Şimdi Ara

Ygs-Lys çalışan tm ve mf arkadaşlara yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen yıl hayırlısıyla üniversiteyi kazandım ve psikolojik danışmanlık okuyorum sizlere de kullandığım kaynak ve yöntemlerden yardımcı olmak istedim umarım işinize yarar; ygs için her şey hız yorum ve bilgiden geçer ygs çalışmayın demiyorum ama abartmayın ve şu an netlerinize bakıp sadece sakin olun denemeler gerçekten ygsyi yansıtmayacak bunu martta göreceksiniz sayısal arkadaşlar umuyorum ki lys konularında ilerlemişlerdir tmciler ise mat2ye başlamıştır eğer aksi durum varsa ocağa kadar lys de çalışın gençler.. kaynaklara gelirsek bilhassa ocaktan sonra denemelere yoğunlaşırsınız türkçede konu eksiğiniz yoksa karekök deneme matematikte güray küçük apotemi ve behzat rasuli(denemeleri sağlamdır soruları biraz alıntı olsada) fen için sınavın 30lu denemesi güzeldir sosyal içinse haritalar derim.. genel ygs denemeleri içinse piyasada çoğu deneme çöptür hele kareköke ve palmeye bulaşmayın sözün özü yayınları yani o da fem, fem nolursa olsun denemelerde iyidir mutlaka çözün derim.. lys içinse matematikte karekök mat2 başucu kitabınız olsun zordur sağlamdır ama olsun başlayın ona, edebiyatiçinse limit gerçekten güzeldi soru bankası adına ve yayın denizi cumhuriyet dönemi konu anlatımlı soru bankası ben 3-4 tane soru yakalamıştım bu kitaptan... şimdilik aklıma gelenler bunlar, vaktiniz henüz daha çok iyi kullanın küçük tatiller ve molalar verin ama asla gereğinden fazla stres ve kaygıya kapılmayın her şey olacağına varıcaktır, başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: freecool29

Arkadaşlar ben geçen yıl hayırlısıyla üniversiteyi kazandım ve psikolojik danışmanlık okuyorum sizlere de kullandığım kaynak ve yöntemlerden yardımcı olmak istedim umarım işinize yarar; ygs için her şey hız yorum ve bilgiden geçer ygs çalışmayın demiyorum ama abartmayın ve şu an netlerinize bakıp sadece sakin olun denemeler gerçekten ygsyi yansıtmayacak bunu martta göreceksiniz sayısal arkadaşlar umuyorum ki lys konularında ilerlemişlerdir tmciler ise mat2ye başlamıştır eğer aksi durum varsa ocağa kadar lys de çalışın gençler.. kaynaklara gelirsek bilhassa ocaktan sonra denemelere yoğunlaşırsınız türkçede konu eksiğiniz yoksa karekök deneme matematikte güray küçük apotemi ve behzat rasuli(denemeleri sağlamdır soruları biraz alıntı olsada) fen için sınavın 30lu denemesi güzeldir sosyal içinse haritalar derim.. genel ygs denemeleri içinse piyasada çoğu deneme çöptür hele kareköke ve palmeye bulaşmayın sözün özü yayınları yani o da fem, fem nolursa olsun denemelerde iyidir mutlaka çözün derim.. lys içinse matematikte karekök mat2 başucu kitabınız olsun zordur sağlamdır ama olsun başlayın ona, edebiyatiçinse limit gerçekten güzeldi soru bankası adına ve yayın denizi cumhuriyet dönemi konu anlatımlı soru bankası ben 3-4 tane soru yakalamıştım bu kitaptan... şimdilik aklıma gelenler bunlar, vaktiniz henüz daha çok iyi kullanın küçük tatiller ve molalar verin ama asla gereğinden fazla stres ve kaygıya kapılmayın her şey olacağına varıcaktır, başarılar

Hocam lys edebiyata ne zaman başlasam yetişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene hiç çalışmadan son 3 hafta edebiyat çalışarak 42 net yapmıştım ortalamaya göre çok iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko

Ben geçen sene hiç çalışmadan son 3 hafta edebiyat çalışarak 42 net yapmıştım ortalamaya göre çok iyiydi

Kardeş iyi rakip eleme taktiğiymiş yarın sınıftakileri kandırayım bari
    Valla ciddimisin bilmiyorum ama 3 hafta kısa gibi biraz.
    Limit el kitabını en az 6 7 kez bitirdim o sürede . ezberim iyidir . Ama sen çalış şimdiden. ben 10 gün sonra başlayacam edebiyat çalışmaya . İlgin falanda varsa Zaman'la çalışmaktan zevk alırsın edebiyat iyidir .

bu sure sana bagli ben sayisaldim ama 2 ayda hallettim 40 netim vardi lysde kendine guveniyorsan iki ayda da olur yani

• quote:

Limit el kitabını en az 6 7 kez bitirdim o sürede . ezberim iyidir . Ama sen çalış şimdiden. ben 10 gün sonra başlayacam edebiyat çalışmaya . İlgin falanda varsa Zaman'la çalışmaktan zevk alırsın edebiyat iyidir .

Ezber benimde iyi sadece limit el kitabından mı çalıştın ?
    40 net yeterli zaten banada

Limit el kitabından konuyu oku limit ve birey soru bankalarından soru çözerek ezberle . Yanlışlarda falan doğruları ezberliyorsun zaten

• quote:

Limit el kitabından konuyu oku limit ve birey soru bankalarından soru çözerek ezberle . Yanlışlarda falan doğruları ezberliyorsun zaten

Sadece limit sb yeterli olmaz mı ?

Bireyi çözmeden girme derim

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.