Şimdi Ara

YGS - LYS Önemli kitap TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abilerim arkadaşlarım kardeşlerim 11.sınıf yaz tatiline gireceğim ve sınava hazırlanmam gerekiyor (bidaki sene sınava giriyorum :( )
    evet konuyu açmamın sebebi tecrübeli abilerimizin konu anlatımlı kitap tavsiye etmeleri.

YGS :
    MAT1 30 NET (en az)
    Türkçe 30 NET (en az)
    Sosyal Bilimler 30 NET (en az)

ygs den istediğim puanı almam için gerekli netler bunlar bu netleri bana garanti çıkartabilecek kitapları önerebilecek abilerim varsa Allah razı olsun derim. Temelim hiçç yok bu yüzden biraz uğraştıracak sorularıyla konu anlatımı uyumlu olmasını rica ediyorum en ince ayrıntıya kadar göstersin istediğim üniye gitmem için bunlar gerkiyor tec. abilerimden yardım bekliyorum..

LYS :

MAT2 : +30 NET
    GEOMETRİ : +15 NET
    EDEBİYAT : +40 NET

arakadaşlar TARİH dersi HARİÇ hiç bir dersten ALTYAPIM YOK TEMELİM SIFIR bana bunları sıfırdan güzelce anlatacak kitaplar lazım..
    illaki hepsinden yukarıdaki netleri yapmanıza gerek yok en azından birinden professionelseniz öneride bulunabilirsiniz.

Bu arada sıfırdan başlayan birinin bu netleri yapması mümkünmü 1 yıllık zaman diliminde ? bunada cevap verirseniz mo.

Selamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BtRc -- 5 Haziran 2014; 15:58:29 >

• mat 1 için fem konu özetli
    Türkçe için birey ve paragraf soru bankası
    Mat 2 fem al yeterli
  • Coğrafya güvender konu anlatım ve final soru bank. Tarihte cep kitabı al normal konu anlatım kitapları çok gereksiz ayrıntılarla dolu. Zaman kaybı. Tarihte de soru bnk olarak fem soru bank. Sanırım eşit agirliksin ama fen de yapmalisin. O yüzden biyolojide palme yayinlarini tek gecerim. Kimyada birey iyidir. Fizikte de karekök.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum

Geometriden +15
    Edebiyattan +40 net yapmam için kitap önerisi istiyorum

NOT: iki derstede temelim sıfır bana baştan beri konuyu en iyi şekilde anlatıp beni bu netlere ulaştıracak kitap lazım yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BtRc -- 5 Haziran 2014; 15:57:53 >
  • Güncelllll........

DİPNOT : MAT1 için 40 seansta matematik. GEO için 40seansta geo. Türkçe ygs lys için konu anlatımlı soru bankası aldım

edebiyat ve geometri lys için tavsiyelerini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BtRc -- 5 Haziran 2014; 16:02:12 >
  • HEPSINE 200 lira istiyorum
     YGS - LYS Önemli kitap TAVSİYELERİ
  • ben ciddi ciddi tavsiye istiyorum senin bazı kitaplardan bendede var ayrıca bir kitaptan iki tane alıp ne yapayım.

sadece edebiyat ve lys geometri ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BtRc

merhaba abilerim arkadaşlarım kardeşlerim 11.sınıf yaz tatiline gireceğim ve sınava hazırlanmam gerekiyor (bidaki sene sınava giriyorum :( )
    evet konuyu açmamın sebebi tecrübeli abilerimizin konu anlatımlı kitap tavsiye etmeleri.

YGS :
    MAT1 30 NET (en az)
    Türkçe 30 NET (en az)
    Sosyal Bilimler 30 NET (en az)

ygs den istediğim puanı almam için gerekli netler bunlar bu netleri bana garanti çıkartabilecek kitapları önerebilecek abilerim varsa Allah razı olsun derim. Temelim hiçç yok bu yüzden biraz uğraştıracak sorularıyla konu anlatımı uyumlu olmasını rica ediyorum en ince ayrıntıya kadar göstersin istediğim üniye gitmem için bunlar gerkiyor tec. abilerimden yardım bekliyorum..

LYS :

MAT2 : +30 NET
    GEOMETRİ : +15 NET
    EDEBİYAT : +40 NET

arakadaşlar TARİH dersi HARİÇ hiç bir dersten ALTYAPIM YOK TEMELİM SIFIR bana bunları sıfırdan güzelce anlatacak kitaplar lazım..
    illaki hepsinden yukarıdaki netleri yapmanıza gerek yok en azından birinden professionelseniz öneride bulunabilirsiniz.

Bu arada sıfırdan başlayan birinin bu netleri yapması mümkünmü 1 yıllık zaman diliminde ? bunada cevap verirseniz mo.

Selamlar :)

Merhaba öncelikle sınavda başarılar şimdiden İlk çalışmaya bir program yapmakla başla ne aşırı fazla ne aşırı az olsun
    Matematik ygs ve lys antremanlarla mat öneririm 4 kitabı vardır ve temelden en iyi bu kitaplar anlatır
    Türkçe paragraf çöz şimdilik bence ve mümkünse hızlı okuma kursuna git zaman yönünden yararı olur türkçede diğer konuları dershaneye gidersen ordan devam ettr
    Sosyalde aynı şekilde bence coğrafya istersen daha önce başla mp3lü yada videodan dinle tekrar niyetine gider Şimdilik matematik çalış bence fazla aşırı olmadan
    araya başka derslerde koy zaman zaman sıkılmamak için ve ilk başda zordur temelin yoksa ama zamanla yapmaya başlayınca eğlenceli gelir
    Kitap önerilerim mat için temel seviyede antremanlarla mat Türkçe paragraf çöz sadece şimdilik onuda fem yada karekök olabilir başarılar sınavda

• kripton94 K kullanıcısına yanıt
    antremanlarla matematik 1i almıştım 15 tatilde çözdüm 2-3-4 bana ne gibi yarar sağlar bu kitaplardan sonra fem mat mat2 geçsem konu anlamakta sıkıntı yaşarmıyım.çünkü zaman kısıtlı kaybetmek istemiyorum.
    yada kısacası mat2 de gördüğüm şu saçmasapan yazılara hee kolaymış diyebilecekmiyim ? tecrübeli bir arkadaşsın sanırım 1 sene içinde mattan bu netleri çıkarabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BtRc

antremanlarla matematik 1i almıştım 15 tatilde çözdüm 2-3-4 bana ne gibi yarar sağlar bu kitaplardan sonra fem mat mat2 geçsem konu anlamakta sıkıntı yaşarmıyım.çünkü zaman kısıtlı kaybetmek istemiyorum.
    yada kısacası mat2 de gördüğüm şu saçmasapan yazılara hee kolaymış diyebilecekmiyim ? tecrübeli bir arkadaşsın sanırım 1 sene içinde mattan bu netleri çıkarabilirmiyim ?

2-3-4 ygs ve lys konuları var temelden anlatır ve konular basit bir şekildedir konuda Ama burda önemli olan senin seviyeni bilmen ve seviyene göre kitaplar almandır öncelik bence bu ister antremanlar serisi olur ister başka seri seviyen dışı kitapları alma sana konuyu öğretmez parana ve zamanına yazık olur belli bir plan dahilinde al hepsini eğer temel 0 diyorsan eğer 1 bitirdiysen sıfır değildir ygs konularına az çok temelin vardır benim önerim kolaydan ortaya zora gitmen kolay antremanlar serisi olabilir orta fem olabilir zor karekök yayınları olabilir fem de iyidir ama senin seviyene ne kadar uyar uymaz bilemem sen kitapçıya gidip senin seviyene uygunmu bakman gerekir bence kendin kitapçıda bak hangileri sana göre değil yada uygun anlarsın Kolay yayın var zor yayın var hep kolay yayında kalamazsın geliştikçe daha zor yayınları tercih etmelisin ama şimdiki seviyen kolay olsun zamanla zorlaşsın antremanlarla serisi sana temel katar ve kolay serilerdendir Bu sana bağlı daha çok nasıl çalışıcağına kalmış dediğim gibi bu işin püf noktası çok çalışmak değil dengeli çalışmaktır bende sınava girdim hatalarımda oldu başarılarımda sınavı yaşamadan insanın görmesi zor oluyor sınav yorumlarını hep takip et neler yapman yapmaman konusunda fikir verir sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.