Şimdi Ara

YGS AÇIKLANDI - SONUÇLAR BURAYA (ANA BAŞLIK) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
34.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 277 puanla 2 yıllık üniversitelere girme şansım var mıdır lys kötü geçmiş farzediyorum
  • 3. Girişim bıktımm valla 305 hala
  • ygs3 297 335000 ygs4 290 314000 ygs5 271 431000 ygs6 237 532000

bu puanlarla çocuk gelişimi 2 yıllık olurmu yada onerınız nedır. saygılarımla. bırazcık ayrıntılı yarsanız. bırde gecensenenn sıralamalına nerden ulasabılırım sıramı gormek için. son soru ıse mesela 270 ygs 5 puanım lıstedekı puan okul puanı dahıl mı bırde bu puana okul puanı eklenecek mı
  • Gençler ben işletme aöf 3. deyim. kpss kazandım memur olarak başlıcam nasipse. YGS girdim sayısal 237 sözel 315 ea: 305 aldım.

LYS girmicem zaten öylesine girdim sınava.

şimdi buna lise aobp eklencekmı? bana uzaktan egitimle senelık 2-3 bin TL harçla bilgisayar ögretmenliği yada baska bolum onerırmısınız? yaşım. 27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 29 Nisan 2011; 23:03:48 >
  • ygs3 297 335000 ygs4 290 314000 ygs5 271 431000 ygs6 237 532000

bu puanlarla çocuk gelişimi 2 yıllık olurmu yada onerınız nedır. saygılarımla. bırazcık ayrıntılı yarsanız. bırde gecensenenn sıralamalına nerden ulasabılırım sıramı gormek için. son soru ıse mesela 270 ygs 5 puanım lıstedekı puan okul puanı dahıl mı bırde bu puana okul puanı eklenecek mı
  • @ahmetoz85 Maddi durumum çok iyi değil maalesef Almanya ve Avusturya için. Rusya ve Polonya'daki üniversitelerin yıllıklarını da yazın çalışarak halledebilirim. Aslında Almanya'da halamlar var ama selam verdikleri yok isteseler okuturlar.
  • Arkadaşlar bölüme en son giren ygs de lysde kaç net yapmış? bunları içeren bir kaynak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Arkadaşlar bölüme en son giren ygs de lysde kaç net yapmış? bunları içeren bir kaynak var mı?

• bendeki bi kitapda vardı son girenlerin netleri, ygs ve lys de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmrecan -- 30 Nisan 2011; 14:24:51 >
  • gencler benım puanlara yorum yokmu
  • arkadaslar fende 26 dogru 11 yanlısım var ben 28 net beklıyordum cevaplara da baktım 28 net gelmesı lazımdı 23 net gozukuyor ösym ye nasıl basvuruyoruz bılgısı olan varsa yazsın lutfen acıll
  • quote:

Orijinalden alıntı: voletnam61
    arkadaslar fende 26 dogru 11 yanlısım var ben 28 net beklıyordum cevaplara da baktım 28 net gelmesı lazımdı 23 net gozukuyor ösym ye nasıl basvuruyoruz bılgısı olan varsa yazsın lutfen acıll

en basitinden mail at veya telefonla da aranabiliyodu sanırım
  • gecen sene kaç puanla girilmiş bölümlere burdan bakabilir merak eden arkadaşlar

ftp://dokuman.osym.gov.tr/2010/2010OSYSMINMAX/TABLO4.pdf
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bölüme en son giren ygs de lysde kaç net yapmış? bunları içeren bir kaynak var mı?

doğrutercih miydi neydi lisesine kadar yazıyordu.Hatırlayamadım şimdiş.Bulursam yazarım buraya.
  • Beklediğim gibi geldi..

Tr 38 2 Mat 39 1 Sos 35 5 Fen 37 3

YGS 1: 1492
    YGS 2: 1690

en iyisi YGS 4: 937 :D

Hayırlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 30 Nisan 2011; 18:07:26 >
  • ben baktım sonuçlara sınavdan çıktıktan sonra 4 tane türkçeden yanlış hesapladım bi geldi 10 tane. aynı şekil sosyal 13 yanlış hesapladım 18 tane geldi. Bugun annemden duydum arkadaşının kızı'nın seviyesi çok düşükmüş zar zor yapıyomuş dershanede falan. Kız 387 puan almış üstelik sınavı kötü geçmiş ben anlamadım bu işten bişey ya . Şu anda kızda ailesi de hocalarıda şaşkınlıklar içindeymiş bu kadar puanı nasıl yaptı diyee.
    Hakkımı yiyenlere hakkım haram olsun ne diyeyimm.. İki cihandada gün yüzü görmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn
    ben baktım sonuçlara sınavdan çıktıktan sonra 4 tane türkçeden yanlış hesapladım bi geldi 10 tane. aynı şekil sosyal 13 yanlış hesapladım 18 tane geldi. Bugun annemden duydum arkadaşının kızı'nın seviyesi çok düşükmüş zar zor yapıyomuş dershanede falan. Kız 387 puan almış üstelik sınavı kötü geçmiş ben anlamadım bu işten bişey ya . Şu anda kızda ailesi de hocalarıda şaşkınlıklar içindeymiş bu kadar puanı nasıl yaptı diyee.
    Hakkımı yiyenlere hakkım haram olsun ne diyeyimm.. İki cihandada gün yüzü görmesinler.

abicim böyle diyeceğine sabret açıklansın optikler kontrol et varsa yanlışlık şikayetini edersin optikler açıklanmasa da yine şikayet et de ki ben bu kadar fazla yanlış beklemiyodum tekrar kontrol eder misiniz de gerekirse optiğinin örneğini görmek iste bi yanlışlık varsa düzeltilmesi gerekir yani

• YGS-1- 448,799 0007708
    YGS-2- 447,424 0007719
    çok daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

doğrutercih miydi neydi lisesine kadar yazıyordu.Hatırlayamadım şimdiş.Bulursam yazarım buraya.

http://www.dogrutercih.com/program2011/tablo4/

• Nasıl yani optiklerimizi görebilicekmiyiz nasıl olucak o
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.