Şimdi Ara

YGS de bu harekete kopya muamelesi yapılır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kısaca anlatırsam belki cogunuz biliyodur geometride cetvel yöntemiyle soru çözme ama bu işi ygs de sınav giriş kagıdıyla veya başka bi kagıtla yapsak kopya muamelesi görür müyüz belki sizden deneyenleriniz olmustur ki 2011 LYS de 30 geo sorusundan en az 21 tanesini yapılıyomus. ki bende zaman denemelerine giriyorum ve 3-4 tane soru yapan bu yöntemle arkadaşlarım var.risk de var sonuçta ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollahamza53 -- 18 Şubat 2014; 17:41:48 >

• evet kopya olur.
  • beyazdalga kullanıcısına yanıt
    hocam yanlız su bilgiyi vereyim kagıt boş(yanı ğiriş kagıdı yada kitapcıgın arkasındası işlem yapmak için boş kagıt) yanı dişardan alınan bir bilgi veya kagıt yok sadece herşeyi soruya göre yapıyosun.
  • mollahamza53 kullanıcısına yanıt
    evet dostum bende o dediğini düşünüyordum tamda yani herhangi yazılı bir kağıt yok boş bir kağıt göz kararı olarak yapıyorsun o zaman bir sorun çıkacağını sanmam.Ama kesin olarak bir şey dememde doğru olmaz ama dikkat çekmek istemiyorsan verdikleri kalemleri kullan uzunluk ölçmek için
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazdalga -- 18 Şubat 2014; 13:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

evet dostum bende o dediğini düşünüyordum tamda yani herhangi yazılı bir kağıt yok boş bir kağıt göz kararı olarak yapıyorsun o zaman bir sorun çıkacağını sanmam.Ama kesin olarak bir şey dememde doğru olmaz ama dikkat çekmek istemiyorsan verdikleri kalemleri kullan uzunluk ölçmek için
    edit:imla
    ben de bişey soruyum. mesela matematik için verilen süre bana yetmedi ve 1 soru boş kalacak(lys için söylüyorum) elimden kitapçık alınmadan önce soruyu aklımda tutup geo kitapçığına ya da sıraya yazsam kopya muamelesi mi görürüm (aynı şey fizik ve kimya sınavı içinde geçerli)

• evet kopya muamelesi görürsün o konuda.Yada ben çaktırmam diyorsan sen bilirsin.
  • Benim gecen sene lys de arkadasim yapti. Verdikleri silginin kagidiyla yapti. 6 net yapti boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

evet kopya muamelesi görürsün o konuda.Yada ben çaktırmam diyorsan sen bilirsin.
    ben saate bakıp hesaplama yapıyordum.zaman konusunu yani :) tüm gözler üstümdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

ben saate bakıp hesaplama yapıyordum.zaman konusunu yani :) tüm gözler üstümdeydi

Alıntıları Göster
    Geometri ile yakından uzaktan alakam yok. Acep nasıl yapılıyormuş bu şey :D
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    hocam basıt bir ölçme işi internetten aratırsanız bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollahamza53 -- 18 Şubat 2014; 14:59:10 >
  • Kopya sayılacağını sanmıyorum. Aklında tutup verilen kitapçıkta çözeceksin zaten. Geometri kitapçığını karalamayın diye bi kural mı var sanki. Kitapçıkta geometride çözersin aklında kalan matematik sorusunuda...

Edit: geometri kitapçığı poşetle verilecek zaten. Poşeti açıp gerekli kodlamaları yaptıktan sonra görevliler yanına gelip bu ne çözüyor diye bakmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrik -- 18 Şubat 2014; 15:08:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

Kopya sayılacağını sanmıyorum. Aklında tutup verilen kitapçıkta çözeceksin zaten. Geometri kitapçığını karalamayın diye bi kural mı var sanki. Kitapçıkta geometride çözersin aklında kalan matematik sorusunuda...

Edit: geometri kitapçığı poşetle verilecek zaten. Poşeti açıp gerekli kodlamaları yaptıktan sonra görevliler yanına gelip bu ne çözüyor diye bakmazlar..
    ösym bu olaya tedbir alacağını duymuştum. yani ölçerek çözülemeyecek şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

ösym bu olaya tedbir alacağını duymuştum. yani ölçerek çözülemeyecek şekilde.

Alıntıları Göster
    evet ölçerek çözülmesi engellenecek diye duymuştum. geçen sene 1-2 soruyu optiğin arkasını kullanarak denemiştim ama çok da verimli bir yol değildi sanki
  • muhsinsezal kullanıcısına yanıt
    hocam geometrinin mantıgına ters bu sonuç her türlü cıkar cizilerek ama yasak getirilebilir buda "bence" saçma olur. Hocam su anda musaade ediyor mu bu olaya ösym.?yanı bu sene böyle bir şey cıkacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollahamza53 -- 18 Şubat 2014; 15:26:24 >
  • djodesa kullanıcısına yanıt
    hocam verimli oluyor cidden bugun denemelere baktım dikkatli yapılırsa 2-3 soru banko yapılıyor
  • mollahamza53 kullanıcısına yanıt
    nasıl bi yöntem anlatabilir misiniz internette nasıl aratacağımı bilemedim de

buldum arkadaşlar gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brombeere -- 18 Şubat 2014; 15:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mollahamza53

hocam verimli oluyor cidden bugun denemelere baktım dikkatli yapılırsa 2-3 soru banko yapılıyor
    Yahu aratıyorum bulamıyorum nette çıldırıcam nedir bu yol :S :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-311B5A722

Yahu aratıyorum bulamıyorum nette çıldırıcam nedir bu yol :S :S :S

Alıntıları Göster
    Nasıl bir işmiş bu ya
  • Silgini kagidi ile oranliyarak bukuyolar nasil yapiyolar bilmiyorum ama ise bilen iyi net cikarabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Silgini kagidi ile oranliyarak bukuyolar nasil yapiyolar bilmiyorum ama ise bilen iyi net cikarabiliyor
    2011 den sonraki sınavlarda denediniz mi hiç bazıları kalkmış diyo çözülmüyo diyo bazılarıda çözüyorum diyo var mı böyle bişey denemelerde tamam çözülebilir ama ösym 2011 den sonra yine sordu mu bu yönteme uyacak şekilde soru
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.