Şimdi Ara

YGS'de Dinamik Sorusu Gelir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dalgalardan en fazla ses dalgaları çıkabilir. O da ilköğretim 4. sınıf konusuymuş heralde Hızı kaynağa bağlı deil, bşlukta yayılmaz, ışıktan yavaş vs vs

Biyolojide sistemlerde dahil tüm konulardan soru gelebilir ama ezberi dayamazlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkerx -- 30 Mart 2010; 23:52:36 >
  • sınavda önüme dinamik sorusu gelirse oturup ağlarım herhalde ya.Elektiriği ancak yetiştirecem fizikten zaten.
    matematikten permüntasyon,olasılık filan çalışmadım.
    kimyayı da en son kimyasal hesaplama çalışıp bırakacam.
    Şu son 2 haftadır bitirdiğim konuyu başka zaman 3 ayda bitirmemişimdir.Yumurtanın kapıya dayanması dedikleri bu olsa gerek
  • Bu Elektrik Akımı falan Lise 3 konusu değil mi? Hadi biz yapıyoruz sayısal olmayanlar ne yapacak? Saçmalık. EMK falan yoktur artık. Var mı yoksa? Ama dalgalar falan yok kesin. Bu sene gördük o konuyu daha yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Bu Elektrik Akımı falan Lise 3 konusu değil mi? Hadi biz yapıyoruz sayısal olmayanlar ne yapacak? Saçmalık. EMK falan yoktur artık. Var mı yoksa? Ama dalgalar falan yok kesin. Bu sene gördük o konuyu daha yavaş

Yok hocam orta okulda da görüldü, Paralel bağlı, seri bağlı felan. Basit 1-2 formül içeren konu zaten. Reş felan buldurur genelde
  • 11. sınıf MF yim..şu radyoaktivite konusunu ben de merak ediyorum...Seneye veya bu sene YGS de çıkma ihtimali var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

11. sınıf MF yim..şu radyoaktivite konusunu ben de merak ediyorum...Seneye veya bu sene YGS de çıkma ihtimali var mı ki?

Var, büyük olasılıkla 1 soru gelir bu yıl. 2 yıldır sorulmuyor Fen-1'de.
  • radyoaktivite gelebilir ygsde. birinci bölüm konusu çünkü. ancak yarılanma ömrü gibi kolay bir soru olur tahminimce. yada alfa veya pozitron filan sorarlar kimyasal bir denklem verip. zaten geriye bişey de kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

sınavda önüme dinamik sorusu gelirse oturup ağlarım herhalde ya.Elektiriği ancak yetiştirecem fizikten zaten.
    matematikten permüntasyon,olasılık filan çalışmadım.
    kimyayı da en son kimyasal hesaplama çalışıp bırakacam.
    Şu son 2 haftadır bitirdiğim konuyu başka zaman 3 ayda bitirmemişimdir.Yumurtanın kapıya dayanması dedikleri bu olsa gerek

Sen birde bana sor..
    1 yıldır çalışmadığım şeyleri son 2 haftadır çalışıyorum,bu hafta son artık
    Az kaldı..Büyük ihtimal geçerim 440'ı(ygs1)..

• ne oldu hocam geldi mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.