Şimdi Ara

YGS 2016 - Eğitim Bilgileri Hatalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nde kayıtlı Eğitim Bilgilerim hatalı. Okul adı farklı. Ham düzelttirmek hem de başvuru yapmak için ÖSYM bürosuna gittim. Ama oradaki görevli bu bilgilerin değiştirilemeyeceğini, okul ismi değiştiği için böyle olduğunu söyledi. Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı burada ? Liseden mezun olduktan yıllar sonra sınava hazırlanıyorum. Emeklerim heba olsun istemiyorum ! Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler,

• Bende de aynısı var .nadolu öğretmen ..sosyal bilimler lisesi dönüşümü .bişe olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

Bende de aynısı var .nadolu öğretmen ..sosyal bilimler lisesi dönüşümü .bişe olmaz

Sizinkini de mi değiştiremediler ?
    Birşey olmaz diyorsunuz ama üniversiteyi kazanırsak ÖSYM'nin kazandı belgesinde ve üniversiteye gönderdiği listede X lisesinden mezun gözükeceğiz. Ama götürdüğümüz diploma Y lisesi olacak ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedgulabi -- 11 Ocak 2016; 22:08:32 >
  • Arkadaşlar kimse yok mu başka bu durumda olan ?
    Ben ÖSYM Çağrı Merkezini aradım.
    Üniversite kayıt yapmazsa o bizimle ilgili değil, YÖK ve MEB'le görüşürsünüz, bizim sorunumuz değil dediler ?
    Bu konuda durumu bize benzer kimseler var mı ?
    Ne yapmalıyız ?
  • Yeni ...
  • Güncel ...
  • Güncel
  • Güncel ...
  • Güncel
  • Aynı durum bende de var. Düz lise mezunuyum. Anadolu teknik meslek lisesi gösteriyor.Başvuru yaparken görevliyle konuştum, mezun olduğun okula git e-okuldan düzeltsinler dedi. Pazartesi gidip konuşacağım. Bakalım nolucak. Ayrıca kayıt olurken çekildiğim fotoğrafımda onaylanmamış. Tekrar çekilmem gerekiyormuş. Yakışıklı çıkmamışım galiba :D. Dahada ayrıca başvurular bittikten sonra sınav koordinatörlüğüne gitmem gerekiyormuş. Bu niye bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendust

Aynı durum bende de var. Düz lise mezunuyum. Anadolu teknik meslek lisesi gösteriyor.Başvuru yaparken görevliyle konuştum, mezun olduğun okula git e-okuldan düzeltsinler dedi. Pazartesi gidip konuşacağım. Bakalım nolucak. Ayrıca kayıt olurken çekildiğim fotoğrafımda onaylanmamış. Tekrar çekilmem gerekiyormuş. Yakışıklı çıkmamışım galiba :D. Dahada ayrıca başvurular bittikten sonra sınav koordinatörlüğüne gitmem gerekiyormuş. Bu niye bilmiyorum.

Liseden mezuniyet tarihiniz nedir ?
    Ben 1995 mezunuyum.
    E-okulda da bilgim yok dolayısıyla :)
    Ben ne yapacağım ?...
    Bu arşivdeki bilgileri değiştirmekle hiç iyi etmedi ÖSYM ...
    Kim bilir ne problemler çıkacak ileride bakalım ...
  • Ben 2007 mezunuyum. Başvurular bitene kadar fotoğrafım onaylanmazsa ösym yi arar dilekçe falan yazarım. Hem başvuru ücretimi yatırdığım için başvurum işleme konur. Sınava geçersiz resimle girerim. Sonuçta benden kaymaklanan bir problem yok. sistemin hatası. Bence problem olmaz düzeltilir.
  • quote:

Ben 2007 mezunuyum. Başvurular bitene kadar fotoğrafım onaylanmazsa ösym yi arar dilekçe falan yazarım. Hem başvuru ücretimi yatırdığım için başvurum işleme konur. Sınava geçersiz resimle girerim. Sonuçta benden kaymaklanan bir problem yok. sistemin hatası. Bence problem olmaz düzeltilir.

E-okul 2008'de başladı ve muhtemelen sizin de e-okulda kaydınız yok.
    Pzt günü okuldan düzeltebilip düzeltemediğinizi buraya da yazarsanız sevinirim.
    Ben de ona göre hareket edeyim.
  • evet benimde eokul kaydım yok. Yarın uğrayacağım okul bekli açık olur. değilse pazartesi yazarım.
  • Okul kodu, tür, diploma puanı vs hatalı değilse sorun olmaz. Kodlar ortak olduğu için okulun şu an mevcut olan son ismine güncellenmiştir.
  • Aynen dediğin gibi sadece okul ismi değişmiş, diğer bilgiler aynı. Ama yinede bi araştırayım. patlamayalım sonra.
  • Arkadaşım okul ismi de çok şey değiştirir.
    Karşına titiz bir memur çıksa kazandığın üniversiteye kayıt bile yaptıramazsın.
    Çünkü ÖSYM bildiğim kadarıyla kazanan listesi gönderiyor kurumlara ve orada da nereden mezun olduğun yazıyor.
    3-5 sene sonra bile karşına çıkabilecek ve çok ciddi sonuçlar doğurabilecek bir konuydu bu ve NEYSE Kİ hatanın farkına vardırlar nihayet :

http://www.haberport.com/egitim/e-okul-da-diploma-bilgileri-kayitli-olmayanlarin-ygs-ve-lys-basvurusu-nasil-olacak-h85492.html

• quote:

evet benimde eokul kaydım yok. Yarın uğrayacağım okul bekli açık olur. değilse pazartesi yazarım.

E-okula kaydımı yaptırdım. Yine de okulun şu andaki adı çıktı. Değiş(tirile)miyormuş. ÖSYM'yle de görüştüm. Sorun yok dediler.
  • Benim durumumda öyle. Herhalde üniye kayıt yaptırırkende problem çıkmaz. Geçer gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.