Şimdi Ara

Ygs hazırlanmak (temeli,çalışma programı) DESTEK IÇERİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 20 yaşında biriyim. Lise 2 e kadar okuyabildim. Böbrek yetmezliği hastalığım vardı. Haftada 3 gün diyaliz vs okulu yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden ilkokul ve ortaokul dahi haftada 2 3 gün gidebilen biriydim. Şimdi böbrek nakli oldum sağlığım yerinde. Çok büyük bir hedefim yok. 2 yıllık att paramedik anestezi teknikerliği vs vs okumak benim için büyük bir hayal. Yanı zihin olarak ortaokulda kaldım. Antrenmanlarla matematik kitabu ve matematiğin alfabesi ile matematiğe başladım kitabı yarıladım. Ama sadece matematik ile olucak birşey değil. Nasıl bir yol izlemem lazım ygs 2 için hangi derslere ağırlık vermem gerek . Hangi temel kitapları alıp başlayabilirim . Bana destek verirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ygs2 fen ağırlıklıdır. Karekök sıfır kitaplarına bakıp, internetten videolar izleyerek kendini geliştirebilirsin. Antrenmanlarla mat. ı hızlıca bitir. Ama ikinci kitabida bitirdikten sonra bırak gerisini alma. Devamli not al ve masana yapıştır.

• Hocam fen sosyal türkçe bunlara temel falan gerek yok bam bam bam fizik hariç türkçeyi alıyosun önüne dil anlatım fakan tamamen hallediyosun 35 net üstü olana kadar kasman lazım sonra aynen sosyal fendende kimya biyoloji youtubeden izliyorsunnot alıp sabah akşam tekrar ediyorsun soru çözüyorsun ama o kadar çok tekrar ediyorsun ki defterde diğer satırı ezbere söyliyecek kadar. Mattada 10 15 zaten kek orta okul seviyesinde geliyor onlardan netleri topluyorsun çat diye yerleşiyorsun 2 yıllığa. Stratejik çalış türkçe mutlaka 35 üstü olsun sosyalde aynı o şekil ygs kimya biyoda full yapmaya çalış. Denemelerde önce bunları çöz en son mata fiziğe bakarsın ama mattanda 15 civarı yapman lazım. Bence rahat yaparsın bilmiyorum temelim yok falan diye üzülme bu dediklerim için okuma yazma bilmek birazda yorumlama yapabilmek yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.