Şimdi Ara

Ygs mat Konu Özetli Soru Bankası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Karekökü üslü sayılara kadar çözdüm de, birey b den devam etmeyi düşünüyorum. Kaç net yaptınız sınavdan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 yaptım ve ayrıca bol bol çözdüğüm denemeleri katmazsak adamakıllı bitirdiğim tek kitap bu sene.Bilfen flnda aldım 500 sayfalık kitap 30-40 sayfa çözüp koydum mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibour

Bende 11 de aynı durumdaydım diyebiliriz 12 nin başında 70 netle başladım.ve gelişmemi bol deneme ve çözdüğüm birey b soru bankasına borçluyum diyebilirim.İyi kötü temelin varsa kolaya kaçmak fayda değil zarar sağlayacaktır.Yapamadığın zamanlar olacak kafanın basmadığını düşündüğün zamanlar olacak eğer yılmadan devam edersen sonu aydınlık olacaktır.Kendi seviyende veya daha alt seviyede çözeceğin kitaplar seni geliştirmez.Herzaman bir üst seviyeyi yapmaya çalışmak geliştirir.Onuda başarınca bi üst seviyeye geçmelisin kaynak olarak simetri-bilfen-birey b çözüp memnun olduğum kaynaklar herkese tavsiye ederim..

Kaç k oldunuz

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    yok hocam mf4 ten bilgisayar mühendisliği seçeceğim.
  • Ygs-1:5 k
    Ygs-2:4 k
    Ygs-5:10 k
    Mf-3:7 k
    Mf-4:10 k
    Tm-3:11 k

• quote:

Ygs-1:5 k
    Ygs-2:4 k
    Ygs-5:10 k
    Mf-3:7 k
    Mf-4:10 k
    Tm-3:11 k

Oha hocam 70 netle baslayip bu siralamari yapmak buyuk basari ben de 11 e geçtim 75-80 net yapiyorum ilk 10k olabilir mi

• Çalışınca oluyor gördüğün gibi yeter ki gayret et 10k olmazsa 15k olur dişe gidersin(mesela yani)Sonuçta başarılı olursun.Dikkatimi çeken nokta şuydu 12 nin başından 130 yapan adamlar sınavdada 130 yaptı bn 135 yaptım ygsde onlar(tabi birkaç kişi diyelim hepsi değil) 8-10 k arası kaldı bn 4k yaptım ygs-2 de.

• quote:

Çalışınca oluyor gördüğün gibi yeter ki gayret et 10k olmazsa 15k olur dişe gidersin(mesela yani)Sonuçta başarılı olursun.Dikkatimi çeken nokta şuydu 12 nin başından 130 yapan adamlar sınavdada 130 yaptı bn 135 yaptım ygsde onlar(tabi birkaç kişi diyelim hepsi değil) 8-10 k arası kaldı bn 4k yaptım ygs-2 de.

Yani 10k zor mu benim için

• Kesinlikle değil

• quote:

Kesinlikle değil

Bi de siz nası çalistiniz kaynak ve taktik tavsiyesi verir misiniz

• Kaynak olarak mat-geo için birey b
    Fen dersleri için palme öneririm bunları çözmeden sınava girilmez.ek olarak mat için bilfen ve karekökü de öneririm seviyeli kitaplardır.
    Çalışma kısmına gelirsek herkesin dediği gibi çok çalış fln car curt yerine çözebildiğin kadar çok deneme çözmenin önemini vurgulayayım.Çöpte bile bulsan o denemeyi çözeceksin.Yaptığın her pratik her proba seni aslına hazırlar umarım ifade edebilmişimdir.

• quote:

Kaynak olarak mat-geo için birey b
    Fen dersleri için palme öneririm bunları çözmeden sınava girilmez.ek olarak mat için bilfen ve karekökü de öneririm seviyeli kitaplardır.
    Çalışma kısmına gelirsek herkesin dediği gibi çok çalış fln car curt yerine çözebildiğin kadar çok deneme çözmenin önemini vurgulayayım.Çöpte bile bulsan o denemeyi çözeceksin.Yaptığın her pratik her proba seni aslına hazırlar umarım ifade edebilmişimdir.

Saol peki matda
    Fem kösb mi
    Karekok mü
    Biryy b mi

• çözdüğüm ve memnun olduğum için birey b

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.