Şimdi Ara

YGS LYS KONUSUNDA TECRÜBELERİMİ PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR !!![Kitap Tavsiyeleri Yayınlandı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
23
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butun yazıları okudum, aşırı faydalı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaACAR

Butun yazıları okudum, aşırı faydalı teşekkürler

çok teşekkürler hocam
  • hangi denemeleri cözdünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi hocam size şöyle diyim. piyasada ne kadar kaliteli deneme varsa hepsini çözdüm. Blogdaki boksör yazısını okursanız mantığı anlarsınız.

fem ve final in neredeyse tüm denemelerini çözdüm. daha önce de söylemiştim sanıyorum. kişi yayınlarındansa Kurul yayınlarını tavsiye ederim. Mesela fem,körfez.final,birey bunların sorularını hazırlayan bi kurulları var ve soruları daha kaliteli oluyor diğer dandik yayınlara göre. Dandik yayınlar size fayda sağlamaz aksine zaman kaybettirir. Size şöyle söyliyim en populer yaınlar bellidir zaten onlardan şaşmayın. maceraya gerek yok.nt deki yayınlar genelde kalitelidir. o kadar salak yayınlar varki bi ara işler kitapevinde deneme ararken MESSİ diye deneme yayını görmüştüm. ve kapağında messi resmi vardı :D işler kitap evi nt den daha uygundur bu arada;)

bu arada zaman denemeleri ygslere en çok benzeyen denemelerdi benim gözümde. ama lysleri için aynısını söyleyemem.

• Hocam eyvallah motive edici bi yazı olmuş çok şükür puanlarım +400 tm öğrencisiyim hedef Marmara Hukuk Fakültesi Allah izin verirse seneye bu zamanlar kampüste olacağım ,video izlediğin sitelere bende bakıyorum birde şenol hocaya ve behzat hocaya bakıyorum faydası oluyor ama tekrardan teşekkür ederim yazın gerçekten iyi bu zamanlarda iyi oluyor böyle şeyler okumak benim sana sorum Türkçeyi nasıl fullerim ? hep 2 yanlış çıkıyor bir yerden fire veriyorum bu durum hoşuma gitmiyor
  • inşallah hayalleriniz gerçekleştirme fırsatı bulursunuz hocam. seneye bu zamanlar Marmara üniversitesinin kampüsünde olmazsın büyük ihtimal. çünkü finaller bitti, tatile girdi okul :P marmaranın kampüsü güzeldir. inşallah her şey gönlünce olur.

Türkçedeki yanlışlara gelirsek konu eksiğiyse o konuyu halletmeye bak. Yok eğer paragrafsa bol bol paragraf sorusu çöz. bol bol.

Bu arada sayısalım ama tüm lyslere girdim. edebiyat lys de çok fazla yazar eser soruyorlar. ben den sana tavsiye şimdiden yavaş yavaş başla. Bu satılan küçük ezber kartları var onlardan al bir tane her gün 20 dakika baksan lys edebiyat full bile yapılır. ben sadece lise 1 edebiyatımla sınavda uyuya uyuya yaptıysam sizler hayli hayli yaparsınız. :))
  • Lysde herkesin sictigi o kadar bariz ki ben bile ygs 87binden 29 mat 20.75 geo (ah ananlitik ah) 13 fen 6.25 kimya (masallah deyin) 13.5 biyoloji ile 62bine cektim. Ha okul 5bin geri atti o ayri.

• Neden Nejdet Kirpi'yi tavsiye etmiyorsunuz?
  • sanırım gözümden kaçmış. Site ismi farketmez, siz hangi hocadan daha iyi anlıyorsanız o en iyisidir.
  • ygs mat nasıl 30 net yapılır
  • Buna cevap vermek çok zor. Ama en basitinden ÇALIŞARAK.
  • + verdim gerçekten faydalı bir konu olmuş yazılarını da okudum güzel tavsiyeler var benim sorum şu hocam benim tr mat iyi geliyor yüzde 95 filan(birkaç zor deneme dışında tr 35 netin aşağısına inmiyor mat da aynı şekilde 35+) ama gel gelelim fende 30u göremedim fizik 11 12 oluyor biyoloji 6-7 y bir denemede biyoloji 1 y fizik 6-7y geliyor hep dengesizlik var denemeleri mat tr fen sosyal sıralamasında çözüyorum feni mi once çözmeliyim bölüm denemesine filan başladım yararı olur mu ne yapmam lazım şimdiden önerilerin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercn80 -- 15 Ocak 2015; 23:57:45 >
  • ercn80 kullanıcısına yanıt
    öncelikle olumlı düşüncelerin için teşekkür ederim. Bu aşamada çözme sıralaması değiştirmeni tavsiye etmem ki ilk önce fen çözmek mantıklı değil gibi zaten.

YGS denemeleri biraz nankördür. Yanlışların dengesiz olması anormal bir durum değil. Denemelerdeki yanlışları şöyle bir inceleyin. Yanlışların odaklandığı bir konu var mı bir bakın . Eğer varsa yapacağınız şey basit. O konulara odaklanmak. Eğer değişik konulardan dağınık vaziyette çıkıyorsa yanlışlar bir bakın bakalım neen yanlış geliyor. Bilgi eksikliği mi dikkatsizlik mi yoksa başka bir şey mi ? ona göre bir çözüm yolu düşünün.

Bölüm denemelerine başlayarak çok ama çok büyük bir iyilik yapmışsınız kendinize. Faydasını tahmin bile edemezsiniz.

Gördüğüm kadarıyla durumunuz iyi şu an için. bence vakit kaybetmeden hafiften LYS çalışmaya başlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

öncelikle olumlı düşüncelerin için teşekkür ederim. Bu aşamada çözme sıralaması değiştirmeni tavsiye etmem ki ilk önce fen çözmek mantıklı değil gibi zaten.

YGS denemeleri biraz nankördür. Yanlışların dengesiz olması anormal bir durum değil. Denemelerdeki yanlışları şöyle bir inceleyin. Yanlışların odaklandığı bir konu var mı bir bakın . Eğer varsa yapacağınız şey basit. O konulara odaklanmak. Eğer değişik konulardan dağınık vaziyette çıkıyorsa yanlışlar bir bakın bakalım neen yanlış geliyor. Bilgi eksikliği mi dikkatsizlik mi yoksa başka bir şey mi ? ona göre bir çözüm yolu düşünün.

Bölüm denemelerine başlayarak çok ama çok büyük bir iyilik yapmışsınız kendinize. Faydasını tahmin bile edemezsiniz.

Gördüğüm kadarıyla durumunuz iyi şu an için. bence vakit kaybetmeden hafiften LYS çalışmaya başlayın.

hocam şu anda ben mezunum temelimin iyi olduğunu düşünüyorum geçen sene hedefim yüksekti hayal kırıklığı olmuştu ama su anda lys konularım iyi sayılır benim düşüncem 2 ay kaldığı için ygsye odaklanıyorum geçen sene deneme sınavı çok çözmemiştim bu sene onu yapmaya başlıyorum şu ygs fenden hedefim 35 net yapmak tabi önemli olan yüksek puan olduğu için genelin iyi olması gerekiyor peki hocam sosyal yapmalı mıyım ygs coğrafyaya çalışmıştım vaktiim olduğu için soru bankası k.a filan çözdüm tarih felsefe çalışmadım hiç su anda 20 22 civarı geliyor ne yapmam gerek?

• ercn80 kullanıcısına yanıt
    sosyal elbette yapmalısınız. Tabi iyi bir sonuç istiyorsanız. Sosyal konu anlatımlı bir kitap işinizi görecektir. Bir kez baştan sona okusanız önemli yerlerin altını çizseniz yeterli olur diye düşünüyorum.
  • fayntenksendyu kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/ygslysadami

bu sayfadan bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
  • misl bizim dersanede konular hala bitmedii
    kndi cpinda mezunn bi ogrenciyimmm benn
    ocak sonuna kadr turkce ve sossyall bakmayi dusunuyorum artik ne kdr toparlayabilirsmmm sonrada subat 1 itibariyle gnde 2 3 allah ne verdiyse deneme cozsemm snce mantikliii olur muuu broo

• Kodlamayla ilgili son yazım yayınlandı !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 17 Ocak 2015; 19:51:47 >
  • https://www.facebook.com/ygslysadami Sayfadan sorunlarınızı, sorularınızı, fikirlerinizi yapamadığınız soruları bana iletebilir, bana ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.