Şimdi Ara

YGS de bu harekete kopya muamelesi yapılır mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıl fark etmez her yıl geometri sorularını özel bir çizim programından yazıyorlar zaten bundan dolayı kenarlar orantılı oluyor yani ölçmek %90 doğru sonucu verir
  • bu dediğini bize hoca söylemişti sıraya yazmak biraz sakat ama aklında tutup çözersen sorun olmaz ama bir integral veya türev sorusu akılda tam doğru haliyle kalır mı bilemiyorum sonuçta kitapçık elinden alındıktan sonra sorunun en ufak bir kesimini yanlış hatırlasan boş yere netinden olursun
  • 12 soru işaretledim geçen sene 4 d 8 y vardı cogunu o şekilde çözdüm ayrıca sorması ayıp nasıl 21 yapıyor o arkadas çember analitik sorularını vahiy sayesindemi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

12 soru işaretledim geçen sene 4 d 8 y vardı cogunu o şekilde çözdüm ayrıca sorması ayıp nasıl 21 yapıyor o arkadas çember analitik sorularını vahiy sayesindemi yapıyor.

Biri açıklayabilir mi şunu

Hocam gerçketen geçerli.bi yol mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 18 Şubat 2014; 16:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil oluyor bulanlar link atabilir mi?

• Hicbir sey olmaz. Bu kadar kasmayin. Ben 2 senedir yapiyorum. Gerci 2-3 net yapabildim ama neyse
    Hocalar tip tip bakiyordu,ne yapiyor bu degisik diye .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

Hicbir sey olmaz. Bu kadar kasmayin. Ben 2 senedir yapiyorum. Gerci 2-3 net yapabildim ama neyse
    Hocalar tip tip bakiyordu,ne yapiyor bu degisik diye .

Hocam anlatsbilir misin?

• inanc13 İ kullanıcısına yanıt
    hocam 21 soru biraz absürt kaçtı ama:)bende sitesinden okudumhttp://www.youtube.com/watch?v=ZFr--ETGunQ burdan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollahamza53 -- 18 Şubat 2014; 17:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

yıl fark etmez her yıl geometri sorularını özel bir çizim programından yazıyorlar zaten bundan dolayı kenarlar orantılı oluyor yani ölçmek %90 doğru sonucu verir

Böyle saçma bi yöntem görmedim, şıklar illa tam sayı olacak diye bir şey yok, sen ölçersin 6 bulursun ama bi bakarsın cevap 6ya çok yakın, 4kök2 olur ya da 13/2 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 18 Şubat 2014; 19:53:32 >
  • cevaplarda köklü sayılar varsa nasıl yapılacak soru
  • 21 imkansız

• Boş iş

• bence gayet mantıklı ilk defa gördüm denicem :)
  • Beyler bilen varsa yazsın la :D
  • ben geçen sene lys mat sınavında 3 soru yazdım sıraya geometri kısmında da çözdüm bı sıkıntı cıkmadı ama tabi bu sınıfa girecek gözetmen öğretmenden öğretmene değişir ters sıkıntı yaratacak bu duruma ıllakı olur sonucta matematık sınavnıa verılen sure 75 dakıka sen bu sure ıcınde cozmek zorundasın kurallara aykırı bı davranıs bence yapılacaksa caktırmadan yapılmalı ben goz goze gelmıstım bısey olmadı ama ıllakı dedıgım gıbı sorun cıkartacak olur bu duruma sınav sakata gelır bence hızlı cozmeye alısılmalı ve yapılcaksa caktırmadan yapılmalı
  • ilginç ama ben denedim şimdi 1 soruda yanlış, diğer soruda doğru cevap verdi
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    la köklü sayılı soruda olur mu zaten öyle yöntem tamsayılı sorular için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

nasıl bi yöntem anlatabilir misiniz internette nasıl aratacağımı bilemedim de

buldum arkadaşlar gerek kalmadı

linki verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 18 Şubat 2014; 21:41:26 >
  • Ben geçen sene yaptım ama çok zamanımı yedi.Üstelik en önde oturuyordum ve sınıfta kamera vardı.
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bende geo çözmüyorum cevabı aldım zaten kopya deiil bunu yapmak çünkü sorun olmamıs yapanlardan hocam siz silgi kagıdıyla mı hesapladınız geçen sene yada optiklemi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.