Şimdi Ara

Ygs mat Konu Özetli Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler.
    su aralar matematiğe başlamaya çalışıyorum 11 de ygs matematik netim en fazla 15 geliyordu problemleri falan hiç yapamıyorum. Suan problemlerde fem simetri kullanıyorum. Ordan ilerlemeye çalışıyorum. Matematikten 30 netlere gelmem gerekiyor bi ara konu anlatım için fem simeti çözmeye çalıştım ama gerçekten cok sıkıcı geldi o 3 kitap hiç bitmicek gibiydi bende bıraktım.fem konu özetli soru bankası aldım yeni basım çıkınca hemen. Planım hocalara geldikten video izleyip konu özetliden ilerlemekdi yapamadığım sorularıda teknofemden bakıcaktım. Malum teknofem kapatıldı.

Sormak istediğim şuan mesela çarpanlara ayırma izledim bi kaç yerden tamam dedim konu özetliye başladım daha 2. Testte baya bi boş çıktı. Sizce daha kolay bi kitapla mı başlamalıyım? Napcağımı pek bilmiyorum matematik konusunda tonla kitapda çözmek istemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

Bu arada 12.sınıfım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun kalmasın ve tosbik uygulamalarını indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence simetri+Kosb beraber ilerle ne kadar sıkılsanda...

• kardeşim kosb den çözemediğin soru olursa bana sor yardımcı olurum tosbikten atarsın bana.sağlam kitaptır kafanda soru işareti bırakmadan bitirirsen o kitabı 30 nete çıkarsın ama daha da ilerlemek için karekök çözmekte şart bence.
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler cevabiniz icin ozaman zorlicam kendimi kosb de simdi indiriyorum dediginiz uygulamayi :)

• Sorun kalmasin vardi digerini simdi indiricem sagolun cevap icin

• Bence simetriyi mutlaka çöz.Ben temelim çok sağlam diyordum.netlerin de 35'ten aşağı inmiyordu ama simetriyi çözerken bilmediğim birçok pratik yolu,soru tipini farkettim.Gerçekten çok güzel bir kitap.Çözümleri için google playden Baytosbik indir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 TYT TÜRKÇE SORU BANKASI !!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bilemiyorum ya olmadi hic anlamadigim konular icin oyle yapicam artik. Sizde sagolun cevabiniz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

kardeşim kosb den çözemediğin soru olursa bana sor yardımcı olurum tosbikten atarsın bana.sağlam kitaptır kafanda soru işareti bırakmadan bitirirsen o kitabı 30 nete çıkarsın ama daha da ilerlemek için karekök çözmekte şart bence.

Hocam bi konuyu dinledikten sonra kosbdan 2 ve 3 duruma göre 4 test çözüyorum. 2 testte 2 boşum çıkıyor en fazla. Diğer testleri sene içine yaymayı düşünüyorum. Şuan 2 testle konuyu anlamak sizce mümkün mü? Hızlandırılmış bir şekilde YGS'yi bitirmeyi düşünüyorum olursa İnşallah. Bunun için uygun mu 40 60 soru çözmek bir konu için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 26 Ağustos 2016; 20:54:00 >
  • simetriyi mutlaka bitir. o 3 kitap 1 ayda biter.sağlam temelin olur,üstüne kösb çözersin.
  • Hocam demeyin oyle ya acayip uzun sürüyor .çözesim gelmiyor. Aslında kösb yi yapamayınca onuda çözesim gelmiyor. Matematiği seviyordum ben ya neden böyle olduki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metroloji -- 26 Ağustos 2016; 20:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metroloji

Hocam demeyin oyle ya acayip uzun sürüyor .çözesim gelmiyor. Aslında kösb yi yapamayınca onuda çözesim gelmiyor. Matematiği seviyordum ben ya neden böyle olduki

dostum bu iş olmaz o zaman.30+ yapmıyosan simetri bu işin birinci sırası.Mezun olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulumezun -- 26 Ağustos 2016; 20:54:14 >
  • Ozaman çözmeye çalışıcam hocam teşekkür ederim cevabınız için

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    hocam bende yaz başında senle aynı durumdaydım fem simetri 1. kitabı bitirdim kesmedi beni sıkıcı geldi direk fem kosb'ye daldım çok işe yaradı.bence 2 testle sınırlama kendini son test olsa bile basit sorular çıkabiliyor zorlayabildiğin kadar zorla gerekirse bir soruyla 5-10 dakika uğraş matematikte gelişmek için bunlar şart.
  • Arkadaslar baska tavsiyesi olan var mi? Fem simet cozmeyi denemeyi dusunuyorum suan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

hocam bende yaz başında senle aynı durumdaydım fem simetri 1. kitabı bitirdim kesmedi beni sıkıcı geldi direk fem kosb'ye daldım çok işe yaradı.bence 2 testle sınırlama kendini son test olsa bile basit sorular çıkabiliyor zorlayabildiğin kadar zorla gerekirse bir soruyla 5-10 dakika uğraş matematikte gelişmek için bunlar şart.

Kesinlikle uğraşıyorum hocam zaten genellikle boşları tekrar bakınca hemen hallediyorum. Ama günde belirli konuları bitirmem gerektiği için 2 test yeterli diye düşünüyordum. Çünkü üstüne çözmem gereken diğer derslerden de sorular oluyor. Siz TM misiniz ?

• Metroloji M kullanıcısına yanıt
    Bende 11 de aynı durumdaydım diyebiliriz 12 nin başında 70 netle başladım.ve gelişmemi bol deneme ve çözdüğüm birey b soru bankasına borçluyum diyebilirim.İyi kötü temelin varsa kolaya kaçmak fayda değil zarar sağlayacaktır.Yapamadığın zamanlar olacak kafanın basmadığını düşündüğün zamanlar olacak eğer yılmadan devam edersen sonu aydınlık olacaktır.Kendi seviyende veya daha alt seviyede çözeceğin kitaplar seni geliştirmez.Herzaman bir üst seviyeyi yapmaya çalışmak geliştirir.Onuda başarınca bi üst seviyeye geçmelisin kaynak olarak simetri-bilfen-birey b çözüp memnun olduğum kaynaklar herkese tavsiye ederim..

• ekskalibour E kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler cevabiniz icin

• ekskalibour E kullanıcısına yanıt
    Birey b beyaz kapaklı olan mı? Oysa bir adım ötesi testlerini çözmesek olur mu?

• Evet o kitap bir adım ötesini boşver bende çözmedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.