Şimdi Ara

YGS den 330 puan yapmak istiyorum ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 290-300 arası gidip geliyorum. TM öğrencisiyim.
    İstediğim bölüm için TM-2 den: 370 civarı yapmam yeterli(okul puanı dahil: 39 puan geliyor)

Ygs de 330 u bulmam sizce çok mu zor? Kalan günlerde deneme çözmek dışında neler yapılabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ygs de 330 u görmeden de tm2 den o puan alınır ,ygs olmuyorsa fazla kasma demek istedim ama şurada kalmış 1 hafta elinden gelebilidği kadar yüksek puan almaya bak konu çalış ama deneme çözüp yapamadığın konular üzerinde yoğunlaş sınavda güzel geçerse 330 un bile üstüne çıkarsın,1 haftayı iyi değerlendirirsen bu puanlarının üstüne çıkarsın kesinlikle.

Alamazsan da üzülmene gerek yok Lys sınavlarına biraz kasarsan hedefine ulaşırsın.
  • TM-2 için LYS puanını dikkate alman gerektiğinden puan getirisine göre yoğunlaşman gereken derse bakabilirsin:

YGS-Türkçe: % 14
    YGS-Mat: % 14
    YGS-Sosyal: % 7
    YGS-Fen: % 5
    LYS-Edebiyat: % 22
    LYS-Mat: % 22
    LYS-Coğrayfa: % 8
    LYS-Geometri: % 8

Bunun dışında Sözel dersler için anlama kabiliyetini arttırmak ve daha kısa sürede soruyu çözebilmek
    açısından okuma hızını arttırmayı tavsiye ediyorum.
    İleri düzey bir eğitimden ziyade okuma hatalarından kurtulman yeterli hızını
    400 kelime/dk hıza çıkarmak için. Bunun için de Adil Maviş'in kitabını önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 26 Mart 2012; 14:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkfire34

Şu an 290-300 arası gidip geliyorum. TM öğrencisiyim.
    İstediğim bölüm için TM-2 den: 370 civarı yapmam yeterli(okul puanı dahil: 39 puan geliyor)

Ygs de 330 u bulmam sizce çok mu zor? Kalan günlerde deneme çözmek dışında neler yapılabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşin kolay dostum kazanıcaksın takma kafaya

Not: Ciddiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.