Bu sene mezuna kaldım yaklaşık 1 aydır da düzenli bir şekilde çalışıyorum fakat bu ay sadece Mat + Geo çalıştım eksikleri kapadım artık Fen başlamak istiyorum fakat fenim çok da iyi değil (Fizik ve Biyoloji) o yüzden konu atlamadan bütün konulara çalışmak istiyorum sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim?
Fizik için Umut Öncül'ü dinliyorum yararı oluyor ama bazı yerlerde eksik kalıyorum, Karaağaç Fasikülleri iyi diyorlar çok detaylı bir şey fakat tam bitirmesem bile başındaki konu bölmü sayesinde konuyu kavrayabilirmiyim? Bir de okul kitabından çalışın deniliyor fizik için tam olarak nerelere çalışılmalı konunun başındaki bölümemi yoksa konu sonlarındaki o konunun kullanım alanlarına, yapılan deneylere falan mı?
Kimya konularını biliyorum o yüzden ders denemesi aldım onu çözeceğim.
Biyolojide ise temel şeyleri biliyorum. Palme Biyoloji var onu çözüp deneme çözmeyi düşünüyorum.
hocam lys ağırlıklı çalışırsan zaten ygs de aradan üyük oranda çıkmış olur.Birkaç önemli ygs konusunu sözelleri falanda denemelerde sorulardaki bilgileri not alırsın son 2-3 ay ygs tamamen ayırırsın yılbaşından sonra hatta şubata kadar belki biter diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme