Bildirim
YGS-FEN
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bununçünüyeoldum
YGS matematik, kimya ve türkçe konuları bitti
YGS-fenden 15 net civarı yapmam gerekiyo , 6 net civarı kimyadan yapsam 9-10 net fizik ve biyoloji için kalan zamanda hangi konulara çalışmak gerekir
Sen şimdi bununçünmüye oldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ProofStriker1993
quote:
YGS-fenden 15 net civarı yapmam gerekiyo , 6 net civarı kimyadan yapsam 9-10 net fizik ve biyoloji için kalan zamanda hangi konulara çalışmak gerekir
gece gece güldürdün la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
-
quote:
quote:
-
-
allah neşenizi daim etsin de biri de cevap vereydi -
İmzadaki yazı güzelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Fizik ilk adım sorunu bankası al günlere böl bir de çözümlü sıradışı analiz var tavsiye ederim biyoloji de seviye yayınları veya güvenser alabilirsiniz bence konu anlatım ve soru bankası beraber götür kimyayıda biraz üstelersen 9 veya 10 u görebilirsiniz inşallah 15 rahat yaparsın yeter ki 40 gün yaklaşık 60 saatini bu işe ayır mesela ben sayısalcı olarak sosyale 90 saat ayırmayı düşünüyorum tabi alan derslerini de sağlama almalısın bak bence bunsene fen sağlam olabilir o zaman emeğin heba olmasın kendi alanında iyi geliş sonra bizim alana göz dik
Eşit:İnşallah bu satırları yazdığım kişi sayısalcı değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProofStriker1993 -- 9 Şubat 2014; 5:18:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Fizik ilk adım sorunu bankası al günlere böl bir de çözümlü sıradışı analiz var tavsiye ederim biyoloji de seviye yayınları veya güvenser alabilirsiniz bence konu anlatım ve soru bankası beraber götür kimyayıda biraz üstelersen 9 veya 10 u görebilirsiniz inşallah 15 rahat yaparsın yeter ki 40 gün yaklaşık 60 saatini bu işe ayır mesela ben sayısalcı olarak sosyale 90 saat ayırmayı düşünüyorum tabi alan derslerini de sağlama almalısın bak bence bunsene fen sağlam olabilir o zaman emeğin heba olmasın kendi alanında iyi geliş sonra bizim alana göz dik
Eşit:İnşallah bu satırları yazdığım kişi sayısalcı değildir
sağol
istediğim bölüm 250-270 civarı puan istiyo 20 mat 30 türkçe 15 fen 20 sosyal yeter yani
bunlar en alt sınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bununçünüyeoldum -- 9 Şubat 2014; 5:21:06 >
-
bence kimyaya 2 hafta düzgün çalışsan daha az çalışmayla 10-12 netlere ulaşabilirsin, biyoloji bu saatten sonra biraz zor olur ama bu benim fikrim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X