Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçimi rahatlattın

Umarım bende LYS'de daha iyi yapıp girebilirim.
  • barajı bile geçemedim
  • ygs4- 330 87k
    ygs5 320 130k
  • Bir şey sormak istiyorum bizim komşumuz girdi sınava çocuk 300 yapmış. sayısal olduğu için ygs 1 puanıdır diye düşünüyorum. geçen senenin puan sıralama tablosuna bakabileceğim bir yer var mı? mesela geçen sene 300 yapan 120k ama bu sene 300 yapan 100k ise demekki geçen seneye göre daha iyi oluyor. ailesi biraz kızdı çocuğa bende biraz bilgi alıp aileyle konuşmam lazım. yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs-2 396 31k
  • TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR
    halihazırda okuyorum deneyeyim diye girdim baya fıs çıktı heralde en düşük benim abinizi bi tebrik edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Mart 2014; 19:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Ohh bee sonunda girdim pmyo giricektim en yüksek puanım 252

Pmyo baraj puanı açıklandı mı dostum ? Bende pmyo düşünüyorum ama puana bakamıyorum heyecan yaptım. Birde üni okuyorum ama yine heyecan var 2010'dan bu yana her sınava girerim Mezun olalı 4 sene olmuş. Yaşlanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Bir şey sormak istiyorum bizim komşumuz girdi sınava çocuk 300 yapmış. sayısal olduğu için ygs 1 puanıdır diye düşünüyorum. geçen senenin puan sıralama tablosuna bakabileceğim bir yer var mı? mesela geçen sene 300 yapan 120k ama bu sene 300 yapan 100k ise demekki geçen seneye göre daha iyi oluyor. ailesi biraz kızdı çocuğa bende biraz bilgi alıp aileyle konuşmam lazım. yardım ederseniz sevinirim

puanza
  • arkadaşlar
    1- laterit
    2- halkçılık
    3- tutarlılık
    bu soruların ve çelişkili soruların cevapları ne acaba?

Beyler normalde türkçeden 35 netin altına hiç düşmedim sosyal de de öyle. Mat zaten batmış heyecandan bildiklerimi dahi yanlış yapmışım. Gözüm kapalı çözdüğüm sorular burda hep yanlış işaretledim. ama 30-35 k ya çekme ihtimalim nedir? Pdr istiyorum. Türkiye'nin neresi olursa farketmez Ağrı İbrahim çeçen bile olur yani. Tecrübeli biri yardım edebilir mi lütfen. Lys'de nasıl birşey yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazretk -- 29 Mart 2014; 19:36:35 >
  • Sınavdan önce sadece 10-11 tane deneme çözdüm. YGS5-150 bin geldi fena degil ama daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muuuck

quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

Orijinalden alıntı: Baby HAIM

YGS-3 361 54K
    güle güle boğaziçi çeviribilim hayallerim.

Ben de orayı istiyordum 4. senem olmasına rağmen (ünide okuyorum) 326 yaptım...

geçen sene 1900 yapmama rağmen güle güle dedim :(

Neyse artik lysyi fulleyip istanbulda bir yer kazanmaya bakacagim :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sonucum 55bin geldi istediğim yer 12 bin civarı falan şuan.sizce çekebilirmiyim çekmem için kaç net yapmam lazım yada o olmassa 20 bin için kaç lazım ikisinede görüşlerinizi yazarmısınız düşünüp durmaktan sıkıldım.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uŋicaja

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Bir şey sormak istiyorum bizim komşumuz girdi sınava çocuk 300 yapmış. sayısal olduğu için ygs 1 puanıdır diye düşünüyorum. geçen senenin puan sıralama tablosuna bakabileceğim bir yer var mı? mesela geçen sene 300 yapan 120k ama bu sene 300 yapan 100k ise demekki geçen seneye göre daha iyi oluyor. ailesi biraz kızdı çocuğa bende biraz bilgi alıp aileyle konuşmam lazım. yardım ederseniz sevinirim

puanza

Çocuğun sadece puanini biliyorum malesef. Benim bakmam gereken şey gecen sene 300 yapan ile bu sene 300 yapan arasında sıralamada kac puan fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kassam itüye girecek kadar çekebilir miyim ?
    TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR
  • ygs1 290 puan 149k
    ygs2 290 puan 136k

Hayrılısı yav
  • :)
    TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs2 135kdan kaça çekilir sıkı çalışmayla 50 60kya çekebilir miyim mf3 veya mf4 ???
  • fende 1y bekliyordum 5y çıktı yok böyle birşey ya nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 29 Mart 2014; 19:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.