Şimdi Ara

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.399
Cevap
54
Favori
138.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esit agirliktan tercih yapacak arkadaslar sizlere sunlari soyleyim.Lys`de siralamanizi cok rahat yukseltirsiniz.Fencilerin yukseltme orani daha zordur.Ama lys edebiyata giren fene gore daha az oldugu icin siralamaniz daha kolay yukselir.Ygs de 50bin yapanlar rahat 25 bine girebilirler.Bu esit agirlikcilar icin gecerli tabi.Sizlere sunu tavsiye edeyim bi de .IIBF bolumlerinde ayrim yoktur.Isletme iktisat su bu o diye ayrim yapmayin.Puaniniz hepsine yetiyorsa okumasi kolay bolumu tercih edin.Cunku mezunlari ise alirken isletme iktisat mezunu diye ayirip almiyorlar.Herhangi bir iibf mezunu diye aliyorlar.Benden size kisa kisa tavsiyeler.Allah hepinizin hakkinda hayirlisini versin.Basarilar.Gazi iktisattayim.Sorulari olanlara yardimci olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiLdNesS

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: WiLdNesS

Yorumlarda özellikle dikkat ettimde K galiba ingilizcedeki kilo dan geliyor. Türkçe karşılığı ise bin.hadi onuda b diye kısalt ergen herif neyin özentisidir bu??? Gece gece tepem attı.

Çünkü Türkçe'de kilo değil dimi?

Türkçe olmadığını ünlü uyumundan anlarsın kilo kelimesi ağırlıkta kullanılan bi kelime olduğu için sorun olmuyor ama günlük konuşmada Türkçe karşılığı olan bin varken kilo mu kullanıyorsunuz ? "5 kilo lira kredi çektim ?"

Aman Türkçemizi düzgün kullanmaya özen göstermeyelim ve HER ŞEYE muhalefet olalım.

Yok birşey devam et...

''Yok birşey'' diye yazılmaz ; ''Yok bir şey'' diye yazılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Esit agirliktan tercih yapacak arkadaslar sizlere sunlari soyleyim.Lys`de siralamanizi cok rahat yukseltirsiniz.Fencilerin yukseltme orani daha zordur.Ama lys edebiyata giren fene gore daha az oldugu icin siralamaniz daha kolay yukselir.Ygs de 50bin yapanlar rahat 25 bine girebilirler.Bu esit agirlikcilar icin gecerli tabi.Sizlere sunu tavsiye edeyim bi de .IIBF bolumlerinde ayrim yoktur.Isletme iktisat su bu o diye ayrim yapmayin.Puaniniz hepsine yetiyorsa okumasi kolay bolumu tercih edin.Cunku mezunlari ise alirken isletme iktisat mezunu diye ayirip almiyorlar.Herhangi bir iibf mezunu diye aliyorlar.Benden size kisa kisa tavsiyeler.Allah hepinizin hakkinda hayirlisini versin.Basarilar.Gazi iktisattayim.Sorulari olanlara yardimci olurum...

hocam ben esıt agırlıgım yukarda yazdıgım gıbı sonuclar berbat yanı ama genede ankaraya dılekce yazıcam neyse hocam ben malı musavır olmayı dusunuyorum ıbbf bolumlerı yanı lys de ne yapabılırım seneye tekrar mı gırsem veya iü de uzaktan egıtım okuyup o arada malı musavırın yanında calısarak kendımı gelıstırıp ısı ogrenmemı mı onerırsınız sonucta ısletme malıye ıktısat okuyacagım muhendıslık doktorluk degıl sız ne dusunuyorsunuz ?

• açıkta kaldıysan ya da girmediysen kesilmez sadece okula girersen kesilir yani üniversitede okuduğun için gelmicektir

• 6 senenin üzerine girip bi açıköğretim tutturmak istedim oldu sanırım Hayırlısı artık =)

TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augmentin1 -- 30 Mart 2014; 12:52:05 >
  • Gençler sonuçlarını paylaşıyonuz ama farkında değilsiniz tc nolarınızda paylaşıyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Augmentin1 A kullanıcısına yanıt
    Tcni kapat bence kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustip -- 30 Mart 2014; 12:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustip

Tcni kapat bence kardeş

Sağol kardeşim unutmuşum valla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augmentin1

6 senenin üzerine girip bi açıköğretim tutturmak istedim oldu sanırım Hayırlısı artık =)

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 30 Mart 2014; 12:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Howard_12

Geçen seneki sıralamam 28 bindi.Heyecandan daha Türkçe'de sınavdan kopmuştum.Daha sonra LYS'de işi biraz düzeltip üniversiteye girdim.Bu sene rahat kafayla ne yapabilirim diye baktım.Tek bir soru bile çözmeden girdim.Sonuç ortada.İş rahat olmakta bitiyor.Aynı rahatlığı geçen sene göstersem neler neler olacaktı.
    TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR

Çok iyimiş :)

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

ygs türlerinden herhangi birinin 140 ve üzeri olması aöf girmeye yetiyor değil mi arkadaşlar?

140 = 2 senelik aöf bölümleri
    180 = 4 senelik aöf bölümleri.
  • başarı oranı yüzde 74 iyimiş :)
  • Yok aöf için 140+ yetiyor 2,4 fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

Yok aöf için 140+ yetiyor 2,4 fark etmez.

Emin misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Emin misin ?

http://www.gribilge.com/2013-ygs-ve-lys-baraj-puan-rehberi/

Konu da açtım:

http://forum.donanimhaber.com/m_89912171/f_//tm.htm

• teşekkürler, evet mezunum geçen sene 56 bindeydim bu sene 10 oldu ben de çok şaşırdım :D

• eşit eğırlığım ben ekteki gibi yaptım lys de ile birlikte ilk 10.000 e girebilirim diye düşünüyorum. sınavım bayağı kötü geçti en çok güvendiğim ders olan sosyalden 11 yanlışım çıktı. biraz daha zorlasam ilk 15.000 e girebiliyormuşum sanırım. sınavda heyecan falan bukadar oldu. ilk defa girdim.
    TYT AYT 2023 ANAKONU HAZIRLIK VE SONUÇLAR
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

ygs türlerinden herhangi birinin 140 ve üzeri olması aöf girmeye yetiyor değil mi arkadaşlar?

140 = 2 senelik aöf bölümleri
    180 = 4 senelik aöf bölümleri.

açıkögretim okuyunca ne olunuyor arkdaslar sadece diploma oluyor bıldıgım ?
  • quote:

quote:

quote:

Emin misin ?

http://www.gribilge.com/2013-ygs-ve-lys-baraj-puan-rehberi/

Konu da açtım:

http://forum.donanimhaber.com/m_89912171/f_//tm.htm

Tamam işte sende söylediğimi söylemişsin.

140 alan 2 senelik okumaya hak buluyor.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.