Şimdi Ara

YGS 1- 24k YGS 2- 19k LYS NE GETİRİR MF4 istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 47 d 2 y mat geo da 26 net civarı +- 1 koyabilirsiniz sizce geçen seneki fen netlerimle ( fizik 21 kimya 18 biyo 21) 14 k gelir mi ? Obp 93 küsür

YGS de 1 net matematik 3 4 k atarken lys de daha az atması çok saçma aq ygs de de vardı sıkısma bunda da var ne oldu sımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amestes -- 22 Haziran 2016; 17:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• matematiğin çok iyi de fen düşük gibi biraz. 23 falan olsaydı gelirdi.
  • Bu sene kimyayı daha iyi bekliyorum geçen sene sadece organik yapmıstım

• hocam oralardaki herkes o netlere yakın yapıyo öyle büyük bi yükseliş bekleme ama 20k altına atar seni fenin az daha iyi olsaydı olabilirdi kanımca

• Evet hocam o matematiği Çoğu kişi yaptı zaten fenler 25 e yaklaşsa daha iyi olur kanımca.

• Amestes A kullanıcısına yanıt
    fenden sadece kimyayı 20 ve üzerine çıkartırsan çok rahat gelir seni zaten obp baya öne atıcak ve matematik ve geo bakımından yığılmanın üzerindesin fende 20 şer yapsan bile 14k gelir emin ol
  • Reflexy R kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikte konular tam kimya geçen sene yoktu bu sene tam dengelerde 20 üzeri çıkıyorum ama sınavda biraz şans soruya baglı +25 lere çıkar umarım teşekkürler

• Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    Çevreme bakarak konusursam çoğu mezun ve ortalama 43 44 net mat var 26 net geo var doğru yani ordan pek bi fark atamıyorum feni her türlü yapmam gerekiyor

• Teşekkür ederimde Mf 4 istiyorum zaten mat daha etkili mf3 e göre, matta yığılmanın 43 net ve altında oldugunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.