Şimdi Ara

Ygs mat 5-6 nete çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matamatikten 7-8 günde kaç soru kapa bilirim 5-6 tane net çıkarsam yaterli en basit konular neler bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Lutfen dalga Geçmeyiniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en basit soru yok bam bam bam bam sorular gelecek
  • Up bana da lazım

• Rasyonel sayılar mutlak değer eşitsizlik denklem eğer problemlere kafan basıyorsa probleme yoğunlaşabilirsin

• İlk 15 soruya 50 dk ayırın tek tek sayıları deneyerek 7-8 çıkartısınız

• ilk 5 soruyu ortaokulda öğretiyorlar zaten
  • benim proplemlerle aram pek iyi degil dogrusu bende matamatik korkusu var idi devamlı arkaya ite ite ... 1. ve 2. dereceden denklemleri bazen yapıyom bazen yapamıyom. Eşitsizlikte öyle yaptıgımda oldu ama genellikle yapmadıgımda bazende bakkal hesabı ile deneyerek yerine koyarak filan 1-2 soru da alıyorum ama sorun şurada genelde yannınş çıkıyor. Bunun için tırsıyorum en son denememde 6d 4 y yaptım ama nasıl yaptıgımdan emin degilim bu 6 soruyu genellikle emin olamıyorum işlemi yapıyorum ama doru mu digil mi bilmiyorum cevaba gidiyor lakin bazen dogru bazen yannış. Orta okuldan bahseden kardeşim ebob-ekok ne kadar zor bilirmisin 7 sınıf konusu. Orta okulda silgi atmakdan ders dinlemezdim ne güzel zamanlardı bide lastikle atınca 12 den ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.