Şimdi Ara

YGS -LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9.sınıf başı yanlıs yönlendirme olsun , yanlış arkadaş cevresi olsun sınavlara son gün bakarak girdim 75 civarı ortalama yapmıstım.
    10.sınıf gene öyle 80 civarı ortalama yaptım.
    11.sınıf biraz daha günlük calısırak cünkü cevreden olsun ygs -lys olarak bilgilendirildim .
    Sizlere sorum bu aralar ciddi şekilde çalışmaya başladım çünkü lise bası babama söz vermiştim.İlk 30.000 kesinlikle giricem diye.
    Sayısal yeteneğim ciddi anlamda iyi ama kitap okuma alıskanlıgım olmadıgı için paragraf sorularında kendime güvenemiyorum .
    Temelim pek sağlam değil ama yazın asırı sekilde planlama yaptım.Seneye fen bilimleri temel lisesine kaydolucam .
    Ciddi şekilde 30.000 içinde kendimi adadım .Olana kadar her sene denemeyi düşünüyorum.
    Amcamın unutmadıgım bi sözü var .
    Baban seni o zorlukta lcw den giydiriyorsa sen çocuğunu bu kadar emek verildikten sonra polodan giydirmelisin diye.
    Sizlere sorum arkadaşlar
    Nasıl bir yol izlemeliyim , neler önerirsiniz bu yolda ?
    Çoğu arkadaşım ilk sene 30.000 imkansız olarak görüyolar.Mezuna kalsan senin için daha faydalı olur diyolar sizce napmalıyım ? Bu saatten sonra 30.000 den ümidi kesmelimiyim arkadaşlar ?

• Kardeşim o imkansız diyenleri sen bi boşvereceksin. Bak ben fen lisesi mezunuyum. Geçen sene birtakım sıkıntılardan dolayı berbat bi ygs sonucu aldım. Lys ye hiç çalışmadım. Ama bu sene çok iyi bi hazırlık süreci geçirdim. Benim sana tavsiyem 11. sınıfı sağlam tut. Lys nin belkemiği özellikle de fizik. Ortalaman çok önemli. Bu yaz tatilinde ygs bitmeli kesinlikle! Millet ygs çalışırken sen lys kasacaksın. Sınava 1 ay kala tekrar ygs ye bakacaksın. Ygs tamamen o anlık psikoloji. Bak benim bi arkadaşım mat 38 fen 38 türkçeden 25 yapıp 10 bine girmişti. Sonra bi diğeri türkçeden 31 mattan 25 sosyalden 12 fenden de 30 netle 36 bindeydi. Bi diğeri mattan 32 fenden 35 türkçeden de 26 falan yapmıştı o da 23 bindeydi. Ygs mantık sınavı. Çok çalışıp başarılı olamıyosun, rahat olacaksın. Kaliteli yayınlar çözeceksin. Ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince. Okul birincimiz 5 bindeydi ilk 10 da olmayan bi kız 2 bine girmişti. Sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.