Şimdi Ara

YGS LYS 2016 kitap listesi(yorum bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
6
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Hedefim TM de ilk 1k aslında ama geometrimin sıfır olduğunu ve matematikten korktuğumu düşünürsek 3k diyelim şimdilik. SBS ortalamam 461. Ankara Hukuku istiyorum. YGS de FKB çözmeyi planlıyorum. Birçok kişi gibi 3 sene boyunca mat-geo çalışmadım. Aşağıda internet ve özellikle DH forumdan yaptığım araştırmalar sonucu aldığım ve almayı düşündüğüm kaynaklar bulunuyor. Sizlere de yardımcı olabilmeyi umuyor ve almayı düşündüklerime yorumlarınızı bekliyorum.

YGS MAT.

-ODTÜ yayıncılık ygs mat sb. ( kolay - orta . ben pek beğenmedim soruları sıkıyor aynı gibi geliyor hepsi ama 11 e geçenlere tavsiye edebilirim temel oturtur)

-Birey B ygs lys sb. ( orta seviye.aldım fakat daha başlamadım. birçok yerden çok övüldüğünü duydum. yakın zamanda bir adım ötesi testleri dışında çözmeyi planlıyorum)

-Karekök YGS mat. sb.(zor. kesinlikle alacağım,eylülde başlamayı düşünüyorum)

-Üçdörtbeş ygs sb. ( SORULARI YGS YE ÇOK YAKIN DİYORLAR ÖZELLİKLE PROBLEMLER. ALACAĞIM KESİN)

YGS GEOMETRİ
    Geometrim çok kötü demiştim.Almayı düşündüklerim:

-YGS Güvender Kolay Geometri ( temel için çözeceğim) çok öneriyorlar.

-Fem YGS LYS geometri konu anlatımlı geometri( Simetri hakkında kafamı karıştırdılar siz ne dersiniz simetri mi bu mu )

YGS FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ

-Final yayınları ( mustafa başer) konuanl. ( TM olduğum için fizik bilmiyorum bu kaynağın çok iyi anlattığını duydum kesin alacağım)

-Güvender ygs konu anlatımlı kimya ( ygs kimya kolay geldiği için bunun yeterli olacağını düşünüyorum)

-Final 3 yazarlı yeşil BİYOLOJİ sb. (Çok orijinal soruları varmış.biyolojide zorluyorlar malum. Deltanın ygs-lys biyoloji özet fasikülünü aldım. Tavsiye ediyorum.)
    Sözellerde sıkıntım yok arkadaşlar . Paragrafta İSABET YAY. PARAGRAF DÜNYASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ? ZOR DİYORLAR AMA SİZCE?

LYS MAT-2

GÜVENDER ÜÇLÜ KİTAP SETİ Mİ (DVDLİ)-YA DA- FEM SİMETRİ Mİ ? LYS mat.ım pek iç açıcı değil. simetri için fazla detaylı diyorlar YARDIMCI OLUN LÜTFEN.

-Trigonometride yarım açıya kadar biliyorum sadece. Matakademi ya da hocalara geldikten konuyu dinleyip fasikülden ilerlemeyi düşünüyorum. APOTEMİ yi düşünüyorum ne dersiniz ?

LYS EDEBİYATTA EN ZOR SORU BANKASI HANGİSİ ?

EYLÜL AYI YGS DENEMESİ ÇÖZMEK İÇİN ERKEN Mİ ? DEĞİLSE HANGİ DENEMELERİ ÇÖZMELİYİM ?

!!ÖNERMEDİKLERİM!!
    Antrenmanlarla geometri çok da kötü sayılmaz ama benim gibi görme sorunu yaşayanlar açısından çözümlü örneği daha bol kitaplar alın diyorum
    Eksen yayınlarının da soruları sınav tipine uzak gibi geliyor bana.
    Güray küçük kesinlikle MÜKEMMEL, sadece LOGARİTMA FASİKÜLÜNDe işlem hamallığı çok .

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar .

• Güncel
  • Sana tek bişey söyleyip çıkacağım kardeşim doğru yoldasın sen tavsiye vermeye bile gerek yok
  • Final 3 yazarli biyoloji tmciye gore bir kaynak degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB5703CBA

Final 3 yazarli biyoloji tmciye gore bir kaynak degil
    TMciysen biyolojide ygs simetri al yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atikoo12

Ama biyolojide zorluyolar. Fizikte iyi degilim calisicam ama bi yerden kapatmak lazim açığı. Zaten sene icerisinde dershanede ygs biyo. Dersleri de görecegim. Sizce hangi s.b. cozulmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehb8

quote:

Ama biyolojide zorluyolar. Fizikte iyi degilim calisicam ama bi yerden kapatmak lazim açığı. Zaten sene icerisinde dershanede ygs biyo. Dersleri de görecegim. Sizce hangi s.b. cozulmeli ?

Alıntıları Göster
    Lys mat için simetri.
    Edebiyatta en zor soru bankası Limit.
  • Ehb8 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana ne diyorum takma kimseyi sen doğru seçimleri yapmışın zaten tmci yapamaz diye bişey yok birkere bu çok yanlış ve çok saçma sonuçta eşit şartlarda sınava hazırlanıyor herkes boş konuşmalar bunlar hadi başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDOCTOR

Kardeşim sana ne diyorum takma kimseyi sen doğru seçimleri yapmışın zaten tmci yapamaz diye bişey yok birkere bu çok yanlış ve çok saçma sonuçta eşit şartlarda sınava hazırlanıyor herkes boş konuşmalar bunlar hadi başarılar

Çok sağolun :)
  • quote:

Biyolojide zorlamiyorlar ki ozellikle ygsde hep kolay temel sorular soruluyor kim dedi sana zorluyo diye:D ya da sana zor gelmistir belki o kitap inanilmaz gereksiz lys icin bile asiri derecede deney sorusu ki bu sene bir tane deney sorusu bile cikmadi(lysde bile) sadece ygs icin biyoloji cozeceksen daha basit bir kitap coz fem beyaz gibi veya fen bilimleri yildiz.
    Asil o konusam bos konusuyor tm icin ciddi manada son derece gereksiz bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB5703CBA

quote:

Biyolojide zorlamiyorlar ki ozellikle ygsde hep kolay temel sorular soruluyor kim dedi sana zorluyo diye:D ya da sana zor gelmistir belki o kitap inanilmaz gereksiz lys icin bile asiri derecede deney sorusu ki bu sene bir tane deney sorusu bile cikmadi(lysde bile) sadece ygs icin biyoloji cozeceksen daha basit bir kitap coz fem beyaz gibi veya fen bilimleri yildiz.
    Asil o konusam bos konusuyor tm icin ciddi manada son derece gereksiz bir kitap

Alıntıları Göster
    final 3 yazarlı yeşik kitabı tavsiye etmem .mf3 den tercih yapcaklar çözsün sadece

• Tm misiniz mf misiniz acaba
  • Lys mat simetri ustune karekok soru bankası coz +43. Yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: menakıbıçihar

Lys mat simetri ustune karekok soru bankası coz +43. Yaparsin
    Mustafa başer yerine fizik karekök 0 , Birey B güzel ben bitirdim , Karekök soruları zor en son bitirilicek kitap olarak düşünüyorum bende sona saklıyorum , ODTÜ mat alabilirsin tavsiye ettiler banada ama daha almadım açıkçası , Kimya ODTÜ YGS kesinllikle ,Biyoloji TMci olduğun için istediğini al MF olsan Palme derdim , İlk çözülcek denemeler erkeni geci yok diye düşünüyorum ben APOTEM Mat çözmeye başladım , ders bitirdikçe derse ait deneme çöz şimdiden başarılar bende bu sene giricem bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christopher62 -- 15 Temmuz 2015; 12:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher62

Mustafa başer yerine fizik karekök 0 , Birey B güzel ben bitirdim , Karekök soruları zor en son bitirilicek kitap olarak düşünüyorum bende sona saklıyorum , ODTÜ mat alabilirsin tavsiye ettiler banada ama daha almadım açıkçası , Kimya ODTÜ YGS kesinllikle ,Biyoloji TMci olduğun için istediğini al MF olsan Palme derdim , İlk çözülcek denemeler erkeni geci yok diye düşünüyorum ben APOTEM Mat çözmeye başladım , ders bitirdikçe derse ait deneme çöz şimdiden başarılar bende bu sene giricem bakalım hayırlısı

Fizik 0 gercekten bi seyler katacak bit kitap mi, ygs de daha cok öncüllü sözel kisimlardan geldigini okudum forumda

• Edebiyatta limit birey ve yayın denizi
  • Kardes dur hele sana şunu dim Fizikte Karaağaç yayınlarına bak derim tm mf farketmez ben tm olsam yine mfden hazırlanırdım
  • quote:

Kardes dur hele sana şunu dim Fizikte Karaağaç yayınlarına bak derim tm mf farketmez ben tm olsam yine mfden hazırlanırdım

Karaagac zor degil mi kardes naptin sen ya+ bu saatten sonra mf okuyacagima dibine kadar mat2 geometri calismak daha mantikli
  • quote:

Kardes dur hele sana şunu dim Fizikte Karaağaç yayınlarına bak derim tm mf farketmez ben tm olsam yine mfden hazırlanırdım
    461 diyorsunda sbs zamanı 60 bin bile olmuyor o . 450 yapan adam 90 bindeydi. hedefi biraz realistik tutun. türkiyede kaç bin tmci var. oraya ayrıca ilk bin ygs bile çok oynar belli olmaz.
  • 40 bindeydim o zaman, ilk 3k ya giren her kisi 490 ortalamali degildir herhalde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.