Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • startan run a residentflash2 yazdım direk giriyor.

bana bir çare lütfennnnn

hiç mi anlayan yok ??
  • MOKİA ...DOSTUM MİO POCKET İN TAM YOLUNU SORMUŞTUN.... SD CARTTAKİ MİP NUN DÜZGÜN ÇALIŞMASI İÇİN YOLU SANA YAZIYORUM ...BU YOLU NAVİGASYON TUŞUNA GÖSTER:

\SDMMC\MioAutoRun\Scripts\Initialize.exe

şimdi başlattıgında önce wince ekranı gelecek sonra mio pocket açılacak......kapatmak istediginde ise sağ üstteki çarpıya dokun ve gelen ekrandan hard reset i seç.....makina kapanıp açılacak ve ondan sonra kapatabilirsin...bir kaç tane ekran görüntüsü koydum bak istersen

• buda görüntü

• bi tane daha

• selamlar arkadaşlar bende ebay yolu ile 5" GPS getirdim üzerinde igo 8 var menüsünde win os masaüstüne girmem için buton bile yapmışlar 128ram 500mhz cpu vs benim sorum bu cihaza farklı yazılımlar atabilirmiyiz misal garmin yada tomtom yazılımları gibi???
  • Dostar piyasada elli çeşit çin malı navigasyon cihazı var. Idontknow arkadaşımız kendi cihazını çözmüş Bu konuda hakikatten tebrik ediyor ve ellerinden öpüyorum. Her yiğidin harcı değil. Lakin siz sevgili dostlar cihazınızın Idontknow arkadaşımızın cihazıyla aynı olup olmadığını test etmeden işlemlere girişmişsiniz. Keşke Idontknow ustamız kendi cihazının resimlerini ve cihazla ilgili verebileceği kadar fazla bilgi verseydi. Aksi halde cihazının farklı çalışma prensibi olan arkadaşlar tarafından kulağının birhayli çınlatılacağını belirtmek isterim.

* Bu işlemleri yaparken cihazınız çöp olabilir.
    * Eğer cihazınızın birebir aynı olduğunu düşünüyorsanız,
    * Bilgisayarda oldukça iyiyseniz,
    * Boş vaktiniz ve cihazınız bozulduğunda yenisini almak için paranız varsa biran önce bu işlere başlayın.

Çünkü haddinden zevkli bir iştir.

• SANIRIM BENİMKİ BOZULDU !!!
    GERİ DÖNÜŞÜ DE YOK GALİBA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARIANNE

SANIRIM BENİMKİ BOZULDU !!!
    GERİ DÖNÜŞÜ DE YOK GALİBA.

Elektronik arıza olmadığı sürece yazılımsal hatalar bi şekilde çözülür.

ben
    \SDMMC\MioAutoRun\launch kullanıyordum.
    Farkediyom acaba.
    Ayrıca açılışta navi tuşuna basmasamda kendi mio ekranına geçiyo direkt. otomatik başlat ta devredışı
    Ben MioPocket 3.0 Release 55 kurdum sizin version ne.
    daha yenisi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 18 Nisan 2010; 1:19:00 >
  • quote:

Elektronik arıza olmadığı sürece yazılımsal hatalar bi şekilde çözülür.

ben
    \SDMMC\MioAutoRun\launch kullanıyordum.
    Farkediyom acaba.
    Ayrıca açılışta navi tuşuna basmasamda kendi mio ekranına geçiyo direkt. otomatik başlat ta devredışı
    Ben MioPocket 3.0 Release 55 kurdum sizin version ne.
    daha yenisi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 18 Nisan 2010; 1:19:00 >

selam dostum...
    cihazlarımız aynı biliyosun .....acaba sisteme bir şekilde girebildinmi?resident filan ben sistem hakkında bilgi sahibi degilim hiçbirşey yapamıyorum nasıl bir cihazsa.digerlerinden çok farklı. mio normal çalışıyor..
  • Merhaba,

ben de çinden 5" gps cihazı getirttim.

bir kaç sorum olacak :

1- wince modunda açılması için SD karta YFGo2CE.bld isimli bir dosya attım ( içeriğine rastgele bişeyler yazdım ) ama açılışta hiç bir şey değişmedi.

2- mio programı çok güzel ve kullanışlı görünüyor, türkçe kurulum rehberi var mı ?

yardımınız için teşekkürler...
  • dostum eger yfgo2ce.bld ile giremediysen tc.exe isimli dosyayı internetten indir ve sd karta at.....sonra navigasyon ayarlarından sd karttaki tc.exe dosyasını göster ve navigasyon tuşuna bastıgında win ce ye girersin....bende bu şekilde girebiliyorum
  • Arkadaşlar,
    Formatı nasıl atacağım? atarken ve sonrasında izleyeceğim noktalar nelerdir ?
    belki format ile tekrar düzeltebilirim, ne dersiniz ?
    dikkat etmem gereken birşey var mı ?
  • Arkadaşlar cihazımın bilgileri aşağıdaki gibidir,
    Cihaz hiç açılmıyor, sanırım format atacağım ama nasıl atacağım konusunda bilgim yok,
    yazdıklarınızdan yapmaya çalıştım ama olmadı...

RomVersion : 82AV6.0B09M26409A.2.6
    Software Version: V3.6.E019.11.19
    OEM Info: YFAtlas4
    Platform ID: 5955414E46454E47
    Device ID:0000000000000000
  • teşekkürler arkadaşlar, hallettim :)
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar, hallettim :)

Nasıl hallettin anlat ta bizde faydanalım.
    İlerde bizde format atarız belki.
  • Bayram senin verdiğin Release 57 yi kurmak için
    Benim kurulu 55 i kaldırdım. Karttan tüm dosyalarını sildim.
    karta 57 yi attım. Ama kurulum başlamıyor direk çalışıyor.
    Kaldırıp tekrar 55 i attım oda aynı.
    Kartı boşaltıp format attım 57 yi attım tekrar ama yine aynı.
    Kurulum başlamıyo autoruna tıklayınca tema seç geliyor mio yu açmaya çalışıyor açınca da zaten IGO vs yollar tanımlı oluyor.
    Yani önceki kurduğumu hafızasından silememiş.
    Unutması için hangi dosyaları silmem gerekir bi yardımcı olabilirmisiniz.
  • resim atamayan arkadaşlar
    o konu en basit olan konudur herhangi bir resmi alıp 480x272 boyutuna düşürün sonra 24 bit bmp olarak kaydedin adı da Logo82c olsun kartınıza atıp kalemle resetleyin yükleme hemen başlayıp biter kartı çıkartıp dosyayı silin ya da adını değiştirin.Dosya adı çok önemli yazdıklarımı aynen yapınınz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihakar75 -- 23 Nisan 2010; 0:40:43 >
  • bu arada bu cihazı %100 çözmüş bulunmaktayım yeni menu kurdum geri vites kamerası bağladım yüzlerce oyun oynayabiliyor bütün office belgelerini açabiliyorum vs.vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihakar75 -- 23 Nisan 2010; 1:02:23 >
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar, hallettim :)

dostum nasıl hallettin anlatabilirmisin.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrambo1

I DONTKNOW ARKADAŞIM CİHAZIN İÇİNDEN GÖRÜLEBİLECEK TEK İNFO SİSTEM BİLGİSİ BU EKRAN....
    BİRDE AŞAGIDA YAZDIGIM BİLGİYE WİNCE YE DÜŞTÜKTEN SONRA SYSTEM ÖZELLİKLERİNDE YAZIYOR

AMR9 MSB2501
    MSTAR SEMİCONDUKTOR EMİN OL BAŞKADA BİŞİ YOK ......

ŞU AN CİHAZIMA MİO POCKET3.0 YÜKLEDİM BİLGİSAYAR GİBİ OLDU .........AMA İLK AÇILIŞ RESMİ .....ÇARESİZ KALDIM...

BENKİ YANMADIGI SÜRECE HER TÜRLÜ HARDDİSKTEN BİLGİ KURTARABİLEN BİR İNSAN AÇILIŞ RESMİNİ DEGİŞTİRMEDE ACİZ KALDIM..........

Dostum belki yardımcı olur başlangıç fotoğrafını değiştirmende. Bende de görünümü aynı sizin cihazdan var. Sizin gibi bana da Idontknowhow çok yardımcı olmuştu başta. logo82c.bmp yap değişecek diyordu ben de bir türlü değiştirememiştim. Fotoğrafı Photoshop ile gerekli boyut ve çözünürlüğe getirdikten sonra (aslanım) paintle açarak tekrar üzerine farklı kaydet yaptım. Bir dene istersen böyle.

Bu arada Mio Pocket'ı görünce heyecanlandım. İşallah yavaş çalışmıyordur ve nasıl kuruluyor, sadece hafıza kartına mı atıyoruz anlatırsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.