Şimdi Ara

YGS LYS 2016 kitap listesi(yorum bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
6
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mat : karekök lys
    Geometri : zafer analitik ve karekök lys
    Fizik : uğur yayınları
    Biyoloji : final üç yazarlı yazmıs arkadasımız evet ondan , palme bide fen bilimleri .
    Kimya : fem ve fen bilimleri

bunlar tabikide yeterli degil ama bunları kesin çöz derim ama daha sonra fizik , geo ve mat ciddi anlamda zor kitap onlar
  • Fen çalışman gereksiz olur.Neden diye sorarsan ygs-5 18k olan arkadaşım tm sıralaması şu an 2800 falan 40 mat var edebiyatıda iyiydi.Diyeceğim şu öyle ilk 500 falan istemiyosan ygsde fensiz sağlam bir sıralama yaparsın zaten.Tm olduğun için mat2 iyiyse istediğin sıraya ulaşırsın 1k olmaz 2k olur.Fen çalışacağın sürenin tamamını mat2 çalışmaya ver.Lys mata girip coştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Fen çalışman gereksiz olur.Neden diye sorarsan ygs-5 18k olan arkadaşım tm sıralaması şu an 2800 falan 40 mat var edebiyatıda iyiydi.Diyeceğim şu öyle ilk 500 falan istemiyosan ygsde fensiz sağlam bir sıralama yaparsın zaten.Tm olduğun için mat2 iyiyse istediğin sıraya ulaşırsın 1k olmaz 2k olur.Fen çalışacağın sürenin tamamını mat2 çalışmaya ver.Lys mata girip coştur

Hic fen yapmadi mi arkadasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehb8 E kullanıcısına yanıt
    Hayır forumda çok örnek var böyle ygs-5 7k olmuştu bir arkadaş fensiz fen derece istemiyosan illa gereksiz.Diyorsan illa ilk 1k o zaman çözebilirsin birşey diyemem ama gereksiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Hayır forumda çok örnek var böyle ygs-5 7k olmuştu bir arkadaş fensiz fen derece istemiyosan illa gereksiz.Diyorsan illa ilk 1k o zaman çözebilirsin birşey diyemem ama gereksiz bence.

Anladım çok sağol

Zor zor zor ya zor olan insanın kendisidir veya beynidir kendimizi sartlandırdıgımız için bu hallere düşmüyormuyuz? Ya neyse ben sana gerçekten bişeyler katacağını düşündüğüm için önerdim yoksa benim umrumda değilsin ve rakipsin sonucta hedef ctf inşaallah neyse başarılar ha zaten rakipte olamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDOCTOR -- 15 Temmuz 2015; 16:49:51 >
  • mat2 için BİLFEN i
    Biyoloji için PALME yi
    Geometri için BİREY B yi eklememıssın bunlar olmazsa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep96

mat2 için BİLFEN i
    Biyoloji için PALME yi
    Geometri için BİREY B yi eklememıssın bunlar olmazsa olmaz

Bilfende ayni soru cok tekrar ediyo diye duydum . Tm oldugum icin palme cok zorlar diye dusundum, geo konusunda haklisin

• Karekök,Bilfen LYS Mat zor mudur?

• Karekök kesinlikle zor ama bilfen hakkinda cok farkli yorumlar var

• solbek11 kullanıcısına yanıt
    Hocam bravo valla hiç kaçırmıyorsun bu tarz konuları satışlar nasıl reis

• Mesajım bulunsun
    Merhaba kardeşim fen bilimleri yayınlarının yıldız serisini öneririm seviyeli bir kitap.
    Birde eğer istersen elimde YGS-LYS kitap arşivi var eğer istediğin kitap varsa link atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmustafasaid

Merhaba kardeşim fen bilimleri yayınlarının yıldız serisini öneririm seviyeli bir kitap.
    Birde eğer istersen elimde YGS-LYS kitap arşivi var eğer istediğin kitap varsa link atabilirim.

Yildiz serisi daha mi zor oluyor ? Çok tesekkurler gerek yok şimdilik

• Bir de denemelerde baslangic icin ne onerirsiniz ygsde DH ahalisi ??

• Güncel

• Günaydın upp

Açıkçası ben daha almadım kitabı ama hocalar onu öneriyorlar , bende bu ayın sonunda almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher62

Açıkçası ben daha almadım kitabı ama hocalar onu öneriyorlar , bende bu ayın sonunda almayı düşünüyorum

Karekok fizik sifiri mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.