Şimdi Ara

YGS-LYS 2014 Sattığım Kitaplar (Palme,Fem Simetri,Final,Femset,Kapsüller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 YGS-LYS Kitaplarımı Çok Uygun Fiyata Satıyorum.2014 ÖSYS
    Arkadaşlar YGS-LYS, 11.Sınıf ve 9.Sınıf kitaplarımı uygun fiyata satıyorum, kitapların çoğu temizdir. Hangi kitapları almak istiyorsanız bana emrekeskus@gmail.com adresinden mail veya pm atarak ulaşabilirsiniz. Mesaj gönderecek arkadaşların hangi kitapları istediklerini, nerede oturduklarını ve telefon numaralarını yazmalarını rica ediyorum.

08 EYLÜL 2013 GÜNCELLENMİŞ YENİ KİTAP SATIŞ LİSTESİ

Fem Simetri YGS Matematik 1-2-3 + Fem Simetri YGS-LYS Geometri 1-2 + Fem Simetri LYS Matematik 1-2-3-4 Konu Anlatım Kitapları = 30 TL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Final YGS-LYS Fizik Konu Anlatım Kitabı 800 Sayfa + Final ÖSS Mat-2 Konu Anlatımlı Soru Bankası + Fem YGS Fizik Soru Bankası + YGS Tarih 56 Adet Konu Testi = 25 TL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karekök LYS Bölüm Denemelerini (Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji) 20 TL

9.Sınıf Güvender Matematik + FDD Fizik + Esen Kimya Konu Anlatım Kitapları = 15 TL

01.07.2013-03.08.2013 ESKİ KİTAP LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLA
    04.08.2013-23.08.2013 ESKİ KİTAP LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLA
    23.08.2013-08.09.2013 ESKİ KİTAP LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLA

01.07.2013 - 04.09.2013 TARİHLERİ ARASI SATILAN KİTAPLAR

Satış-1 (01.07.2013)

Fem Yarıyıl Tatil Kitabı ve Fem Konu Anlatım Testleri Satıldı = 10 TL

Satış-2 (22.07.2013)

Palme Biyoloji A-B-C Satıldı, Fem Simetri YGS Fizik, Kimya, Biyoloji Satıldı = 25 TL

Satış-3 (29.07.2013)

2012-2013 Sayısal Femset 1-2-3-4-5-6, 2012-2013 Sayısal Fem Dergiler 21 Sayı Satıldı = 40 TL

Satış-4 (30.07.2013)

Final ÖSS Mat-2 Çözümlü Soru Bankası, Güvender 9.Sınıf Biyoloji Konu Anlatımlı Kitabı Satıldı = 10 TL

Satış-5 (02.08.2013)

Fem YGS Kapsülleri (Türkçe-Matematik-Fen), Fem LYS Kapsülleri Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Final YGS Matematik Soru Bankası, Final YGS Denemeleri (5 Sayı) Satıldı = 30 TL

Satış-6 (03.08.2013)

Fem YGS Matematik Konu Özetli Soru Bankası, Fem Simetri YGS Geometri, Güvender YGS Türkçe Soru Bankası, Güvender Video Çözümlü Mat-1 Soru Bankası, Akıllı Adam Son 47 Yılın Çıkmış Türkçe Soruları Kitabı, 1966-2010 Çıkmış Felsefe Soruları Kitabı, Fem YGS Matematik İlk Adım Soru Bankası, YGS-LYS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Çalışma Kitabı, YGS-LYS Matematik,Geometri,Felsefe Cep Kitapları Satıldı = 40 TL

Satış-7 (12.08.2013)

Güvender %100 ÖSS Matematik-2 Soru Bankası, Güvender LYS Kimya Soru Bankası, Fem Simetri LYS Biyoloji Satıldı = 25 TL

Satış-8 (13.08.2013)

Fem Simetri LYS Geometri, Fem Simetri LYS Kimya, Güvender 30x40 Sosyal Bilimler Denemeleri, Birey YGS-LYS Geometri (A) Soru Bankası Satıldı = 30 TL

Satış-9 (14.08.2013)

Fem Simetri LYS Biyoloji, Fem Simetri YGS Matematik 3.Kitap Satıldı = 15 TL

Satış-10 (14.08.2013)

Fem Simetri LYS Matematik 1-2-3-4 Kitap Seti Satıldı = 18 TL

Satış-11 (02.09.2013)

Fem Simetri YGS Fizik, Fem Simetri YGS Biyoloji, Güvender YGS Kimya Konu Anlatımlı, Fem LYS Mat 2 Soru Bankası Satıldı = 20 TL

Satış-12 (03.09.2013)

Fem Simetri LYS Fizik, Güvender LYS Biyoloji, Fem Simetri YGS Kimya, Güvender YGS Soru Bankası Satıldı = 22 TL

Satış-13 (04.09.2013)

Fem 11.Sınıf Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Yarıyıl Tatil Kitapları Satıldı = 20 TL

Satış-14 (04.09.2013)

YGS-LYS Çıkmış Soru Kitapları (Matematik, Geometri, Fizik,K imya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya Satıldı = 30 TL

Kitaplar aşağıdaki kullanıcılara satılmıştır.

@T@NT@N@
    @veterann1
    @teknoser16
    @ProofStriker
    @vatekambek 2
    @lejyonerhack
    @Nuh Yıldırım
    @Hikmet Küçük
    @Syronwar
    @miskin01
    @teskilati mahsusa
    @Serkan Şimşek
    @Consciousness

-Seçtiğiniz kitapların yanında, hediye kitaplar resminde gördüğünüz 2 veya 3 kitabı daha hediye ediyorum.
    -Kitapları alan arkadaşlara, bu sene sınava hazırlanırken yapmış olduğum ders planı ve programlarımı, çizelgelerimi, günlük, haftalık, aylık konu çalışma programlarımı paylaşıyorum.
    -Kitap alan ilk 2 arkadaşa ÖSYM kalem kutusu hediye.
    -İstanbul dışında oturan arkadaşlara kitapları PTT Kargo ile yollayacağım.
    -İstanbul'da oturuyorsanız kitapları elden veriyorum.

REFERANSLARIMI GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR:http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=182257
    Fiyat : 100 TL Miktar : 25 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel.
  • 12 Ağustos Güncel.
  • Güncel
  • Güncel.
  • 16 AĞUSTOS GÜNCEL TOPLAM SATIŞ = 10
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Güncel.
  • 23 AĞUSTOS GÜNCEL KİTAP LİSTESİ.
  • 25 Ağustos Kitaplar Elimde Hala.
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.