Şimdi Ara

YGS 2017 kopya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler benim tahminime göre sınavdan çok kısa süre içerisinde sorular ellerine geçti. Bazı soruların cevabı yanlış kağıda göre. Bununda nedeni olarak full çekmek yerine bazı soruları yanlış işaretlemeyi hedeflediler, ilgi çekmemek için. Ayrıca fotolarda görünenlere göre sadece fen ve mat sorularının cevabı var. Bana göre türkçe ve sosyalin cevaplarını da telefonla öğreneceklerdi. Mat ve feni dışarda çözüp/çözdürüp kağıda yazdılar ve öyle girdiler sınava.

Sınavın iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Nereden baksanız 10 milyon kişiyi ilgilendiren bir sınav, devletin üst kademesi tarafındanda sıkı şekilde takip edilecektir. Ülkede şuanda yaşananlar ve önde bir seçimin olması bu kopya skandalına ilgiyi azaltacaktır. Bir kaç gün içinde açıklarlar yada sınavın açıklanacağı gün resmi açıklama gelir. Fetö yaptı yada sadece bu 5 kişi kopya çekti diye geçiştirirler. Sınavın iptali olasılığı çok düşük.

• Bu 5 müptezel yakalanmış daha yakalanamayan en az 200 kişi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROğlum

Beyler benim tahminime göre sınavdan çok kısa süre içerisinde sorular ellerine geçti. Bazı soruların cevabı yanlış kağıda göre. Bununda nedeni olarak full çekmek yerine bazı soruları yanlış işaretlemeyi hedeflediler, ilgi çekmemek için. Ayrıca fotolarda görünenlere göre sadece fen ve mat sorularının cevabı var. Bana göre türkçe ve sosyalin cevaplarını da telefonla öğreneceklerdi. Mat ve feni dışarda çözüp/çözdürüp kağıda yazdılar ve öyle girdiler sınava.

Sınavın iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Nereden baksanız 10 milyon kişiyi ilgilendiren bir sınav, devletin üst kademesi tarafındanda sıkı şekilde takip edilecektir. Ülkede şuanda yaşananlar ve önde bir seçimin olması bu kopya skandalına ilgiyi azaltacaktır. Bir kaç gün içinde açıklarlar yada sınavın açıklanacağı gün resmi açıklama gelir. Fetö yaptı yada sadece bu 5 kişi kopya çekti diye geçiştirirler. Sınavın iptali olasılığı çok düşük.

Sosyal cevapları da var iki üç tane

• senin mantığa görede sınav her hafta iptal olur 20 yıl sonra kopya çekmeye kalan biri çıkmadığında anca o zmana geçerli olur
  • Ne yapsak da sesimizi duyursak

• Anlamadıklarım cevaplar varsa neden ezberlemediler neden mikrofon falan var madem kağıtta var telefonun ne işi var anlamış değilim hâlâ

• standart hersene çalınıyor bundan sonrada olacaktır kimse engel olamaz bu ülkede emek vererek biyerlere gelemezsin gelsende muhalefet olamazsın tekrar başa döndürürler
  • emegimize yazık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.