Şimdi Ara

YGS-LYS 2015/2016 Kaliteli Kitap Önerileri(SAYISAL)(10 EKİM GÜNCELLEME) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
128
Favori
81.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şu üç baba konunun fasikülleri için bir tartışalım. Apoteminin türevi en iyisi sanırım herkes onu tavsiye ediyor. Trigonometri için güray küçük a ve b yi tavsiye edebilirim ama diğerlerini denemedim. İntegral için celal aydın ı duydum ama alıp bakmadım. Siz neler düşünüyorsunuz, apotemi ile karşılaştırırsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 19 Mayıs 2015; 0:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAMBORLEG

Hocam şu üç baba konunun fasikülleri için bir tartışalım. Apoteminin türevi en iyisi sanırım herkes onu tavsiye ediyor. Trigonometri için güray küçük a ve b yi tavsiye edebilirim ama diğerlerini denemedim. İntegral için celal aydın ı duydum ama alıp bakmadım. Siz neler düşünüyorsunuz, apotemi ile karşılaştırırsak?

Aptoemi turev ve integrali kullaniyorum. Guray kucukte denedigim icin soylebilirim kesinlikle apotemi daha iyi. Celal aydin yayinlarininin cozumlu sorularini almaya niyetlenmistim ancak arastirdigimda uzun islemli ve eski sorulardan olustugunu ogrendim. Yani dostum anlayacagin en iyisi apotemi. Yazin trigonametrisini de alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

Güncel

Dostum öncelikle konu için çok teşekkür ederim bu devirde dh de bole güzel konular bulmak güzel bir kaç sorum var 11. siniftayim suan donem bitmek uzere ve guzel bir tempoyla basliyicam ygs ve lys konularini bitirmeye 11 im genel anlamda sayisal derslerim gayet iyi gecti bu yıl fakat geometride pek basarılı biri degilim yazin halletmeyi dusunuyorum geometriyi bende senin gibi baya arastirdim aklima en çok yatan karekök mps ler oldu ama ezberletir
    tarzinda yorumlar yapiliyor sence almalimiyim ikinci sorumda ygs matematik hakkında konu anlatimli kitaba ihtiyac varmi sizce ben ilk konulara karekok ygs mat sb dab basladim sayilari rasyonel sayilari 1. Derece denk hallettim ve pek ihtiyac duymadim konu anlatimina ilerde lazim olucak mi ilerleyen konularda sizce simdi fem simetri gibi bi kitapa gömülmek isteniyorum açıkcası siz gerekli goruyormusunuz yani ygs mat icin ayni zamanda karekok mat kitaplari icin daha dogrusu ust de cozum altda ayni sorular olan kitaplar matematikde kesinlekle tavsiye edilmiyor ezberletiyor diye mat geo gibi değil ezberlersen kalirsin gibi bu kitabida yorumlarsan soylediklerimi dikkate alarak cok iyi olur son olarak herkes icin genel sorun olan problemleri nasil halledebilirim diger sorumda bu cok tesekkur ederim simdiden..

• Matematik icin kesinlikle ve kesinlikle Birey B serisi (beyaz Kapaklı ) YGS-LYS matematik soru bankası . Bu kitabi zamanım olsa alır bir daha çözerim o derece öneriyorum herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin001

quote:

Güncel

Dostum öncelikle konu için çok teşekkür ederim bu devirde dh de bole güzel konular bulmak güzel bir kaç sorum var 11. siniftayim suan donem bitmek uzere ve guzel bir tempoyla basliyicam ygs ve lys konularini bitirmeye 11 im genel anlamda sayisal derslerim gayet iyi gecti bu yıl fakat geometride pek basarılı biri degilim yazin halletmeyi dusunuyorum geometriyi bende senin gibi baya arastirdim aklima en çok yatan karekök mps ler oldu ama ezberletir
    tarzinda yorumlar yapiliyor sence almalimiyim ikinci sorumda ygs matematik hakkında konu anlatimli kitaba ihtiyac varmi sizce ben ilk konulara karekok ygs mat sb dab basladim sayilari rasyonel sayilari 1. Derece denk hallettim ve pek ihtiyac duymadim konu anlatimina ilerde lazim olucak mi ilerleyen konularda sizce simdi fem simetri gibi bi kitapa gömülmek isteniyorum açıkcası siz gerekli goruyormusunuz yani ygs mat icin ayni zamanda karekok mat kitaplari icin daha dogrusu ust de cozum altda ayni sorular olan kitaplar matematikde kesinlekle tavsiye edilmiyor ezberletiyor diye mat geo gibi değil ezberlersen kalirsin gibi bu kitabida yorumlarsan soylediklerimi dikkate alarak cok iyi olur son olarak herkes icin genel sorun olan problemleri nasil halledebilirim diger sorumda bu cok tesekkur ederim simdiden..

Rica ederim dostum isine yaradiysa ne mutlu. Mps serisini tavsiye ediyorum ezber oldunu dusunmuyorum.Mat1 konu anlatimli kitaba bencede gerek yok karekok ygs varsa cozen adami oneririm tum
    Sorularin oldukca kisa cozumleri var. Ustelik soru tiplerine bakabiliyorsun olumsuz yorumlad olsada bence gayet yararli bir site. Problem icin ales cikmis problem sorulariyla calismani oneririm ufkunu genisletir gercekten.

• Arkadaşlar matematik deneme zafer biyoloji deneme palme aldım. İkisinde de zor ve özgün sorular var tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkychance -- 24 Mayıs 2015; 11:35:34 >
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    merhaba milkychange
    bende organik konusuyla ilgili çok kaynaklara baktım başım büyük dertteydi ama bir arkadaşım okyanus yayınlarının kimya konu anlatımını önerdi çok açıklayıcı anlatılmış konuyu çalıştıktan sonra hemen soru bankasını aldım çok faydalı oldu benim için organiği tam anlamıyla anladım diyebilirim sana da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz-cocuk

merhaba milkychange
    bende organik konusuyla ilgili çok kaynaklara baktım başım büyük dertteydi ama bir arkadaşım okyanus yayınlarının kimya konu anlatımını önerdi çok açıklayıcı anlatılmış konuyu çalıştıktan sonra hemen soru bankasını aldım çok faydalı oldu benim için organiği tam anlamıyla anladım diyebilirim sana da tavsiye ederim.

Organik konusunda konu anlatim sikintim yok dostum ama dedigin kitaba inceleyecegim tesekkur ederim.

• Karekök çözümlü fizik denemelerini aldım ortalama denemeler tavsiye ederim
  • 1 ay sonra gelen güncelleme. Konuyu yakın zamanda yeni kitaplarla editleyeceğim. İncelemeyen arkadaşlarının incelemesini öneririm.
  • 11 e geçtim bu yaz çalışmayı düşünüyorum ygsyi bitirip 11 ve 12 de rahat rahat ygs derdim olmaz diyerekten sizce hangi kitapları almalıyım bu yaz ygs için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosvermisimdunyaya

11 e geçtim bu yaz çalışmayı düşünüyorum ygsyi bitirip 11 ve 12 de rahat rahat ygs derdim olmaz diyerekten sizce hangi kitapları almalıyım bu yaz ygs için

Konudaki ygs kitaplarini incelersen extra sorularinda yardimci olabilirim ilaveten bu yazdan itibaren duzenli calisma fikrine saygi duydum

• Milkychance kullanıcısına yanıt
    iyi bi anadolu lisesinde okuyorum o yüzden temelim iyi diyebiliriz simetriyle mps arasında kaldım hangisi daha iyidir
  • quote:

iyi bi anadolu lisesinde okuyorum o yüzden temelim iyi diyebiliriz simetriyle mps arasında kaldım hangisi daha iyidir

Acikcasi mat1 icinse ve temelin varsa direk fem konu ozetliye girebilirsin

• quote:

quote:

Acikcasi mat1 icinse ve temelin varsa direk fem konu ozetliye girebilirsin

çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyna3an

bence palme organik o kadar abartıldığı kadar zor değil normal düzeyde çok daha zor kaynaklar var palmeye göre hatta hiç abartmıyorum konuyu bilmeden çözdüğüm soru bile oluyor palmede

Kimya gibi bir derste ne tur bir zorluk bekliyosun. Aynisi biyoloji icinde gecerli
    Matematikte zorluk dereceleri vardir kabul ancak kimya biyoloji gibi derslerde ezberin onemli oldugu derslerde zorluk degil soru cesitliligi one cikar. Palme organik kimya size herturlu soruyu verebilir. Yanlarindaki kisa bilgiler ise konu tekrari icin hatta konu calismada bile cok ise yariyor osyme icin yeterli bilgiye sahip. Osym hic bir zaman fenden asiri zor soramaz matta bile asiri zor soramaz sorsa bile en fazla 10 tanesi zor olur gerisi yine orta ve kolay diye ayrilir. Buyuzden onemli olan zordan ziyade soru cesitliligi gormeniz cunku bir sorunun zor olmasinin tek sebebi daha once o tarz birsey gormemenizden kaynakli ben arkadasa katiliyorum ornegin karakok lys mat. Kitabindaki mantik her cesit soru sormak ve soru sorarkende islem kalabaligi tabiri caizse islem ameleligi yaptirmak boylece sen osyminn 2 dk verdigi soruyu 1 dkda cozebileceksin. Illa palme demiyorum tabiki bircok organik kimya kitabi var ama ben palme oneririm. Ancak geo palme sakin almayin komple hatali soru var herteste mutlaka var yayin degistirdimi bilmiyorum ama riske girmeyin geoda bi maltepe alin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

quote:

Orijinalden alıntı: alyna3an

bence palme organik o kadar abartıldığı kadar zor değil normal düzeyde çok daha zor kaynaklar var palmeye göre hatta hiç abartmıyorum konuyu bilmeden çözdüğüm soru bile oluyor palmede

Kimya gibi bir derste ne tur bir zorluk bekliyosun. Aynisi biyoloji icinde gecerli
    Matematikte zorluk dereceleri vardir kabul ancak kimya biyoloji gibi derslerde ezberin onemli oldugu derslerde zorluk degil soru cesitliligi one cikar. Palme organik kimya size herturlu soruyu verebilir. Yanlarindaki kisa bilgiler ise konu tekrari icin hatta konu calismada bile cok ise yariyor osyme icin yeterli bilgiye sahip. Osym hic bir zaman fenden asiri zor soramaz matta bile asiri zor soramaz sorsa bile en fazla 10 tanesi zor olur gerisi yine orta ve kolay diye ayrilir. Buyuzden onemli olan zordan ziyade soru cesitliligi gormeniz cunku bir sorunun zor olmasinin tek sebebi daha once o tarz birsey gormemenizden kaynakli ben arkadasa katiliyorum ornegin karakok lys mat. Kitabindaki mantik her cesit soru sormak ve soru sorarkende islem kalabaligi tabiri caizse islem ameleligi yaptirmak boylece sen osyminn 2 dk verdigi soruyu 1 dkda cozebileceksin. Illa palme demiyorum tabiki bircok organik kimya kitabi var ama ben palme oneririm. Ancak geo palme sakin almayin komple hatali soru var herteste mutlaka var yayin degistirdimi bilmiyorum ama riske girmeyin geoda bi maltepe alin yeter

Palme gayet uygun bir kitap bence de ve dediğin gibi zor sor değil düşündürücü sorular çözmekte fayda var

• Guncel

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.