Şimdi Ara

Ygs 5 170k hedef tm3 13 k?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O netleri yapmak mı imkansız sıralamayı çekmek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

O netleri yapmak mı imkansız sıralamayı çekmek mi

:) çekmek
  • Besili B kullanıcısına yanıt
    matı 30+ geoda 10+ olur hocam
  • IMMORTALTRK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besili

quote:

Orijinalden alıntı: 35000

O netleri yapmak mı imkansız sıralamayı çekmek mi

:) çekmek

O netleri yaparsan çekersin yeter ki çalış

Ortalama bir lys bile olsa çekersin ama matı 30 yap
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • 86 dan çekilir mi 13 e
  • her sıralama konusunun altında olamk zorunda mısın sen ya :D OLUR AQ OLUR BUNU MU BEKLİYON
  • daha gerçekçi hedef koy
  • Adam Lallana kullanıcısına yanıt
    gecen sene 181 bınden marmara hukukuga gıden aynı sekılde 205 bınden ıstanbul hukuk iö gidenler var gayet gercekcı hedefler.
  • Var da kaç kişi var?
    karsındakı ınsanı tanımıyosun kı o yapmıs mı yapmıs cok yakın arkadasın olur o zaman anlarsın gercekcı bır hedef olmamıstır dersın bunu yazan kısının nerden bılıyosun gecen senekı cekenın yerınde olamayacagını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun

her sıralama konusunun altında olamk zorunda mısın sen ya :D OLUR AQ OLUR BUNU MU BEKLİYON

Sen niye sorup duruyon o zaman keko
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

karsındakı ınsanı tanımıyosun kı o yapmıs mı yapmıs cok yakın arkadasın olur o zaman anlarsın gercekcı bır hedef olmamıstır dersın bunu yazan kısının nerden bılıyosun gecen senekı cekenın yerınde olamayacagını ?

Hocam benim 110 dan 8 e çeken arkadaşımda var 450 den 40 a çekende emin ol senin 10 katı tanıdıgım var inanılmaz çekişler yapmış. 30 binden 500. Olanda tanıyorum. Ama onlar İSTİSNA İSTİSNA. YA LYSN CİDDEN HARİKADIR YADA YGSDE KAYDIRMA YAPMIŞSINDIR NORMALDE 50-60 BİNLİK NET YAPARKEN 170 OLMUŞSUNDUR. Bu iki senaryoda biriyse evet çekebilirsen ama zaten normalde de çok çok iyi net yapmamışsan çekemezsin ben senin icin söylüyorum hayal kırıklıgına uğrama sonra
    O dedıgın seylerı yasamıs bırısıyım hanı 40 50 bınlık net yaparken 182 bın olmus bırısıyım neyse orası ayrı mesele benım sıze sordugum sey ne bılıyomusunuz tamam bende bılıyorum istisna bu konuyu acan arkadas ygs de 40 50 bınlık netler yapıodum 170 bın oldum dıye bır sey yazmadı belkı ole bır sey vs dırek gercekcı hedef koy demıssın ya benım soledıgım kısım bura tanımıyosun kı karsı taraf ne yasadı .

edit: baya karmasık yazmısım anlamazsan duzeltırım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTRK -- 29 Mart 2016; 20:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

O dedıgın seylerı yasamıs bırısıyım hanı 40 50 bınlık net yaparken 182 bın olmus bırısıyım neyse orası ayrı mesele benım sıze sordugum sey ne bılıyomusunuz tamam bende bılıyorum istisna bu konuyu acan arkadas ygs de 40 50 bınlık netler yapıodum 170 bın oldum dıye bır sey yazmadı belkı ole bır sey vs dırek gercekcı hedef koy demıssın ya benım soledıgım kısım bura tanımıyosun kı karsı taraf ne yasadı .

edit: baya karmasık yazmısım anlamazsan duzeltırım hocam

Ya babacım ne uzattın ben 69 binim benim hedefim 13 olmak ki 345 de yaptıgım neti sınavda yapamadım 345 de 100 lere çıkmıştım. 170 binin de 13 bin olması olası bişey değil yani edebiyat 54-55 falan olması lazım kldıki öyle 30 matla da olmaz
    ilk 200bindeki herkes çekiyo arkadaş bu nedir biraz mantıklı olun be bende 64k oldum 10bin hedefim biraz mantıklı düşünün çeken çekene görende sınava giren herkes mf sancak sen haklısın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 29 Mart 2016; 21:10:51 >
    haklısın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTRK -- 29 Mart 2016; 21:13:24 >
  • sende haklısın hocam ıcın rahat olsun bosuna 60 bın olmadın 100 kusurdekı adam gecemez seni gonlun ferah olsun .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.