Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi MioPocket nasıl kurulu anlatabilir mi?

Burda da MioPocket 3.0 Release 59 var.

http://rapidshare.com/files/368256451/MioPocket_3.0_Release_59.zip
  • @by_rambo

arkadaşım senin cihazın yf yazılıma sahip değil. rom versyonunda 82c, 82a ,17c v.s şeklinde yazması gerekir. Bu sebepten logo82c.bmp ile başlangıç logosunu değiştiremiyorsun..zaten mümkünde değil daha önce başka bir şekilde değiştirmişsindir mesela logo.bmp ismiyle olabilir..
    bu arada mio poket falan yüklemişsin iyi hoşta cihazın yedek rom u mevcutmu elinde.. ileride bir sorunlla karşılaşırsan çok uğraşırsın..
  • arkadasım üst tarafda da yazdım ben bu ürün benzerini satyorum.benim sattığımcihazlarda BT mesünü ile dosya aktarabiliyorsunuz.telefon rehberini komple içine atıp arama yaparsınız. telefon görüşme seslerini araç hoparlörlerinden net alırsınız.bataryası 1 saat rahat gider.
    bende sizin aldığınız ürünleri sattım.bu özellikli cihazı bulmak baya vaktimi aldı.1 yıl garantili satıyorum.g.g. da nikim navicenter ilgilenen arkadasları beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

@by_rambo

arkadaşım senin cihazın yf yazılıma sahip değil. rom versyonunda 82c, 82a ,17c v.s şeklinde yazması gerekir. Bu sebepten logo82c.bmp ile başlangıç logosunu değiştiremiyorsun..zaten mümkünde değil daha önce başka bir şekilde değiştirmişsindir mesela logo.bmp ismiyle olabilir..
    bu arada mio poket falan yüklemişsin iyi hoşta cihazın yedek rom u mevcutmu elinde.. ileride bir sorunlla karşılaşırsan çok uğraşırsın..

selam I DONT KNOW........

SÖYLEDİKLERİN DOGRU BENİM CİHAZ YF DEGİL.BAŞLANGIÇ RESMİNİ DEĞİŞTİRME BENİM İÇİN ARTIK BİR ''RÜYA''.
    MİO POCKET YÜKLEMEDEN ÖNCE DİSK RW İLE SİSTEMİN YEDEGİNİ ALDIM.ELİMDEKİ TEK GÜVENCEDE O ZATEN.SİSTEM ÇÖKERSE EMİN OL NASIL YÜKLEYECEGİMİDE BİLMİYORUM.ÇÜNKÜ CİHAZIM SİZİNKİLERDEN FARKLI......BURAYA SİSTEM ÖZELLİGİNİ GÖSTEREN TÜM RESİMLERİ KOYUCAM..
    BELKİ SEN YARDIMCI OLABİLİRSİN.....BU SİSTEM HAKKINDA HİÇBİRYERDE HİÇBİR FORUMDA BİLGİ BULAMADIM

• İŞTE RESİMLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_rambo

mio pocket i kurmak için öncelikle sd karta mio yu at....sonra cihazdan win ce ye düş.....ordan sd karta girip mio autorun exe yi çalşıtır....kurulum otomatik başlıyor...ben kendi cihazımın yapısından dolayı hem bana ilk gelen cihaz olarak hemde mioyo kullanabiliyorum...sizin cihzda durum ne olur ????

sonuçta burda söylenen şeyleri uygulamak büyük bir risk..çünkü cihazlar ve yazılımları standart degil....ben herşeyi göze alarak denemeler yapıyorum...

Teşekkürler anlatımın için fakat miopocket kurduktan sonra fm ve bluetooth'un çalışmayacağını görünce sanırım vazgeçtim bir de 64 ram olunca hızı oldukça kötüymüş.
  • Bir sorum daha var. E-book özelliği güzel ama sadece tahoma font u mevcut ve Türkçe değil. Türkçe bi font nasıl atabiliriz. Çok hora geçecek.
  • 1 ay önce çin malı bir gps aldım fakat şimdi açılışta şu hatayı veriyor not found valid application path. ne yapmam gerek yardımcıo olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar bende GG.den 4.3" veya 5" almayı düşünüyorum
    tavsiye edeceğiniz bir model varmı
    hangi özelliklere dikkat etmem gerekir
    bunlara kendimiz güncel TR map atabiliyormuyuz
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keysmart

1 ay önce çin malı bir gps aldım fakat şimdi açılışta şu hatayı veriyor not found valid application path. ne yapmam gerek yardımcıo olursanız çok sevinirim

settings>system>navigation altında navigasyon yazılımının exe sini göstermen gerekli. cihazda yüklü navigasyon yazılımını silmişsin galiba veya yazılım kartta ama kart takılı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiner.

arkadaşlar bende GG.den 4.3" veya 5" almayı düşünüyorum
    tavsiye edeceğiniz bir model varmı
    hangi özelliklere dikkat etmem gerekir
    bunlara kendimiz güncel TR map atabiliyormuyuz
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34055 arkadaşa bunu aldık tüm özellikleri güzel çalışıyor. 88,15 dolar

ama şu daha iyi bir cihaz çünkü bluetooth sesini fm vericiden aktarıyor diğeri aktarmıyor

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33738 96.30 dolar

bu arada gg yerine direkt deal extremeden al. gg den sana satan adam da böyle bir siteden alıp senin adresini verecek aradan komisyon kazanacak.

• @toggle

ilginiz için teşekkür ederim

2. cihaz oldukça hoş duruyor
    yurt dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım, becerebilirmiyim acaba
    kaç günde geliyor, bana haftaya lazımda

aldıktan sonra herhangi bir yükleme falan gerekiyormu doğrudan kullanabiliyormuyuz
    TR. map güncellemelerini nasıl yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiner.

@toggle

ilginiz için teşekkür ederim

2. cihaz oldukça hoş duruyor
    yurt dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım, becerebilirmiyim acaba
    kaç günde geliyor, bana haftaya lazımda

aldıktan sonra herhangi bir yükleme falan gerekiyormu doğrudan kullanabiliyormuyuz
    TR. map güncellemelerini nasıl yaparız

alışveriş yapamayacak bişey yok paypalla ödüyorsunuz zaten. sitede araştırın deal extremeden ürün alan çok insan var.

haftaya gelmez ürün 15-20 günde anca geliyor.
    aldıktan sonra yükleme falan gerekmiyor. cihazlar igo lu geliyor. lisanslımı değilmi orasını bilemem satan firmanın bileceği iş.
    güncellemeleri kafanıza takmayın. emeğe saygım var diyorsanız parasını öder yaparsınız. bu bölümde başarsofttan arkadaşlar var zaten yardımcı olurlar.

• Merhaba
    cihaz çin malı 4.3 GPS
    wince 5 yüklü haritayı sd karttan görerek çalışıyor sd kartı sdmmc olarak görüyordu biraz uğraştım şimdi SDMMC2 olarak görüyor bu yüzden üzerine yüklü olan win-ce den başka bir şey çsalıştırmıyor sanırım romunu güncellemem lazım fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum cihaz açılır açılmaz win-ce menüsü geliyor karta gerekli dosyaları bulup yüklesem bile nasıl olacak bilemiyorum
    benim bu konularda tecrübeli arkadaşlardan ricam güncel romunu nereden bulacağım ve nasıl yükleyeceğim

cihazın bilgileri
    model AT64X
    Rom Versiyon: 32C.BF.JXX.81110
    ATLASIII
    Software Versiyon:2.11.8.11.10

yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

Merhaba
    cihaz çin malı 4.3 GPS
    wince 5 yüklü haritayı sd karttan görerek çalışıyor sd kartı sdmmc olarak görüyordu biraz uğraştım şimdi SDMMC2 olarak görüyor bu yüzden üzerine yüklü olan win-ce den başka bir şey çsalıştırmıyor sanırım romunu güncellemem lazım fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum cihaz açılır açılmaz win-ce menüsü geliyor karta gerekli dosyaları bulup yüklesem bile nasıl olacak bilemiyorum
    benim bu konularda tecrübeli arkadaşlardan ricam güncel romunu nereden bulacağım ve nasıl yükleyeceğim

cihazın bilgileri
    model AT64X
    Rom Versiyon: 32C.BF.JXX.81110
    ATLASIII
    Software Versiyon:2.11.8.11.10

yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler

http://download.chinavasion.com/download/yxd-32C.BF.JXX.81220.rar

arkadaşım linkteki dosyayı indir..hafıza kartın fat formatındamı kontrol et ayrıca orjinal hafıza kartını kullan rar ın içindeki dosyaları hafıza kartının kök dizinine kopyala, kartı cihaza tak ve resetle..

• Selam
    kardeş öncelikle teşekkür ederim
    önce kartı tanıtamadım sürekli reset yaptıktan sonra kartı tanıdı şu an yükleme yapıyor
    çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear666 -- 14 Mayıs 2010; 9:38:11 >
  • arkadaşlar bu konuyu baştan sona okudum ve şu linkteki ürünü almaya karar verdimhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33738 yada şunuhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250620675539&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

sizce nasıl? kullananlar varsa tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. türkiye haritası mevcutmu? yol tarifini türkçe sesli yapıyormu? türkçe menüsünün olduğunu yazmış. türkçe ses yoksa eklenebiliyormu? ben navigasyon özelliğini ve bluetoothlu telefonumla handsfree özelliğini kullanacağım çoğunlukla sıkıntı yaratırmı? windowsu türkçemi? yoksa sadece gps programımı türkçe dili var? çok soru sordum ama bilmiyorum işte hiçbişey.

yada linkini verdiğim cihaz dışında önerebileceğiniz bluetoothlu bir cihaz varmı? bütçem en fazla 110dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 16 Mayıs 2010; 16:31:12 >

• AB2F2 versiyonlu gps cihazının açılış resmini nasıl değiştirebileceğimizi bilen yada deneyen var mı ?
  • gerek kalmadı hallettim arkadaşlar
  • merhaba arkadaşlar benim elimdede sarı çerçeveli aynı cihazdan var ve sanırım autorun.inf virusu bulaştı makine şuan açılmıyor. welcome ekranında takılı kalıyor ve usbden pc ye bağlayınca tanınamadı uyarısı verıyor.küçük reset tusuna basıyorum cihaz kapanıp açılıyor ama yıne aynı yerde takılı kalıyor.ne yapabilirim lütfen yardım edin.cihazın bilgileri elimde yok rom vs. yalnız sizin burda yazdıklarınıza göre benim cihazda yf çünkü fm trasnmistir usb kablosu veya çakmak adaptörü takılı olmayınca çekmiyor anten görevi görüyor.

yaptıklarıma gelince cihazın içini açıp pilin kablolarını kestim ve cihazın artı eksi kutuplarını birbirine değdirerek şase yaptırdım ama yine aynı sonuç.binlerce kez reset attım ama yine aynı en son çare format atmak oılarak görüyorum veya rom güncelleme bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.