Şimdi Ara

YGS-LYS SORU BANKASI ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fizik soru bankası olarak palmemi yoksa başka kaynakmı; biyoloji soru bankası olarakda fen bilimlerimi yoksa bireymi veya başka kaynakmı almalıyım.Bu soru bankalarını çözen veya başka yayından çözen arkadaşlar önerilerinizi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga360 -- 6 Ocak 2012; 15:16:50 >

• up
  • ya beyler yarın soru bankası alıcam fakat karar veremedim az yardımcı olun :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga360 -- 6 Ocak 2012; 18:53:19 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga360

Fizik soru bankası olarak palmemi yoksa başka kaynakmı; biyoloji soru bankası olarakda fen bilimlerimi yoksa bireymi veya başka kaynakmı almalıyım.Bu soru bankalarını çözen veya başka yayından çözen arkadaşlar önerilerinizi alabilirmiyim.

Bende biyoloji fem YGS-LYS Soru bankası var.Kitapta yoğun detay var.Soruları aşırı zorlayıcı. Fizik soru bankası olarak bireyi tercih ettim yaratıcı ve zor soruları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

quote:

Orijinalden alıntı: tolga360

Fizik soru bankası olarak palmemi yoksa başka kaynakmı; biyoloji soru bankası olarakda fen bilimlerimi yoksa bireymi veya başka kaynakmı almalıyım.Bu soru bankalarını çözen veya başka yayından çözen arkadaşlar önerilerinizi alabilirmiyim.

Bende biyoloji fem YGS-LYS Soru bankası var.Kitapta yoğun detay var.Soruları aşırı zorlayıcı. Fizik soru bankası olarak bireyi tercih ettim yaratıcı ve zor soruları var

biyolojide fem zaten çözüyorum onun dışında kaynak çözmek istiyorum fen bilimleri ve birey arasında kararsız kaldım

• biyoloji fem ygs-lys kitabı iyidir fizikten bende okyanus yayınları almayı düşünüyorum dün araştırdım kitap içeriğini sorular güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    3 ay önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

biyoloji fem ygs-lys kitabı iyidir fizikten bende okyanus yayınları almayı düşünüyorum dün araştırdım kitap içeriğini sorular güzel

biyolojide fem dışında yokmu öneriniz birey veya fen bilimleri nasıl? çözen arkadaş yokmu
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.