Şimdi Ara

YGS LYS KONUSUNDA TECRÜBELERİMİ PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR !!![Kitap Tavsiyeleri Yayınlandı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
23
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Ygs sosyal konusunda sayısalsan son 15-20 günde ygs sosyal konu anlatımlı kitabını alıp roman gibi okursan bi kaç tekrarla yeterli net yapılabilir diye düşünüyorum.
    Problem konusunda da mantığını kavradıktan sonra tüm sorular çözülebilir.
    Mesela karışım problemlerini bir kaç çözüm yolu var. Sizin aklnıza en yatanını kavradıktan sonra tüm karışım problemleri çözülebilir.
    Yeni yazı sıcak sıcak çıktı :)) Bu arada merak ettiğiniz veya sormak istediklerinizi özelden veya bu başlık altında sorabilirsiniz.. Elimden geldiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım..
  • cok fazla yanlısım cıkıyor en az 20 10 15 tanede bosum oluyor bunu nasıl duzeltirim tukce ve fenden cok yanlıs geliyor

mesela cok kotu yaptıgım bi deneme sonucunu paylasayım
    tr 28 12
    sos 28 12
    mat 32 6
    fen 23 10
    sayısalım genelde sosyalim fenden iyi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle türkçedeki netlerinizi arttırmalısınız. Bunun için de yanlışlarınızı analiz etmenizi öneririm. Paragraf sorularında yanlışınız çok çıkıyorsa yapmanız gereken genelde kitap okumak denir ama ben kitap okumayı bu aşamada angarya olarak düşünüyorum. Bu nedenle ben kitap okumak yerine bol bol paragraf sorusus çözmenizi tavsie ederim. Hem o uzun uzun paragrafları okumak kitap okumak gibi bir etki gösteriyor hem başka başka konular insanı sıkmıyor hem de soru kalıplarına alışıyorsunuz. Eğer yanlışlar paragraftan değilde bilgi sorularından çıkıyorsa yapmanız gereken yinne çok basit, konu çalışmak.

Matematik netiniz gayet iyi bence şu aşama için.

Fen için de hangi dersten ve konulardan yanlışınız çıkıyorsa onların üzerine düşmeniz lazım. Bu konuda tavsiye edebileceğim çalışmayı blogtaki son yazıda yazdım. Ben o yöntemle çoğu konuyu halletmiştim. Umarım başarılı olursunuz..

• Kardesim ben de mezunum matematik yapamadigim icin istedigim bölüm gelmedi ygsde 3 lysde 1 matematik yapabildim bu yil en son cözdügüm denemede(fem kapsül) 16net yapabildim 20-25e cıkmak istiyorum suan problemlerdeyim 20-25 arasina cıkmam icin bi kac tavsiye verebilirmisin birde guvender %100 ygs matematik konu anlatimli (3kitap) hakkinda bilgin var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyusuf06 E kullanıcısına yanıt
    Temel oluşturmak için tonguç akademiden ders videoları izleyebilirsiniz tavsiye ederim. Googledan aratın youtubeda videoları var. dediğiniz kitapt iyidir, simetride iyidir. siz hangisini kullanmak isterseniz seçiminizi yapın. İki kitapta başlangıç için uygundur. Ama ben temel oluşturma aşamasında kendi başınıza değilde bir video ders ile birlikte çalışmanın daha verimli olduğunu düşünüyorum.
  • Nejdet kirpinin videolari ve karekök 0 ile calisiyorum karekök 0 btmek uzere bitince güvendere geçecem teşekkür ederim cevapladığın icin

• emreyusuf06 E kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. herzaman seve seve yardımcı olurum.. karekök 0 da süperdir bu arada .
  • Hocam tekinayi neden tavsiye etmediniz? Femde daha iyi olduğu için mi?

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    ben gereksiz zor ve kasıntı sorular sorduğunu düşünüyorum tekinayın. Ve öğretmen kadrosu o kadar iyi değil tekinayın. Tavsiyem her zaman kişilerin yazdığı kitaplardan uzak durmanızdan yana. Mümkün olduğunca kurul kitapları almaya çalışın. Kurulların hazırladığı kitaplar daha kaliteli ve daha yanlışsız kitaplar oluyor. Fem ve körfez kurul yayını o yüzden tekinaya tercih ederim ben.
  • quote:

ben gereksiz zor ve kasıntı sorular sorduğunu düşünüyorum tekinayın. Ve öğretmen kadrosu o kadar iyi değil tekinayın. Tavsiyem her zaman kişilerin yazdığı kitaplardan uzak durmanızdan yana. Mümkün olduğunca kurul kitapları almaya çalışın. Kurulların hazırladığı kitaplar daha kaliteli ve daha yanlışsız kitaplar oluyor. Fem ve körfez kurul yayını o yüzden tekinaya tercih ederim ben.

Ben fizik,kimya için Teknofem+ palme soru bankası kullaniyorum.

Kimya ve biyoloji için palmeyi ben kullanmadım ama arkadaşlarımın çoğu kullandı ve tavsiye ediyorlardı.
  • quote:

Kimya ve biyoloji için palmeyi ben kullanmadım ama arkadaşlarımın çoğu kullandı ve tavsiye ediyorlardı.

Biyoloji çok sözel kaliyor. Tam bir sözel ozurlusuyum ben. Mat ve fizik, kimya problem olmuyor. Ama biyoloji dil anlatım problem.

O zaman internetten ders anlatım videolarıyla çalışabilisin. Öyle biraz daha kolay oluyor öğrenmesi. Blogtaki son yazıda internet sitelerinin listesi var. Ordan deneyip hoşunuza giden siteden çalışın. Ama mutlaka ygs yi halledin.
  • quote:

O zaman internetten ders anlatım videolarıyla çalışabilisin. Öyle biraz daha kolay oluyor öğrenmesi. Blogtaki son yazıda internet sitelerinin listesi var. Ordan deneyip hoşunuza giden siteden çalışın. Ama mutlaka ygs yi halledin.

Kafayı duvarlara vura vura sokacaz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

quote:

Kafayı duvarlara vura vura sokacaz artik.

Alıntıları Göster
    sonuç belgelerin paylaşablilirmiisn

• quote:

Orijinalden alıntı: stellarium06

sonuç belgelerin paylaşablilirmiisn

Alıntıları Göster
    Ders çalışırken müzik dinlemek yapabileceğiniz en büyük hataların başında gelir.
    http://ygslysadayi.blogspot.co.uk/2015/01/kulaklklar-cksn-muzikler-kapatlsn.html

• quote:

Ders çalışırken müzik dinlemek yapabileceğiniz en büyük hataların başında gelir.
    http://ygslysadayi.blogspot.co.uk/2015/01/kulaklklar-cksn-muzikler-kapatlsn.html

Alıntıları Göster
    Eski nickiniz Tarık. mıydı hocam?

Hatırlıyorum çok eskilerden sizi.

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değildi. çoda eski üye değilim zaten 3-4 yıllık falanım
  • Yeni yazım yayınlandı. Bana mesaj atan bir çok arkadaşın ortak sorunları üzerine yazdım. tavsiye ederim..
  • quote:

Yeni yazım yayınlandı. Bana mesaj atan bir çok arkadaşın ortak sorunları üzerine yazdım. tavsiye ederim..

supersinn hocammm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.