Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IdontKnoWw arkadaşım tc . exe dostası herhalde dedğin bu dosyayı karta kopyaladım ve gps exe. yolu olarak bu dosyayı seçitim windowsa geçtim fakat explorer gözükmüyor direk my computer içine giriyor gibi geldi bana explorer kısa yolu gözükmüyor windows dosyasının içinde var onu tıkladıgımda çalışmıyor sağ alt köşedede klavya ikonuda gözükmüyor bu meseda dosyasına nasıl ulaşabilir .wince az da olsa girdik yardımların için çok sagol hayırlı günler dileğiyle....
  • arkadaşlar nolur yardım edin
    Çin mali bi navigatör vardı.Şarzı btti takdım arabayı çalışdırdım bu durdu.Bi de bakdım ki sd kartı tamammen boşalmış yanı yazılımlar falan full gitmiş.Napıcamı da bilmiyorm.Bilgisayardan da ındırıp yuklemeyı anlamıyorum.Yüklesem de çalışdıramadım bi iki denedim yrdım edebilecek arkadaş var mı.Okancaglayan67@hotmail.com varsa yardımcı olabildenız bı durum mail atabilir mısınız lutfen.İgo8 kullanıyodum teşekkürler şimdiden...
  • @duyguseli
    ben seni tamamen unuttum sana verdiğim link 72da82c içinmiş.. senin cihaz 72db82c "b" bluetooth anlamına geliyor.. herneyse aşağıdaki linki indirip aynı şekilde klasörün içindeki tüm dosyaları hafıza kartına atıp cihazı resetle bluetooth gelecektir, kolay gelsin..
    http://www.zshare.net/download/76712258818e98cf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 31 Mayıs 2010; 7:17:00 >
  • IdontKnoWw hocam teşekkür ederim şimdiden.Umarım yaparım yani becerebilirim biraz değil baya teknolojik özürlüyüm de...
    Yapamassam yaparız dımı bişiyler yardımcı olursun dımı yıne.Ya açık sölım şöle bişiy yok mu?
    İnternetten dosyayı ındırıp atcam sd karta olcak şeklinde.Şimdi atarım ayarlım derken bozerım biliyorum huyumu çünkü.Teşekkürler şimididennn
  • Ben Win Ce de Control panelini ve denetim masasını acamıyorum. acaba bunun nedeni wince nin trial versiyon olup. süresinin dolması olabilir mi . Trial versiyon olduğunu nasıl anlarım?
  • arkadaşlar bende çın malı bi navigasyon aleti vardı.Arbanın şarzına takılıyken arabayı çalışdırdım sd kart tamamen silinmiş.E içindeki muzıkler klıpler ve tabi harıta yazılımı da gitmiş.şimdi
    1- Bu yazılımı nasıl bulurum?
    2-Hadi buldum nası yuklerim?
    IdontKnoWw hocam sen bı kısa yol verdındı bu sabah burdan ben gıremedım ve yukleyemedim de tabı.Sonra da bakdım sayfada bulamadım kalıkmış biizim yazılar.Nese senden ricam igo8 yazılımını bulabilcem bı sıte ve daha önemlisi bunu ındırıp nası çalışır hale getircemı yazabılır mısın sana zahmet.Ben baya teknolojik özurluyum.Kısaca söle bişiy yok mu acaba kısayolu bulup ındırım,sd karta yuklıyım çalışsınTeşekkür ederım şimdidennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebeto

Ben Win Ce de Control panelini ve denetim masasını acamıyorum. acaba bunun nedeni wince nin trial versiyon olup. süresinin dolması olabilir mi . Trial versiyon olduğunu nasıl anlarım?

Trial wince diye bişey ilk defa duyuyorum..pekte iihtimal vermiyorum..yinede 10000/1 ihtimal olabilir..
  • TC.exe yi buraya upload edecek arkadaş varmı , konu içinde verildiyse göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsilence

TC.exe yi buraya upload edecek arkadaş varmı , konu içinde verildiyse göremedim de.

http://www.zshare.net/download/767643106d591826/
    içinde keyb.exe de var klavyeyi açamayanlar tc.exe ye girdikten sonra buna yıklasınlar..sol üstte minik bir ikon çıkacak..
  • Gelen 4.3", CE 6.0 GPS'in bilgileri şöyle:

Application Version: S930SN-3-3.13A-F2
    Kernel Version: 963-1.1.6
    Serial Number: 0168100170215986

Şimdi buna miopocket falan kurulur mu? Rom yedeği mi alınır önce. GPS patlamadan farklı navigasyon cihazlarıyla uyumlu olarak çalışsın istiyorum. Nasıl yaparız?

Satıcıdan cevap geldi. Üretici firma cihaza ekleme yapılmasını istemiyormuş. O yüzden bir destek vermedi.
    Rus sitelerinden bir şeyler buldum ama app ve kernel versiyonları biraz farklı oluyor.

Bu arada activesync ile cihazın içine girebiliyorum fakat her şey çince. Buna ingilizce windows kurmamız mümkün mü?
    Gerçi mio pocket veya visualgps gibi bir arayüz kurduktan sonra gerisi bana lazım değil.
    Tek istediğim menüde 2-3 farklı gps programının logosu hazır olsun ve ben istediğime gireyim.

Buradaki resimde tam istediğim şeyi yapmış ancak nasıl yaptığını anlatmamış ya da ben anlayamadım.
    http://4pna.com/showthread.php?t=3639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 1 Haziran 2010; 21:54:30 >

• Üstadım cihaz bilgilerim aşağıda ; donanım olarak bluetooth olmasına ragmen mevcut yazılımda bluetooth kapalı. Wince Control panel de Bluetooth Device Proporties olmasına ragmen açmıyor.

Yeni Rom yüklemem mi lazım ? Sizce..

Romversion : 82A.YFN.0905M21405A.1.6
    Software version : V3.6.E018.12.3
    OEM INFO YFATLAS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ta3ckh

Üstadım cihaz bilgilerim aşağıda ; donanım olarak bluetooth olmasına ragmen mevcut yazılımda bluetooth kapalı. Wince Control panel de Bluetooth Device Proporties olmasına ragmen açmıyor.

Yeni Rom yüklemem mi lazım ? Sizce..

Romversion : 82A.YFN.0905M21405A.1.6
    Software version : V3.6.E018.12.3
    OEM INFO YFATLAS4

donanımda bluetooth olduğuna eminmisin? eğer daha önce yazlım güncellemediysen bluetooth yoktur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Gelen 4.3", CE 6.0 GPS'in bilgileri şöyle:

Application Version: S930SN-3-3.13A-F2
    Kernel Version: 963-1.1.6
    Serial Number: 0168100170215986

Şimdi buna miopocket falan kurulur mu? Rom yedeği mi alınır önce. GPS patlamadan farklı navigasyon cihazlarıyla uyumlu olarak çalışsın istiyorum. Nasıl yaparız?

Satıcıdan cevap geldi. Üretici firma cihaza ekleme yapılmasını istemiyormuş. O yüzden bir destek vermedi.
    Rus sitelerinden bir şeyler buldum ama app ve kernel versiyonları biraz farklı oluyor.

Bu arada activesync ile cihazın içine girebiliyorum fakat her şey çince. Buna ingilizce windows kurmamız mümkün mü?
    Gerçi mio pocket veya visualgps gibi bir arayüz kurduktan sonra gerisi bana lazım değil.
    Tek istediğim menüde 2-3 farklı gps programının logosu hazır olsun ve ben istediğime gireyim.

Buradaki resimde tam istediğim şeyi yapmış ancak nasıl yaptığını anlatmamış ya da ben anlayamadım.
    http://4pna.com/showthread.php?t=3639

öncelikle cihazın orjinal firmware update dosyası elinde yokken mio poket ve benzeri yazılımlar yüklemeni tavsiye etmem..benim elimde içinde kernel dosyası barındıran romlar var, ama versyonlarını bilmediğim için link vermiyorum yanlış rom dosyası cihazını tamamen susturabilir....bir şekilde orjinal dosyayı biyerden bulmalısın..
    eğer istediğin cihazda navigasyona tıkladığında navigasyon programlarının kısayollarını içeren bir menü gelmesi ise..
    http://www.zshare.net/download/76781731d915f80b/ bu link işini görür.
    klasör olarak hafıza kartına at ve cihaz ayarlarından navigasyon exe si yerine SystemInformation.exe yi şeç..\Launchpad\Main\main.ini dosyasını notpad ile editleyerek navigasyon yazılımlarının kısayollarının yerlerini kendi cihazına göre düzelt..bu dosyayı editleyerek ikonları ikonların yerlerini arka planı kısacası herşeyi kendine göre düzenleyebilirsin.. kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

eğer istediğin cihazda navigasyona tıkladığında navigasyon programlarının kısayollarını içeren bir menü gelmesi ise..
    klasör olarak hafıza kartına at ve cihaz ayarlarından navigasyon exe si yerine SystemInformation.exe yi şeç..\Launchpad\Main\main.ini dosyasını notpad ile editleyerek navigasyon yazılımlarının kısayollarının yerlerini kendi cihazına göre düzelt..bu dosyayı editleyerek ikonları ikonların yerlerini arka planı kısacası herşeyi kendine göre düzenleyebilirsin.. kolay gelsin..

Bu tam aradığım şey, teşekkürler. Ancak bir sorunum var. Bu uygulama kapanmıyor. GPS kısmına basınca bu ekran geliyor fakat tekrar cihaza dönmek istersem reset atmam gerkiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Bir de cihazla ilgili firmware dosyası buldum ancak ResidentFlash ile ilgili birşey sanırım. Doğru yolda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 2 Haziran 2010; 10:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

Bu tam aradığım şey, teşekkürler. Ancak bir sorunum var. Bu uygulama kapanmıyor. GPS kısmına basınca bu ekran geliyor fakat tekrar cihaza dönmek istersem reset atmam gerkiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Bir de cihazla ilgili firmware dosyası buldum ancak ResidentFlash ile ilgili birşey sanırım. Doğru yolda mıyım?

menü tuşuna bastığında yada menü tuşu yoksa power a kısa süre bastığında ana menüye dönmesi gerek...ayrıca main.ini den kapat butonunun kısayoluna residentflash2 nin içinden ana menünün exe dosyasının yolunu gösterirebilirsen oda olur..
    ayrıca residentflash2 yedeği bulmuş olabilirsin ama cihaz açmadığında oda bir işine yaramaz..

• Power tuşu ile çıkmıyor. Windows'a geçiş yapınca da sadece başlat çubuğu görünüyor. Arkaplanda launchpad görünüyor.

residentflash2'nin içinden ana menüyü göstereyim de nasıl olacak o? bilgisayar bağlayınca öyle bir klasör görünmüyor. Yolunu nasıl bulabilirim?
  • bu dosya kabataslak hazırlanmış bir dosya gerekli düzenlemeleri kendin yapman gerekiyor..
    şimdi önce yukarıdaki mesajlarda verdiğim linkten tc.exe indir klasör olarak hafıza kartına at tc.exe yi navigasyon exe si olarak göster.. hafıza kartından tc klasöründen keyb.exe yi çalıştır sol üst köşede küçük bir klavye ikonu çıkacak klavyeyi aç ve..adres çubuğunu \residentflash2 yaz. gizli sürücüye gireceksin exe dosyallarına tıklayarak menü yü çalıştıran exe yi bul hedef yolunu biryere kaydet main iniye yaz..artık gerisini sana kalmışş..
  • arkadaşlar bu cihazlardan bi tane elimde var BLUETOOTH lu olan 4.8" olanlardan

cihaz açılıyor küp şeklinde olan menüye geliyor ama sadece bir menüye girebiliyorum

ebook a tıklayınca volume menusu açılıyo başka hiç bi işlem yapamıyorum.( dokunmatik ayarı yapmak gerekiyor herhalde)

ve hafıza kartı yok yani giriş var ama elimde sd kart yok. usb den bağladığımda

toplamda 1,72 gb görünüyo ve içinde 2 dosya var OS82c.img ve YFAPP.wzp .

şimde ben sd kart olmadan rom yukleyemezmiyim.

sizden rom ve software isteyeceğim ama versiyonlarını göremediğimden bişey diyemiyorum

OS82c.img heralde ilk sayfada yazdığı gibi 82 c olabilir elinizde varsa yollayın diyeceğim ama yukarda anlattığım gibi sd card olmadığından nasıl yaparız

bide sd kart alıcam ama hangi marka ve model almalıyım tavsiye edebilirmisiniz...
  • Cihazın Özellikleride

MSTAR 400MHz
    SiRF Atlas III GPS modulü
    4.8 inc LCD dokunmatik ekran (480 x 272)
    Dahili Bluetooth ile telefonunuza bağlanabilir ve bütün görüşmelerinizi gps cihazı üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca GPRS özelliği sayesinde telefonunuzun GPRS bağlantısını kullanarak internette 4.8 " keyfini yaşayabilirsiniz.
    Dahili FM Transmitter ile SD kartınızın içindeki müzikleri radyonuzda ayarladığınız boş bir frekans da yayınlayabilirsiniz.
    SD kart okuyucu, ayrıca 16GB SD karta kadar yükseltilebilir.
    MP3 ve WMA formatındaki şarkılarınız destekler.
    AVI, MP4, 3GP, MPEG ve WMV formatındaki videolarınızı destekler
    JPG formatındaki fotoğraflarınızı destekler
    TXT formatındaki dosyalarınızı destekler.
    Yüksek hassasiyetli dahili anten
    850mAh şarj edilebilir lityum polimer pil
    Desteklediği diller (English / French / German / Spanish / Polish / Netherlands / Portuguese / Russian / Hungarian / Romanian / Serbia / Montenegro / ve TÜRKÇE )
    Boyutları 13,8 cm x 9,2 cm x 1.5 cm
    200 gram ağırlığı

• arkadaşlar elinde 82c romlu cihazın sd karttaki dosyalarını biyere upload edebilirmi yada bulabileceğim adres verebilirmisiniz ...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.