cihazların yasal olarak satılanları hariç tamamında korsan yazılım vardır zaten.

Üzerindeki yazılımın korsan olup olmadığını nasıl anlarız.

• Arkadaşlar konu içerisinde sürekli olarak illegal bilgiler sorulmakta ve istenmektedir. Eğer sürekli olarak illegal paylaşımlar yapılmaya devam edilirse konunun bütününe işlem yapmak zorunda kalacağım, bilginize.

İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar konu içerisinde sürekli olarak illegal bilgiler sorulmakta ve istenmektedir. Eğer sürekli olarak illegal paylaşımlar yapılmaya devam edilirse konunun bütününe işlem yapmak zorunda kalacağım, bilginize.

İyi akşamlar.

Ben navigasyon cihazını yeni aldım ve navigasyon yazılımları hakkında da bir bilgim yok ve cihazımdaki yazılımın korsan olup olmadığınıda bilmiyorum daha doğrusu cihazı alana kadar yazılımlarının güncellendiği hakkında da bilgim yoktu. Zaten cihazıda kızım arabada kayu (çizgi film) izlesin diye aldım.Şimdi kurcaladıkça ve araştırdıkça birşeyler öğrenmeye çalışıyorum yoksa ilegal birşeyle zaten işim olmaz.Yinde forum kurallarını çiğnediysem herkezden özür yoksa burada birşeyler paylaşan arkadaşlarada engel olmak istemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar konu içerisinde sürekli olarak illegal bilgiler sorulmakta ve istenmektedir. Eğer sürekli olarak illegal paylaşımlar yapılmaya devam edilirse konunun bütününe işlem yapmak zorunda kalacağım, bilginize.

İyi akşamlar.

Ben navigasyon cihazını yeni aldım ve navigasyon yazılımları hakkında da bir bilgim yok ve cihazımdaki yazılımın korsan olup olmadığınıda bilmiyorum daha doğrusu cihazı alana kadar yazılımlarının güncellendiği hakkında da bilgim yoktu. Zaten cihazıda kızım arabada kayu (çizgi film) izlesin diye aldım.Şimdi kurcaladıkça ve araştırdıkça birşeyler öğrenmeye çalışıyorum yoksa ilegal birşeyle zaten işim olmaz.Yinde forum kurallarını çiğnediysem herkezden özür yoksa burada birşeyler paylaşan arkadaşlarada engel olmak istemem.

Bu konu GPS cihazlarının Navigasyon yazılımları ile ilgili değildir. Teknik özellikleri ve teknik desteği ile ilgili açılmıştır..Lütfen Lisanslı yazılımlar hakkında sorular sorarak, link isteklerinde bulunarak konuyu saptırmayalım..

• Arkadaşlar Türkçe dil seçeneği bulunmayan, MTK cihazlar için Türkçe yama paketi hazırladım. SS lerdeki menüye sahip cihazlar uygulayabilir. Gerekli açıklama ve dosyaları içeren link: BURADA

Edit: Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 11 Haziran 2010; 8:14:51 >
  • IdontKnoWw verdğiniz dosya şifeli şifresi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebeto

IdontKnoWw verdğiniz dosya şifeli şifresi nedir?

Dosyada ufak düzeltmeler yazptım, istersen yeniden indir..
    Rar şifresini PM ile gönderdim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.