Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. sezonbaşı aldığım hazırlık setini kullanamadığım için satmak istiyorum . sadece mat1 ve geo nun 1. kitapları kullanıldı diğer 14 kitaba dokunulmadı . inş başka bi arkadaşın işine yarar . ufak bi pazarlık olabilir . İÇİNDEKİLER MAT1 - 3 KİTAP MAT2 - 4 KİTAP GEO - 3 KİTAP COĞ - 2 KİTAP TARİH - 1 KİTAP TÜRKÇE - 1 KİTAP EDEBYT - 1KİTAP FELSFE - 1 KİTAP FİYAT OLARAK 150 LİRA DÜŞÜNÜYORUM . . . PAZARLIK SÜNNETTİR =)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DÜŞTÜ EKRANI KIRILDI , KALANIYLA SATILIK EXPER M549SS EFSANA TOSHİBA R100 4 SAAT PİL 12İNÇ EKRAN SADECE 300 LİRA SATILIK UYGUN FİYATLI LAPTOPLAR VE LAPTOP AKSESUARLARI FİYATLAR DÜŞTÜ YGS-LYS SİMETRİ EĞİTİM SETİ
Bende bu sene sınava girdim.İhtiyacı olan arkadaşlara sesleniyorum. Özellikle Fem,güvender ve final yayınlarından pişman olmassınız. Kitaplara gelince.Fem'in simetri seti konuyu tam olarak kavratıyor.Eğer seneye sınava girme ihtimalim olursa kesinlikle almayı düşünürüm. NOT : Fiyatı iyimidir kötümüdür onu bilmiyorum sadece kitapların kalitesi hakkında yorum yaptım.