Şimdi Ara

Ygs de kameralar nerdeydi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kamera falan filan var dediler hiç bişey yok sınıfta saatlere falanda baktım hiç bi farklılık göremedim. Giriştede yalandan arama yaptılar kimliğimize falan da bakmadılar bu nasıl iştir ya kamerayı falan farkedin var mı yoksa bizi mi kekliyo bunlar.bide haberlerde yol detaylı arandılar bilmem ne bi bizi aramadılar heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• duvar saatinin içinde
  • Mezun olduğum okulda girdim ben sınava, biliyordum kamera falan olmadığını; kamera ile kontrol edilecektir dediklerinde yarıldım ben herkes döndü baktı bana anlamsız anlamsız
  • dijital duvar saatlerinin içine koymuşlar

• Ben gozlugumun icine mini kamera yerlestirip girdim sinava. Tum sinavida kaydetmis sıkıntı yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jr.Steve -- 24 Mart 2013; 20:24:48 >
  • Kameralar çalınmış. Öyle diyorlar...
  • Yalan beyler kamera falan yoktu bizi kandırıyor dötler

• dijital değil analogtu bizdeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnbs

dijital duvar saatlerinin içine koymuşlar

Ne dijitali normal saatti bizdeki

• Benim girdiğim sınıfta öğretmen masasının üzerinde tripota bağlanmış bi şekilde kabak gibi ortadaydı kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revialdechatelon

Yalan beyler kamera falan yoktu bizi kandırıyor dötler

Hayır annem gözetmendi sinav bittikten sonra kameraları toplamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Revialdechatelon

Beyler kamera falan filan var dediler hiç bişey yok sınıfta saatlere falanda baktım hiç bi farklılık göremedim. Giriştede yalandan arama yaptılar kimliğimize falan da bakmadılar bu nasıl iştir ya kamerayı falan farkedin var mı yoksa bizi mi kekliyo bunlar.bide haberlerde yol detaylı arandılar bilmem ne bi bizi aramadılar heralde

elektronik saatlerdeydi rasgele seçilen 28bin salona konulmuş , normal duvar saatlerinde yoktu kamera sadece eletronik saatlerde var dı
  • Bazı okullarda elektronik saatlerdeydi. Bazı okullarda da kabak gibi ortaya kurmuşlar tripodla
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

duvar saatinin içinde

Hocam

• Çalıştığım okulda görevliydim.Saatlerde kamera falan yoktu.Eski tip saatlerdi.
  • Analog saatti bizdekide tripod vardı ama kamerası takılmamıştı gözetmen ÖSYM yetiştiremedi dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.