Şimdi Ara

ygs fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs fenle hiç aram yoktur 0 yani kimya biyoloji calısmak istiyorum fiziğe girmiyim bile diyorum calısınca yapılabilir mi 10 net civarı.. (ea ,mezun)

• hangi konulara bakılmalı
  • yaparsan öne geçersin.. benim 10binde olmamın tek nedeni fendir.. 21 fen yapmıştım ygs de
  • işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimyaya bak, yapabilirsen onu yaparsın,
    Fizikle biyoloji çok baba dersler, garantisi yok onları yapmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakusaku

işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım

bioloji - kimya yapabilirsin kimya için temelin yoksa batmanda olsaydın sana çok güzel bir fasikül verebilirdim. geçen yıl hocamız kendi eliyle yazmıştı ygs sınavında içinden 6 soru kimyada aynı çıktı 3 tanesi benzer (rakamlar değişik ) olarak çıktı. Bizde şaşırmıştık ama temeli olmayan için birebir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

quote:

Orijinalden alıntı: sakusaku

işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım

bioloji - kimya yapabilirsin kimya için temelin yoksa batmanda olsaydın sana çok güzel bir fasikül verebilirdim. geçen yıl hocamız kendi eliyle yazmıştı ygs sınavında içinden 6 soru kimyada aynı çıktı 3 tanesi benzer (rakamlar değişik ) olarak çıktı. Bizde şaşırmıştık ama temeli olmayan için birebir

kimya sadece dokuzdan çıkıyor zaten. Bu yüzden ygs kimya kitapları incecik içinde de zor bisi yok temel şeyler genelde. Kimyan sıfır olsa bile kıtap bitirirsen on soru garanti bence. Öneri olarak ise ya simetri kimya ya da zirve modüler sistem 9. Sınıf kimya konu anlatimlı. Bu ikincisi incecik bisi çok hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim arkadaşlar simetri kimyayı alıyım ozaman ben :))
  • biyoloji için hangi kitabı almalıyım
  • Fizikten vektör-denge-hareket-katı basıncı çalış oldukça kolay konular ve çok zamanını almaz, 4-5 soru yaptırır sana sınavda
  • çok sağol bunlara bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.