Şimdi Ara

YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
34.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Resim çıkmadı galiba neyse YGS-2 461 puan 3547 sıralama.]
    Boşluktayım gerçekten sevinsem sevinemiyorum, üzülsem üzülemiyorum. Cerrahpaşa için LYS'den çok abartılı bir net çıkarmam gerekir mi ? (2400'le kapatmış.)

@m@xwell dayı helal olsun ya. Derece yaptın diye değil sadece, burada derece yapıp adam olamayanlar da var. Bir de bu Kanada olayı nasıl gelişti yani annen baban veya biri seni yönlendirdi mi ? Ben şu an liseyi amele gibi geçirdiğime pişmanım keşke planlı bir şekilde yurtdışı için çalışsaydım diyorum.

YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 28 Nisan 2011; 23:25:20 >

• arkadaslar ygs 3 ten 277 puan aldım polislik için başvuru puanı kaçtır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2
    arkadaslar ygs 3 ten 277 puan aldım polislik için başvuru puanı kaçtır?

Pmyo 300 dü bnce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2
    arkadaslar ygs 3 ten 277 puan aldım polislik için başvuru puanı kaçtır?

Pmyo 300 dü bnce?

geçen sene 280 idi bu sene düşecek falan diyorlar 3 puanla kaçıracam öyleyse şansa bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

[Resim çıkmadı galiba neyse YGS-2 461 puan 3547 sıralama.]
    Boşluktayım gerçekten sevinsem sevinemiyorum, üzülsem üzülemiyorum. Cerrahpaşa için LYS'den çok abartılı bir net çıkarmam gerekir mi ? (2400'le kapatmış.)

@m@xwell dayı helal olsun ya. Derece yaptın diye değil sadece, burada derece yapıp adam olamayanlar da var. Bir de bu Kanada olayı nasıl gelişti yani annen baban veya biri seni yönlendirdi mi ? Ben şu an liseyi amele gibi geçirdiğime pişmanım keşke planlı bir şekilde yurtdışı için çalışsaydım diyorum.

Bizim okulda yurt dışı ofisi var, zaten planlarımda öncelik yurt dışındaydı, bu ofis de bana yardımcı oldu. UBC adlı üni'nin tam burs kapsamlı ödülünü kazandım. Bi aksilik çıkmazsa inşallah gidiyorum.

• Merhaba . Sınav için koşuşturan herkese başarılar.İyi puan alanlarada tebrikler.

10 seneyi geçti sınav sistemi her sene değişiyor takip edemiyoruz yaşlandık artık.

Bu sınavda açıklanan puanlar ham puan mıdır ? Okul puanı falan ekleniyor mu ?

2 yıllık meslek yüksek okulları bölümleri için açılan kontenjana sadece meslek liseleri mi başvurabiliyor yoksa düz lise mezununa belli bir kontenjan ayrılıyor mu?

2010 yılında araştırdığımız 2 üniversitedeki bölüme 30 kişilik kontenjan açılmış ve birisi 267 biriside 227 taban puanla üniversiteye yerleşmiş.

Bu sınavda 283 puan alan düz lise mezununun yukarıda bahsettiğim geçen seneki taban puanlara üniversiteye girebilme şansı var mıdır ?

Genç arkadaşlar bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo_x -- 28 Nisan 2011; 23:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeo_x

Merhaba . Sınav için koşuşturan herkese başarılar.İyi puan alanlarada tebrikler.

10 seneyi geçti sınav sistemi her sene değişiyor takip edemiyoruz yaşlandık artık.

Bu sınavda açıklanan puanlar ham puan mıdır ? Okul puanı falan ekleniyor mu ?

2 yıllık meslek yüksek okulları bölümleri için açılan kontenjana sadece meslek liseleri mi başvurabiliyor yoksa düz lise mezununa belli bir kontenjan ayrılıyor mu?

2010 yılında araştırdığımız 2 üniversitedeki bölüme 30 kişilik kontenjan açılmış ve birisi 267 biriside 227 taban puanla üniversiteye yerleşmiş.

Bu sınavda 283 puan alan düz lise mezununun yukarıda bahsettiğim geçen seneki taban puanlara üniversiteye girebilme şansı var mıdır ?

Genç arkadaşlar bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler...

Bunlar ham puan. Okul puanı temmuz ayındaki genel sonuçlarda eklenmiş olacak. Çünkü henüz liseler mezun vermediği için okul puanları da yok.

Eğer Sınavsız Geçiş sistemiyle yerleşmiş olan meslek lisesi öğrencileriden boş kontenjan kalırsa, o mezunun yerleşme olasılığı mevcut. Tabii bölümün taban puanı bu yılki tercihler neticesinde birden uçmazsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Bunlar ham puan. Okul puanı temmuz ayındaki genel sonuçlarda eklenmiş olacak. Çünkü henüz liseler mezun vermediği için okul puanları da yok.

Eğer Sınavsız Geçiş sistemiyle yerleşmiş olan meslek lisesi öğrencileriden boş kontenjan kalırsa, o mezunun yerleşme olasılığı mevcut. Tabii bölümün taban puanı bu yılki tercihler neticesinde birden uçmazsa...

Teşekkürler cevap için .

Geçen sene sınavsız geçiş yapan öğrenciler kontenjanı dolduramamış inş bu senede dolmazda şansımıza bide yerleştirme puanları uçmazsa güzel olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo_x -- 29 Nisan 2011; 0:31:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

SS

Girdiğimiz sınav aynı ve sen bunu yaptıysan gerçekten helal olsun .
  • fake
  • bunu yapabilen sadece 1 kişiymiş.

• birincinin coğrafyadan 1 yanlışı var :) full yine yok.
  • o matematik sorularini 1800 kisi full yapmis öyle cins sorular vardiki.... insanda ne calisma istegi kaldi nede osymye guven allahlarindan bulsunlar
  • YGS-1 477,541 - 0000878
    YGS-2 480,119 - 0000584
  • Arkadaslar kardesim Mimarlık istiyor (itü, yıldız, mimar sinan veya burslu olarak özel üniversiteler).

Bunun icin YGS de gereken bolumden 28.000 kusuruncu olmus. LYS ile ilk 10-15 bin siralamaya girme durumu nedir dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz
    Arkadaslar kardesim Mimarlık istiyor (itü, yıldız, mimar sinan veya burslu olarak özel üniversiteler).

Bunun icin YGS de gereken bolumden 28.000 kusuruncu olmus. LYS ile ilk 10-15 bin siralamaya girme durumu nedir dersiniz?

çok zor değil ancak ygsye çalıştığından biraz daha fazla çalışması gerekir. Ve daha çok fizik geometri matematik gibi yazım çizimle ilgili derslere ağırlık versin çünkü onların etkisi biyolojiden kimyadan yüksek biyoloji ve kimyadan yüksek yapayım diye çok zaman kaybetmesin fiziği geometriyi fullese biyoloji 0 çekse yine o sıralamayı tutturur haberin olsun kardeşim o yüzden fizik ve geometriye ağırlık versin

• Türkçe 38 2
    Sosyal 20 7
    Mat 31 3
    Fen 37 3
    Ygs 2 15.378 puan 429.862
    Denemelerimin ve beklentimin çok altında ben cerrahpaşa tip istiyor(d)um şimdi nasıl olacak ne kadar etkileyecek bilmiyorum ben seneye tekrar hazırlanamam nolur umut verici birşeyler söyleyin geçen sene bu sıralamadan sonra ne kadar yükselen var ? . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

[Resim çıkmadı galiba neyse YGS-2 461 puan 3547 sıralama.]

Bizim okulda yurt dışı ofisi var, zaten planlarımda öncelik yurt dışındaydı, bu ofis de bana yardımcı oldu. UBC adlı üni'nin tam burs kapsamlı ödülünü kazandım. Bi aksilik çıkmazsa inşallah gidiyorum.

Anladım. Ben de eskiden ülkemi bırakmam lan ayaklarındaydım da artık kendimi kurtarayım başka bişey istemiyorum. Özlemek istiyorum bu ülkeyi.

Arkadaşın dayısı Hacettepe bitirmiş, şu an Miami'de adam. Yaşıyormuş yani bildiğin arkadaşım bizzat yerinde görmüş. Bizdeki doktorlar gibi tabiri caizse hastane köşelerinde sürünmüyormuş. Latin bir manita varmış falan da neyse oralara girmeyeyim.

Neyse oluruz inşallah istediğimiz yerlerde. Ha bu arada sen ne okumak istiyorsun ?

• Arkadaşlar aöf 4 yıllık yazabiliyormuyuz bu durumda yoksa sctıkmı ? biri yardım etsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u700vs -- 29 Nisan 2011; 10:19:02 >
  • bu saatten sonra sınavı iptal etme gibi bir hata yapmazlar değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.