Şimdi Ara

YGS-LYS 2015/2016 Kaliteli Kitap Önerileri(SAYISAL)(10 EKİM GÜNCELLEME) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
128
Favori
81.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orta seviye geometrim var,hangi kitabı önerirsiniz,çözümlü olması tercihim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: damngirl

orta seviye geometrim var,hangi kitabı önerirsiniz,çözümlü olması tercihim..

Birey b geoda kral diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Who Feed Zed kullanıcısına yanıt
    kral derken hocam neye göre,yani soruları çok mu zor,orta mı kolay mı.. çok mu örnek var
  • quote:

kral derken hocam neye göre,yani soruları çok mu zor,orta mı kolay mı.. çok mu örnek var

Soru kalitesi yüksek zorluk seviyesi a b c diye ayırmıs b idealdir alırsan b al

• quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

quote:

Soru kalitesi yüksek zorluk seviyesi a b c diye ayırmıs b idealdir alırsan b al

Yok hocam o b methedilmiyor. Kapağı noktalı olan b öneriliyor.

• Rezerv

• Bilfen ve palme 'nin ygs denemelerini alıcam ama şu yanlış soru ve yanlış cevap anahtarı muhabbeti canımı sıkıyo . Çözenler söyleyebilir mi bu yanlışlıklar düzeltildi mi ? En azından internette doğrusu yayınlandı mı ?

ve son olarak yeni çıkan kapsül dengeye göre hangi derslerde üstün hangisi daha zor ? Yine çözenler cevap verirse memnun olurum . Sağ olun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandıkçı07

Bilfen ve palme 'nin ygs denemelerini alıcam ama şu yanlış soru ve yanlış cevap anahtarı muhabbeti canımı sıkıyo . Çözenler söyleyebilir mi bu yanlışlıklar düzeltildi mi ? En azından internette doğrusu yayınlandı mı ?

ve son olarak yeni çıkan kapsül dengeye göre hangi derslerde üstün hangisi daha zor ? Yine çözenler cevap verirse memnun olurum . Sağ olun şimdiden

Bilfen için çok yanlış soru var dendi ama palme denemelerinde rahatsız edecek kadar yanlış soru yok matematik ve türkçesinin büyük bölümünü çözdüm. Kesinlikle piyasanın en iyilerinden.

Yeni kapsülleri çözmedim ama incelediğim kadarıyla türkçe ve feni denge seviyesinde veya daha iyisi. Matematiği için denge daha iyi.

• Milkychance kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için . Türkçe ve fen olarak kapsül düşünüyorum . Türkçesini çözer çözmez konuya yorum atarım .
  • Sen kimsin ? Ne basarin var ? Bunları bilmemiz lazım ki önerileri ciddiye alalım.

• Arkadaşlar ben 11. Sınıfım şuan ,hedefim tıp. Ufaktan başlamak için bugün yayın denizi tamamı çözümlü ygs fizik, yayın denizi hız ve renk ygs mat ve işleyen zeka 3 kademeli 7 yıldızlı ygs kimya soru bankalarını aldım.Ayrıca fem ygs lys biyoloji ve karekök geometri 0 soru bankalarım var. Ne düşünüyosunuz kitaplar hakkında? Başka kaynak önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenliselimezun

bence palme organik o kadar abartıldığı kadar zor değil normal düzeyde çok daha zor kaynaklar var palmeye göre hatta hiç abartmıyorum konuyu bilmeden çözdüğüm soru bile oluyor palmede

Hocam organikte hangi soru bankası iyi sizce?

• arkadaşlar merhaba kuzenim ygsye girecek kaynak kitap tavsiye edebilecek var mı acaba?
    YGS için istediği kitaplar şunlar

matematik konu anlatımlı
    matematik soru bankası
    türkçe konu anlatımlı
    fizik konu anlatımlı
    kimya soru bankası
    coğrafya soru bankası
    tarih konu anlatımlı
    tarih soru bankası
    genel denemeler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.