Şimdi Ara

YGS / LYS ve DGS Karışık ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuanda Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim. Hedefim Eylül ayından itibaren Yazılım Mühendisliği üzerineydi fakat son oturum olan LYS`de başaramadım. 15 puan getirecek soru yapabilseydim barajı geçecektim ve ek puanım ile ücretli Yazılım Mühendisliği bölümüne girebilecektim. Neyse şimdilik bu kısmı geçelim. Benim hedefim olayı bu sene bitirmek. Eğer bitiremezsem matematiğimi geliştirip 2 sene sonunda DGS sınavı ile mühendisliğe geçmek. YGS ve DGS matematik konularını incelediğimde aşağı yukarı aynı olduğunu gördüm. Ben Ocak ayı geldiğinden YGS başvurusu yapacağım ve YGS sınavına gireceğim. Matematik temelim orta düzeyde ve bunu yükseltmek istiyorum. (En azından DGS`de bana yetebilecek şekilde..) YGS`den iyi bir sonuç aldığım anda LYS`ye yükleneceğim. Sizlerden isteğim nasıl bir yol izlemeliyim ? Hangi kitapları almalıyım ? Hangi kaynakları kullanmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Her türlü öneriye açığım :) Olursa bu sene , olmazsa seneye.. Yolun sonu mühendislik olacak...

• dgs zor kanka şimdiden allah yolunu açık etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

dgs zor kanka şimdiden allah yolunu açık etsin

Aynen zor diyorlar :S Bu sene YGS ve LYS ile halledebilsem mükemmel olacak.
  • DGS, en kolay osym sinavidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.