Şimdi Ara

YGS FEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kardeşlerim 11. sınıf haliyle bitmek uzere can alıcı sınav stresine gırıyoruz fakat ben bu yaz ygs fenı bitirmek istiyorum öncelıkle FİZİKTE mustafa tekınay hocanın cd lerı war fakat çözumlu soru görmedıkçe şu test teknığini bit türlü kapatamıyorum bu ihtiyacımı celal aydın fizik kitapçıklarından teker teker alsam bir şey kapata bilirmıyım? KİMYADA fem ygs-lys simetri kimya var konu anlatımı aldım konuya ordan çalışıyorum fakat bu yaz bir kimya soru bankası bitirmek istiyorum önerebıleceğiniz şöyle orta duzey bir kitap warmı BİYOLOJİDE ise konuya fem simetri ygs den çalışıyorum[öyle bir kitapki adamlar sanki bizi doktor yapacaklar o kadar ayrıntıya gırmışler] önerebıleceğiniz soru bankası warmı
    kardeşlerım lutfen en azından bir görüş paylaşın

• sana bu sene sınava giren bir insan olarak taavsiyem ; yazın LYS konularına bak önce onları iyice bir bitir , bütün yaz tatilini LYS'ye versen bile YGS için Eylül , ekim .. nisan'a kadar süren olacak ama nisandan sonra LYS için sadece 2 ayın var ve ben yazın LYSye hiç çalışmadığım için çok pişmanım , bu yüzden yazın LYSye bak en azından nisandan sonra baktığında bi temelin olsun ...
  • kardeşim konuda yer vermedım ama lys konularına zaten yazın ciddi bir zaman ayıracam
  • .
  • Simetriler iyi bence onları yazın bitirsen yeterli olur diye düşünüyorum sene içinde dersi dinlersin zorlandığın konulardan soru çözersin denemeden denemeyede soru çözmüş olursun ben bunları yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.