Şimdi Ara

YGS-LYS 2015/2016 Kaliteli Kitap Önerileri(SAYISAL)(10 EKİM GÜNCELLEME) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
128
Favori
81.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LevonSerkis

Palme ygs mat denemesine çok dengesiz diyorlardı. Problemleri çok kolay diğer kısımları çok zor. Ben şuan mezunum karekök ygsyi yarıladım + Trigoya kadar geldim lysde. Kasıma doğru bitiririm ygsyi diye düşünüyorum ondan sonrası full deneme. Elimde denge var. 1 tane daha bölüm denemesi almak istiyorum dengeden önce. Final 30lu ve ekstreme iyi diyorlardı. Ne alınmalı Denge ve Apotemiden önce çözmelik deneme olarak ?

Kasimda bitirme planim benimde var ayni gidiyor gibiyiz. Palme ben ilk denemesini cozdum ve dengesiz gelmedi acikcasi. Zor derken de isleme bogmuyor dusunduruyor. Bence denge ve apotemiden once kesinlikle cozulmeli. İlla diyorsan palme istemiyorum, o zaman extrem bu 11 guvenin ve kapsul alabilirsin. Extremin 30 lusu falan varsa onlari bilmiyorum ama bu 11 e guvenin gecen yil cozdum, gayet kaliteliydi oneririm

Senin hedef nedir hocam ?

Hedefim Tip. Onceligim tabiki buyuk sehirler ama herturlusu isimi gorur

Kolay gelsin hocam. Konularda neredesin , netlerin nasıl

Durumumuz benzer aynı kitapları çözüyoruz hemen hemen o yüzden soruyorum :D

Özelden de yazabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lys matematiği kötü olan biri için hangi konu anlatım ve soru kitaplarını tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyler_Beyi

Lys matematiği kötü olan biri için hangi konu anlatım ve soru kitaplarını tavsiye edersiniz ?

Nasıl kötü olduğuna bağlı. 50 soruda 10 net civarıysa Sonuç ve Güray Küçük yayınlarının fasiküllerinden faydalanabilirsin.(Yüzde yüz de çözümlü ve temel bir fasikül serisidir.).15 20 net ve üzerinde netlerin çıkarıyorsan Karekök MPS serisi ve Simetri 4 lü kitaptan faydalabilirsin. Soru bankası olarak da Fem ilk adım, yine femin mat 2 kitabı iş yapacaktır. Onun dışında Behzat Rasulinin Mat2 Soru bankası var ve tüm soruları sitesinde çözümlü onu da öneririm.Bu kitaplardan dilediğin 2 siyle çalışırsan(1 Fasikül serisi+1 soru bankası) 30 lu netlere gelebilirsin.Ondan sonraki süreçte Bilfen veya Karekök de çözersen hatırı sayılar netler çıkarırsın

• Fem kosb yazmamışsın sanırım hocam? Nedeni var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Fem kosb yazmamışsın sanırım hocam? Nedeni var mı?

Konu ozetli konumda var tabiki ama ben karekoku daha cok seviyorum fem uzun soluklu ama karekok kisa ve oz nedeni bu sanirim

• quote:

quote:

Konu ozetli konumda var tabiki ama ben karekoku daha cok seviyorum fem uzun soluklu ama karekok kisa ve oz nedeni bu sanirim

Femden sonra birey b cozmeyip direk karaköke geçmeli o halde.

• quote:

quote:

quote:

Bireyb klasikten bahsediyorsan bence de karekoke gecmen daha isabetli olur. Bireyb kendini yenileyen bi yayin degil ve elinde varsa sadece son testlerini cozmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bireyb klasikten bahsediyorsan bence de karekoke gecmen daha isabetli olur. Bireyb kendini yenileyen bi yayin degil ve elinde varsa sadece son testlerini cozmeni tavsiye ederim.

Peki hocam öyle yaparım.Aslında diğer bir yayın olarak aklımda Barış Ayhan'ın yayınları var.Behzat Rasuliyi izlerken onu çözmek de mantıklı olabilir.

• Arkadaşlar Limit Türkçe,Limit Mat Ygs şiddetle tavsiye ediyorum iki kitaptada gerçekten kaliteli sorular var onun dışında biyolojide palmeden şaşmayın A-B seti inanılmaz güzel,fizik içinde eksen yayınları ve yine palmeyi tavsiye ediyorum,geometri ne çok iyi nede çok kötüyseniz zambak ygs lys kitabı başarılı iyiyse geometriniz kesinlikle karekök ve limit geometriyi tavsiye ederim soruları imana getiriyor :D kimyadanda palme kullanıyorum bazıları zor diyorda bence alakası yok ama yinede soruları güzel hoş.Lys Mat içinde fem simetri,limit lys,karekök lys ideal kitaplar üçünden biri mutlaka bulunmalı.Biyoloji için birde bireye göz atmanızı tavsiye ederim.Hepinize başarılar :))
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    50 soruda 7 net yapıyorum kısa zamanda dediğin kaynakları edinip başlıcam teşekkür ederim tavsiyen için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam öyle yaparım.Aslında diğer bir yayın olarak aklımda Barış Ayhan'ın yayınları var.Behzat Rasuliyi izlerken onu çözmek de mantıklı olabilir.

Tabi konu anlatimli olarak dusunebilirsin. İcerigini tam olarak bilmiyorum ama guncel sorular oldugunu duydun

• Gençler hepinize başarılar dilerim. Oğlum için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Oğlum lise mezunu kendi kendine ders çalışıyor. Bize matematik, geometri, fizik, kimya ve biyoloji soru bankası ve test. Yapamadığımız soruları çözecek öğretmenimiz olmadığından çözümlerine internetten veya cd den bakmamız gerekmektedir. elimizde okyanus yayınları var yapamadığımız soruları internetten bakıyoruz. okyanus yayınları benzeri çözümlü cd li veya internetten çevaplarına ulaşabileceğimiz kaliteli bildiğiniz yayınlar varsa bizlere tavsiye edebilir misiniz. teşekkürler.
  • Korfez yayinlarinin tum urunleri cozumludur,fizigini severek kullanıyorum.Yine fizikte Tekinay yayinlari var,cozumleri videolu guzel bir kitap.Fem yayinlarinin da cogu urunu cozumludur.Karekok yayinlarinin ygs ve lys matematik kitaplarinin çözümlerini ucretli olarak bazi sitelerde veriyorlar.Birey yayinlarinin geometri kitabi Birey B Geometri kitabininda cözümleri bulunuyor ki bu kitap geometride cok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: poncil

Gençler hepinize başarılar dilerim. Oğlum için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Oğlum lise mezunu kendi kendine ders çalışıyor. Bize matematik, geometri, fizik, kimya ve biyoloji soru bankası ve test. Yapamadığımız soruları çözecek öğretmenimiz olmadığından çözümlerine internetten veya cd den bakmamız gerekmektedir. elimizde okyanus yayınları var yapamadığımız soruları internetten bakıyoruz. okyanus yayınları benzeri çözümlü cd li veya internetten çevaplarına ulaşabileceğimiz kaliteli bildiğiniz yayınlar varsa bizlere tavsiye edebilir misiniz. teşekkürler.

Merhaba, ElvBella bircogundan bahsetmis bende bir seyler ekleyeyim. Fem yayinlarinin simetri kitaplari konu anlatimlari icin ideal ve testleri de sitesinde cozumludur. Ayni zamanda ygs lys soru bankalari da cozumlu olup hemen hemen her derste ideal ve kaliteli kitaplardir. Onun disinda palme-kerokok gibi yayinlarin cozumlerine de cozenadam.com da aylik belli bir ucret odeyerek ulasabilirsiniz ozellikle tavsiye ederim. Fizikte karagagac yayinlari kimyada da sira disi analiz yayinlari farkli kaliteli ve cozumlu kitaplar. Simdilik aklima bukadar geldi aklima geldikce ve yardima ihtiyaciniz oldugunda mesaj atabilirsiniz. Yardimci olduysam ne mutlu

• quote:

quote:

Gençler hepinize başarılar dilerim. Oğlum için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Oğlum lise mezunu kendi kendine ders çalışıyor. Bize matematik, geometri, fizik, kimya ve biyoloji soru bankası ve test. Yapamadığımız soruları çözecek öğretmenimiz olmadığından çözümlerine internetten veya cd den bakmamız gerekmektedir. elimizde okyanus yayınları var yapamadığımız soruları internetten bakıyoruz. okyanus yayınları benzeri çözümlü cd li veya internetten çevaplarına ulaşabileceğimiz kaliteli bildiğiniz yayınlar varsa bizlere tavsiye edebilir misiniz. teşekkürler.

Merhaba, ElvBella bircogundan bahsetmis bende bir seyler ekleyeyim. Fem yayinlarinin simetri kitaplari konu anlatimlari icin ideal ve testleri de sitesinde cozumludur. Ayni zamanda ygs lys soru bankalari da cozumlu olup hemen hemen her derste ideal ve kaliteli kitaplardir. Onun disinda palme-kerokok gibi yayinlarin cozumlerine de cozenadam.com da aylik belli bir ucret odeyerek ulasabilirsiniz ozellikle tavsiye ederim. Fizikte karagagac yayinlari kimyada da sira disi analiz yayinlari farkli kaliteli ve cozumlu kitaplar. Simdilik aklima bukadar geldi aklima geldikce ve yardima ihtiyaciniz oldugunda mesaj atabilirsiniz. Yardimci olduysam ne mutlu

Fem simetri yayınlarının çözümlerine nereden ulaşabilirim. üçretli midir. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poncil -- 25 Ekim 2015; 3:40:12 >

• quote:

quote:

quote:

Fem simetri yayınlarının çözümlerine nereden ulaşabilirim. üçretli midir. teşekkürler.

Teknofem.com a bireysel ogrenci uyeligi yapip femin butun kaynaklarinin cozumlerine ulasabilirsiniz, ucretsizdir.

• Önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Okyanus yayınları ( matematik, fizik, kimya, biyoloji konu ve soru) konusunda ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.
  • quote:

Önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Okyanus yayınları ( matematik, fizik, kimya, biyoloji konu ve soru) konusunda ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.

Bu yayinlari incelemedim fakat temel duzeyde kitaplar oldugunu duydum. Bahsettigim yayinlara gore biraz daha kolaydan alan kitaplar sanirim

• Öncelikle herkesin istediği bölüme yerleşmesini temenni ederim. 2017 ygs/lys ye hazirlanmayı düşünüyorum. Ygs temelim konuları hızlıca geçecek kadar var lys ise 2005/6 senesinden kalma azda olsa var. Sizden ricam Günde 2/3 saatle başlayacağım hazırlanma sürecinde kaynak tavsiyesi sayısalcı olduğumu belirteyim. Başta konuyu kavrayıcı konu anlatımlı tavsiyesi olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.