Bildirim
ygs fen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi konulara bakılmalı -
yaparsan öne geçersin.. benim 10binde olmamın tek nedeni fendir.. 21 fen yapmıştım ygs de -
işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimyaya bak, yapabilirsen onu yaparsın,
Fizikle biyoloji çok baba dersler, garantisi yok onları yapmanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: sakusaku
işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım
bioloji - kimya yapabilirsin kimya için temelin yoksa batmanda olsaydın sana çok güzel bir fasikül verebilirdim. geçen yıl hocamız kendi eliyle yazmıştı ygs sınavında içinden 6 soru kimyada aynı çıktı 3 tanesi benzer (rakamlar değişik ) olarak çıktı. Bizde şaşırmıştık ama temeli olmayan için birebir -
quote:
Orijinalden alıntı: jaws12
quote:
Orijinalden alıntı: sakusaku
işte onu nasıl yapıcam hangi konulara bakmalıyım ea yım
bioloji - kimya yapabilirsin kimya için temelin yoksa batmanda olsaydın sana çok güzel bir fasikül verebilirdim. geçen yıl hocamız kendi eliyle yazmıştı ygs sınavında içinden 6 soru kimyada aynı çıktı 3 tanesi benzer (rakamlar değişik ) olarak çıktı. Bizde şaşırmıştık ama temeli olmayan için birebir
kimya sadece dokuzdan çıkıyor zaten. Bu yüzden ygs kimya kitapları incecik içinde de zor bisi yok temel şeyler genelde. Kimyan sıfır olsa bile kıtap bitirirsen on soru garanti bence. Öneri olarak ise ya simetri kimya ya da zirve modüler sistem 9. Sınıf kimya konu anlatimlı. Bu ikincisi incecik bisi çok hoş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok teşekkür ederim arkadaşlar simetri kimyayı alıyım ozaman ben :)) -
biyoloji için hangi kitabı almalıyım -
Fizikten vektör-denge-hareket-katı basıncı çalış oldukça kolay konular ve çok zamanını almaz, 4-5 soru yaptırır sana sınavda -
çok sağol bunlara bakıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X