Şimdi Ara

Ygs Matematik Kaynak Onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Altyapi deniz kumundan galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jajababa -- 23 Temmuz 2016; 23:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz yavaştan gidelim burdan konu sahibi sanırım sarhoş oldu
  • 32 net yapıyosan çöz odtü yayıncılık ygs mat fulle yakın yapman mümkün biraz hafif kalır onlar
  • Jajababa kullanıcısına yanıt
    Senin gibi ahlak yoksunu bir şerefsizin konusunun başlığının altına ve mesajına cevap verdiğim için kendimden utanıyorum. Benim netim,benim kitabım beni ilgilendirir. Çok şükür ediyorum düşüncelerimin alt yapısı seninki gibi lağım çukuru değil

Ygs Matematik Kaynak Onerisi
  • eyvallah hocam
  • Bilfen iyidir.

• Kardeşlerim bana da bi yayın önerin ya fem konu özetliyi çözdüm geçen sene şimdi mezuna kaldım Birey B mi alayım Birey C mi alayım çok kararsızım ??

video destekli olması ricamdır.
  • valla sana bağlı. hiç çalışmadan da 40 net yapılır çok çalışarak da 25 net yapılır. karekök ygs iyi diyorlardı. ben fazla soru çözmedim ygs mat için. 2015-2016 ikiside 37 net civarı.
  • Karekökü bitir birde apotemi deneme fulle
    Kenndimden biliyorum

• Ayip ettin simdi niye hakaret ediyon ki
    Saka yapmisim gordugun gibi
    Yakistiramadim sana

• Bu karaktersiz tipe birde cevap mı yazıyorsunuz bi mesajlarını gözden geçirin ardından yardım etme kararı alın pişmiş ukelanın teki bir kere kendi açtığı konuda kendi yazmış kendi cevap vermiş milleti küçümsüyor.
    38 net miş zor kaynakmış he he

•  Ygs Matematik Kaynak Onerisi

sayılar ve problemler

• Bende eski mufredattan sıradışı analiz tamamı çözümlü vardı kolay-Orta civarı (arada tek tük zor sorularda var tabi)

Gittim Birey C aldim ama bu da yeterli olmaz diye(az test var çünkü) karekök YGS Matematik aldım. Hepsini çözecek miyim? bakacağız.

• Gür yayınları iyidir kalite soruları var . Bende şu aralar sıradışı analiz çözüyorum onuda beğendim . Eis yayınlarıda iyidir .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.