Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ogün tamamen şanstı fakat Türkiyemizin acı hali diyebiliriz. Birçok yerde durum böyle muhtemelen sizde doktoru görmeyeceksiniz veya görsenizde muayane olmadan sağlık raporu alacaksınız. en basitinden ehliyette birçok kişinin gözü bozuk olmasına rağmen sağlam raporu alabiliyor çünkü bakmıyorlar
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . En korktuğum şey ygsden sonra muayeneye gittiğimde bir sorun oluşması . İnşallah bakmazlar ya da sorun çıkmaz
  • dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    Aslında umarım bakmazlar demeyi çok istemiyorum ama umarım sağlığınız ile ilgili bir problem çıkmaz.
  • Hocam selamın aleykum ygs den 247 aldım spordada kendime güveniyorum kendi başıma antreman yaparsam kazanabilir miyim birde bir sorum daha var hocam ,mesela yüzme antrenoru olmak istiyorum yanındada fitness hocası böyle birşey olabiliyormuş diye biliyorum hani iki bölümü aynı anda okuyabilir miyim onu soruyorum sana iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanefe1 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kendiniz hazırlanıp kazanmak imkansız değil fakat zor hatta çok zor. Antreman yaparsınız sıkıntı yok fakat parkurları kurmanız ve parkurlara aşina olmanız gerekiyor , parkuru kendim bir şekilde kurarım diyorsanız o ayrı ama parkur çalışmadan çok zor. Yüzme antrenörü vs için antrenörlük kursları açılıyor bu antrenörlük kurslarına katılarak yüzme antrenörlüğü yapabilirsiniz. yani mesela isterseniz hem futbol hem basketbol hem yüzme hem hentbol hepsinin antrenörlüğünü alıp kurslar açabilirsiniz.
  • hocam kolay gelsın. Bu sene ham en yüksek puanım 210 8 yıldır futbol lisansım var meslek lisesinde elektrık elektronık teknık sınıfındayım 2 yıl geçişim var fakat futbolcu oldugum ıcın spor türlü şeylerı daha çok ıstıyorum antrenörlük değilde beden eğitimi öğretmenlıgı ıstıyorum bu puanla onerıcegınız bırsey varmı okul puanı eklenırse olunur mu bilgi verırsenız sevınırım kararsız kaldım
  • g.opaşa G kullanıcısına yanıt
    kardesım o puanla ogretmenlık gelmez hatta besyo bıle gelmez busene
  • Şimdi ben başka şehirdeki besyoya girmeye kalksam sıkıntı büyük nerde kalacaz vs. para gidip duracak zaten parkura falan çalışmıyorum sadece kondisyon dayanıklılık çalışıyorum puan 262 inşallah hayırlısı olur :D
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    g.opaşa G kullanıcısına yanıt
    Be şekilde kestirip atmak doğru değil. Besyo gelir bal gibi gelir hemde yeterki inansın yeterki istesin. Evet öğretmenlik zor fakat yöneticilikte o puanla şuan üniversite okuyan arkadaşlarım var. 300 puanı olup kazanamayanı 190 puanı olupta kazananı gördüm Güzel bir çalışma, emek ve doğru tercih o puanla kazandırabilir. İnsanların şevkini kırmayın

@g.opaşa : Özelden yazdığınız için oradan cevapladım tekrar cevaplamadım başka sorunuz varsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 13 Nisan 2016; 19:18:47 >
  • MovieClipS kullanıcısına yanıt
    Biryerde kalmanıza gerek yok günü birlik sınava gidiyorsunuz en kötü ihtimal birgün otelde vs başka biryerde kalıyorsunuz. Ayrıca antrenörünüzün çevresi genişse gittiğiniz illerdede yerler ayarlıyor. Mesela biz burada çok öğrenciyi misafir etmiştik inanın bir yolu bulunuyor yeterki istensin. Para harcamakta tamamen sizle ilgili 200 tl ile sınava gidenide gördüm 1000 tl ile gidip yetmedi diyenide Her üniversiteye girin demiyorum ama araştırın ve doğru bulduğunız üniversitelere gerekirse borç bulun girin. Tercihinizi doğru yapın. 1 sene insanın hayatında çok şey değiştiriyor
    kardesım gercekcı olacaksın bıreyın neden parası ve zamanı gıtsın ? ogretmenlıgın ımkansız oldugunu soyluyorum cunku gecen sene300puanı gecen 150bın kısı varken suan 300 400 bın kısıden bahsedıyolar 210 puanla kazanan yok mu var ama suankı ygs kolaylıgını dusunursek garant verırım kazanma oranı yuzde 20lere duser
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

kardesım gercekcı olacaksın bıreyın neden parası ve zamanı gıtsın ? ogretmenlıgın ımkansız oldugunu soyluyorum cunku gecen sene300puanı gecen 150bın kısı varken suan 300 400 bın kısıden bahsedıyolar 210 puanla kazanan yok mu var ama suankı ygs kolaylıgını dusunursek garant verırım kazanma oranı yuzde 20lere duser

Gercekci oldum zaten öğretmenligin gelmeyecegini fakat diger bölümlerde şansının oldugunu söyledim arkadaşa. Hatta besyo bile gelmez diyerek insanların şevkini kırıyorsunuz, %20 şansı bile olsa neden o %20lik kısımda olmasın ki arkadaş? Yeteri kadar çalışır ve doğru tercih yaparsa kazanma şansını artırır.
    Uslubunuz çok yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 14 Nisan 2016; 1:09:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    haklısın boyle bırseyde var besyo ısteyen ısteyıp calısıp gereklı puanı alır besyonun 50lık kısmının ygsden gectıgını sonra mulakata hazırlanması gerektıgını bılır.
    buraya gelıp ben ygsden kotu aldım besyo zaten dusuk puan gırım havasında gırenler genelde gıremezler . 210 puanla hangı kursa gıderse gıtsın zaten olumsuz konusacaktır dumencı kurslar harıc
    İlkokul veya lise öğretmenliği nasıl seçiliyor acaba ?
  • dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    Kesin bilmemek kaydı ile sizin elinizde olmayan birşey diye biliyorum
    Öyleyse çok saçma bir şey
  • Merhabalar benim ygs puanım 253. Gazi üniversitesinde rekreasyon ya da spor yöneticiligi bölümüne girebilir miyim? Gazi'de sanırım mülakatsız alan bölümler varmış bir bilginiz var mı?
  • arkadaşlar merhaba puanım 291.3 yıllık lisansım var wushu-kung fu alanında ama herhangi bir maça çıkmışlığım yok.denizli istiyorum.veya eskişehir olma imkanı nedir? teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar bu yıl besyo için hazırlanıyorum. Mülakatsız alan bazı okullar için sporcu özgeçmişi önemliymiş. Sporla ilgilenen biriyim ve zaten 6 yıllık lisansım var puanım 262 yüzme branşına girmek istiyorum şansım nedir bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.