Şimdi Ara

YGS LYS CALİSMA PROGRAMİ(TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yapmis olan varsa veya onceden kazananlarin programlarini paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Ben son sene çalıştım sadece ne bir altyapım ne bir bilgim vardı matematik hiç sevmezdim ama çalışmayla beni matematiğim kurtardı.Şimdiden YGS kas Ekim ayı geldiğinde MAT2'ye başla Aralık'ın sonuna kadar işlediklerinizin hepsini bitir.Odağını %60 Mat2 %40 Mat1'e ver çalışma olarak.

Ekstra olarak dershaneye falan gidiyosan hafta sonları sabahçı olduğun günlerde çıkışta kal ve 5-6 saat 12.sınıf mat konularını çalış test çöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysöğrencisi

Nereyi kazandınız?

odtü uluslararası ilişkiler tm3 10 bin tm2 de 15 bin normalde 1 k daha yüksekti ikisi de ama notlarım pek iyi değildi arkadaşlarım 2 k öne çekerken beni 1 k geri attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 3 Ağustos 2015; 23:47:45 >
  • quote:

tebrik ederim, kaç netle başladınız acaba?

mat 9 netle başladım ygsden önce 35-37 arası yapıyordum ortalama ama malum tmcilerin çoğu için fiyasko bir ygs oldu 20 netle kapadım.LYS'de 28 net yaptım sınav zordu tmden çoğu kişi 20yi geçememişti altyapısı olanlar hariç.
  • quote:

ilk genel denemeniz kaçtı peki?
    bir de son soru bu aralar nelere çalışıyordunuz?

İlk ygs denemem ygs-5 290'dı fen bilimlerine gidiyordum

klasik basit ygsnin problemlerine falan çalışıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Yks ile yerlesince ders saydirma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki matematigini nasil gelistirdiniz ben mezunum sadece matematigim kotu 13 net yaptim ygsde lysde 19 dersane,ozel ders olmadan halledebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunhukukcu33

Peki matematigini nasil gelistirdiniz ben mezunum sadece matematigim kotu 13 net yaptim ygsde lysde 19 dersane,ozel ders olmadan halledebilir miyim

Dönem başında lys mat ağırlıklı olarak matematik çalıştım Şubat ayına kadar çalıştıklarım hep lys ağırlıktaydı.Şubattan sonra ygsye ağırlık vermeye başladım.Mat denemeleri fem denemeleri çöz.Ygs konularını bitirdikten sonra mat denemelerle birer ikişer netlerin artacak bi süre sonra 35 e kadar çıkar.

12.sınıf mat konularını çalıştıklarından tamamen bağımsız tut.12. sınıf konularını 2 haftada bir hafta sonları günde 5 saat olmak üzere konuları anlayıp test çözmeye odaklı şekilde çalış.

Tmci olarak geometriyi önemseme ara ara bak zaten fazla etki etmiyor.Her zaman lysyi öncelikti tut ygs çalıştığının karşılığını hiç vermiyor tamamen pratik işi çalışsan da yapamayabilirsin bende olduğu gibi.Lys matematiğe kabaca aban.

Ekstra olarak etrafında arkadaşların varsa çalışan onların çözemediği sorulara saldır.Arkadaşlarının çözemediği sorular seni seviye atlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 4 Ağustos 2015; 0:39:12 >

• Son olarak çalıştıklarınızı sınav yaklaşırken mat denemeleriyle geliştirmeniz gerekiyor yoksa bir anlam ifade etmez.Sene başında o kadar lys mat kasıp lys mat denemesi çözmeden girerseniz sınavda sıkıntı çekersiniz.Lys denemelerini ygsden sonra alıp başlayın
  • Mukemmel tavsiyeler verdiniz cok cok tesekkur ederim konu eksiklerimide video dinleyerek kapatacagim elimde Konu ozetli var ygs icin lys icinde femin beyaz kitabi var bunlarin disinda ne almaliyim fasikul almama gerek var mi? Deneme olarak ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunhukukcu33

Mukemmel tavsiyeler verdiniz cok cok tesekkur ederim konu eksiklerimide video dinleyerek kapatacagim elimde Konu ozetli var ygs icin lys icinde femin beyaz kitabi var bunlarin disinda ne almaliyim fasikul almama gerek var mi? Deneme olarak ne onerirsiniz

Lys mat için karekök idealdir fasikül ekstra olarak al.Fen bilimlerinin kaynaklarını bulabilirsen çok iyi olur.YGSden sonra da karekökün mat denemelerini al sınavda çıkan 3 sorunun benzerini orda çözdüm.
  • Turk7 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk ygs denemenizi hangi ay ne zaman olmuştunuz? ve yazın çalışmaya ne zmn başladınız veya yazın çalıştınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 4 Ağustos 2015; 15:38:28 >
  • Program yapmis,ve bana pm aticaklar var mi?

• Cok tesekkur ederim Fen bilimleri evet bulabilirim yildiz serisi mi alayim yoksa cizgiustu mu ygs icin mi alayim cok sordum ama :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.